Zwangerschapspagina

Zwangerschapspagina (http://www.zwangerschapspagina.nl/index.php)
-   Anticonceptie (http://www.zwangerschapspagina.nl/anticonceptie/)
-   -   cyclus na stoppen met de pil?? (http://www.zwangerschapspagina.nl/anticonceptie/258076-cyclus-na-stoppen-de-pil.html)

Troel 21 mei 2011 00:51

Re: cyclus na stoppen met de pil??
 
Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door Bianca88 (Bericht 9972277)
Hello,

Net klaar met werken, ben kapot dus zo naar mijn bedje..
Pendels doen mensen die denken dat je in een bepaalde maand zwanger raakt en raden welk geslacht je krijgt. Een beetje voorspelling, gewoon voor de fun ;)..
Hier niets nieuws..

Een vriendin van mij is buitrn haar eisprong zwanger geraakt. Je kunt wel degelijk buiten je vruchtbaarste periode zwanger raken zei mijn h.a toen. Het baarmoederslijm is dan wel dikker en maakt het zaadje een moeilijkere weg om erdoorheen te komen, maar het kan altijd ;) bij je vruchtbaarste periode is dit slijm minder en opening groter waardoor het zaad makkelijker zijn weg kan gaan. Snap je het een beetje? Dit is namelijk wat mijn h.a toen heeft gezegd..

Hier verder geen nieuws, op naar dag 55...!

Welterusten xx

Hahaha nee! Ik snap het niet! Snap t wel van t baarmoederslijm, dikker, dunner... Maar om zwanger te worden heb je daar echt je eitje voor nodig....? :? Of bedoel je gewoon 5 dagen voor of na de eisprong? Anders is t super zaad als t in leven blijft tot je eitje er is.............. :?

CherryBelly 21 mei 2011 01:22

Re: cyclus na stoppen met de pil??
 
Hey ladies,

het is al laat....I know.
Wilde t toch effe kwijt.

Heb eindelijk mijn posi ovulatietestje in handen gehad vandaag!!!! we hebben tot nu toe een goede kluspatroon gehad. Als ik het goed heb, springt mijn eitje morgen. Dus als we morgen nog klussen zitten we denk ik wel goed en hebben we onze best gedaan voor deze ronde hihihi.

En over dat zwanger raken buien je meest vruchtbare periode om... ik heb het ook gehoord. Inderdaad je hebt wel een eitje nodig, maar zaadjes kunnen soms onverwacht lang leven.
Maar ja dat heb ik ook maar alleen gelezen of gehoord.

Slaap lekker ladies :D

Liefs,
CherryBelly

Leeuw87 21 mei 2011 08:38

Re: cyclus na stoppen met de pil??
 
Yeah Cherry! Fijn dat je eindelijk je positieve test hebt! Wat lijkt het me een fijn gevoel dat je gericht kunt klussen. Zet hem op ;)

Hier nog geen ongi, wel een hoop steken in lies en in mijn buik. Paar dagen geleden erg slijmverlies en nu weer wat minder. En als ik uitreken dat ik een ronde heb overgeslagen zou ik nu ongeveer mijn eisprong weer moeten hebben. Nu is dit puur giswerk, maar het maakt het wachten weer wat draagzamer ;)

Nu ga ik weer verder filmpje kijken met mijn nichtje haha

Liefs

Bianca88 21 mei 2011 11:17

Re: cyclus na stoppen met de pil??
 
Goedenmorgen..

Ey Cherry wat super zeg!! Hoop voor je dat het een plakzaadje is ;) en in Juni een positieve test in handen mag krijgen!!!
Ik duim voor je !!!

Ik heb wat druk op mijn onderbuik weet niet goed hoe ik het moet beschrijven, voel me opgeblazen bohh.. Af en toe wat ienimiene buikpijn in mijn onderbuik..
Ik had gezegd het weekend te testen, maar ik wacht nog een weekje denk ik. Heb op het moment geen testdrang en ik blij er nog altijd bij dat ik ongesteld ga worden wanneer dan ook haha ;).. En zolang ik dat kan volhouden is het goed toch?
Maar heb mij voorgenomen nog 1 week aan te kijken en dan toch een testje te doen , negatief ff h.a info vragen..

Wat gaan jullie nog doen vandaag?
Ik heb het weekend lekker vrij, maar manlief is vandaag werken tot 1800, ga zo lekker film kijken en wat wandelen met de hondjes ;)

Fijne zaterdag xxx

CherryBelly 21 mei 2011 13:21

Re: cyclus na stoppen met de pil??
 
