toch zwanger?

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door eliseblondeel, 7 apr 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. eliseblondeel

    13 mrt 2012
    8
    0
    0
    NULL
    NULL
    Dag iedereen! ik zal proberen kort men verhaal te doen. Alvast bedankt om te lezen! =)
    Ik ben 16 en wil dus niet zwanger zijn.. 7 januari heb ik seks gehad met mijn vriend. van 8 tot 18 december heb ik een antibioticakuur gedaan, die de werking van mijn pil verhinderde (stond id bijsluiter) Ik neem wel de pil(deso 20, een hele lichte) maar we gebruikten geen condoom. Ik heb ze altijd heel correct ingenomen.
    Ik maakte me zorgen daarna en ging zelf een urinetest doen( 2test 3 weken erna en ééntje 4 weken daarna) Die waren negatief.
    Toch twijfelde ik nog steeds en 8 weken na het ongelukje ging ik naar een dokter, die nam bloed en de volgende dag hoorde ik terug een negatieve uitslag..

    Daarmee werd het onderwerp afgesloten maar de laatse tijd heb ik vaak last van buikpijn en voel ik me heel moe. Ik heb ook echt waar het gevoel dat men buik verdikt, ben ook een kilootje of 3 aangekomen (kan dat zijn door de pil? die ik nu een klein jaar neem) en hij voelt hard aan..

    ben ik 100% niet zwanger? zo'n bloedtest is toch sluitend of niet?
    Wat doe ik nu het beste?

    Dankjewel
    Groetjes
    Elise
     
  2. Beckje

    Beckje VIP lid

    12 jul 2010
    8.652
    4
    36
    denk niet dat je zwanger bent :) normaal is een test dan al super duidelijk. dus ik denk dat het gewoon van de puberteit nog is ;) dan kan je ook wat aankomen. met je buik zou ik zeggen: eet gezond en gevarieerd, dan komt het wel goed.

    groetjes
     
  3. Laurake

    Laurake Actief lid

    22 mrt 2011
    245
    0
    0
    bediende/opticien/mama/vrouw
    belgië/Riemst
    denk niet dat je zwanger bent aan je verhaal te lezen!
    Anders zou de bloedtest al positief moeten geweest zijn hoor.
    Succes
     
  4. Hopmarjanneke

    Hopmarjanneke VIP lid

    10 jul 2008
    13.508
    496
    83
    Vrouw
    Docent Frans (in opleiding)
    Duitsland
    Je hebt deze vraag nu in een aantal weken al verschillende keren gesteld! Ik begrijp je onzekerheid, maar gezien het feit dat je volgens eigen zeggen stipt je pil inneemt, al een paar keer weer ongesteld bent geweest, plus een negatieve bloedtest..... wat wil je dan nog horen :(

    Ik zou zeggen ga langs bij Kruidvat haal daar een doosjes met twee zwangerschapstesten voor 5 euro. Doe 1 test.... en doe een week later nog een test. Zijn ze negatief.... dan ben je echt NIET zwanger.

    Je bent 16, je lijf verandert nog altijd, misschien is je eetpatroon wel verandert, waardoor een paar kilootjes bent aangekomen. Of beweeg je momenteel juist minder dan anders. Die extra kilootjes komen idd ergens vandaan. Maar een zwangerschap lijkt me redelijk uitgesloten.

    Sterkte ermee.
     

Deel Deze Pagina