@Leeuw: ja het is echt een fijn gevoel om gericht te klussen, het geeft wat meer rust. Vandaare dat ik ook ovulatietestjes gebruik en mn temp opmeet.
Have fun met je nichtje :D

@Bianca: meid wat knap dat je niet gaat testen. Wel fijn dat je geen testdrang hebt :) ik ben veel te zwak daarvoor hahaha. Jaaa was gister echt aan t juichen en springen toen ik mn posi testje in handen had ;)

Jij ook een fijne zaterdag. Ik ga lekker uitrusten dit weekend ;) Genieten samen met mn mannetje. Eindelijk eens een weekend geen feestjes en verjaardagen hihihi.

-x-

bianca1982 21 mei 2011 13:30

Re: cyclus na stoppen met de pil??
 
Whoeiii, Cherry dat is goed nieuws! Dat wordt klussen vandaag ;)
We duimen hard voor je dat in juni dan een posi test krijgt!

Ik kan ieder geval mededelen dat 1 klacht, extreme hoofdpijn tegen migraine aan niet door het ontpillen komt, maar door hooikoorts.
Me ogen zijn ook rood en tranerig.

Heb altijd al wel hooikoorts gehad voor gras. Maar 2 maanden terug had ik zoveel klachten en toen naar HA geweest en die gaf me neusspray en oogdruppels. Dit hielp fantastisch. En ze zei zodra de berken afnemen wordt het minder. En dat klopte.
Gisteravond was ik een tijdje ergens anders waar bepaalde bomen niet staan (kweet soort boom niet) en me hoofdpijn was weg, geen zere ogen. En kom thuis ja hoor, alles in hevigheid terug en nu nog steeds :$
Dus moet nu weer op zoek naar hoe die bomen heten, zodat ik weet waar ik nu weer op reageer.;-)

Dit weekend lekker rustig aan, wat schoonmaken, filmpje kijken. Iedereen fijn weekend toegewenst!

Theeleutje 21 mei 2011 14:21

Re: cyclus na stoppen met de pil??
 
Have fun dit weekend cherry! ;)


Weet iemand hoelang je vruchtbaar slijm hebt na je eisprong?
Ik heb vermoedelijk afgelopen woensdag mijn eisprong gehad (volgende ronde toch maar ovu restjes gebruiken zodat ik het zeker weet haha) maar vanmorgen viel het me op dat ik (nog?) vruchtbaarslijm had.
Heb de afgelopen dagen hier niet opgelet, maar vanmorgen viel het me op.
Kan dit, zoveel dagen na de eisprong?

En hoeveel dagen na een eisprong kan je nog een streepje zien op een ovu testje?
Een vriendin van me had nog 1 ovu testje liggen, die heb ik net gebruikt (volgens mijn eigen telling zou ik namelijk vandaag mijn eisprong hebben, het vruchtbare slijm lijkt mijn telling te ondersteunen. Afgelopen woensdag heb ik een vermoedelijke ovulatiebloeding gehad)

Het ovu testje van net had een heel licht streepje. Kan dit nog een reactie zijn van afgelopen woensdag? Of is dat te lang geleden? Haha ik ben echt een leek in ovu restjes, moet me er toch maar eens in gaan verdiepen!

Bianca88 21 mei 2011 15:02

Re: cyclus na stoppen met de pil??
 
@ cherry: Hoe gaat het eigelijk in zijn werking met ovu-testjes?
Er zitten er maar een paar in zo'n doosje he, via kids etc kun je er meer bestellen zag ik, maar als ik daluk weer zo'n lange cylcus krijg dan zijn die testjes natuurlijk zo op??
En om latere te beginnen mis ik daluk misschien mijn meeste vruchtbaarste periode?
Maar ja eerst eens ongi worden, erna kunnen we verder praten haha..

xx

Bianca88 21 mei 2011 15:42

Re: cyclus na stoppen met de pil??
 
Huh raar ik had net een berichtje gepost en het is in een keer weg ?? haha dan maar weer opnieuw ;)

@ Cherry: Hoe gaat dat in zijn werk met ovu-testjes?
Er zitten namelijk maar een stuk of 5 van die testjes in een verpakking, en aangezien mijn cylussen steeds zo lang zijn weet ik niet welke dag ik dan moet beginnen met de ovu-testen..
Via zwanger&kids zag ik kun je er wel meerder nemen in een pakket van 20-30 zelfs zag ik. Want van een vorige cyclus kan ik nu ook al niet uitgaan, want daar zit ik nu ook al 1.5 week overheen :(.. Maar ja eerst eens ongi worden en dan kunnen we erna verder kijken ;)

xx

Bianca88 21 mei 2011 20:51

Re: cyclus na stoppen met de pil??
 
Ik heb sinds 1 uurtje geleden melkachtig slijmverlies, deze plakt ook niet zoals voorheen, het voelt aan of het boter is zal ik zeggen.. Herkend iemand dit??

Mijn man zei net ik vind dat je wat dikker bent geworden, maar dat vond ik zelf ook al, maar dacht dat zal wel weer een inbeelding zijn.. Wil toch volgend weekend een testje wagen erop.....


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:47.