Pil vergeten, bijna 4 weken overtijd

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door A1989, 15 apr 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. A1989

    A1989 Nieuw lid

    14 apr 2012
    3
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hoi hoi,
    Hoop dat iemand mij een beetje duidelijkheid kan geven.

    Ik ben in de tweede week na mijn laatste ong. De pil vergeten. Ik kwam hier pas een hele dag later achter en ben toen weer door gaan slikken. Ik kreeg na ong 2 dagen een beetje donkerbuin bloedverlies. Dit duurde niet lang. Was in die dagen erna vreselijk moe. Ik moest toen na 2 weken weer ongesteld worden, maar tot nu toe nog steeds niks. En ben nu ruim 3 weken overtijd. In totaal heb ik 4 testen gedaan, laatste vanochtendvroeg met ochtendurine, weer neg. Ben 2 weken geleden naar de ha geweest, want wilde een bloedtest, maar de ha zei, je zal binnen nu en een week wel ong worden, dus ik moest maar gewoon wachten.:( Echt hele erge zwangerschapsverschijnselen heb ik niet, wel sinds 3 weken een hele dikke harde buik, pas zelfs sommige broeken niet meer. Af en toe heb ik hoofdpijn, heb meer afscheiding, last gehad van gevoelige tepels. Nu voel ik me weer fit, maar paar weken geleden kwam ik niet vooruit, veel moe.
    Af en toe ben ik er minder mee bezig maar wil nu onderhand wel duidelijkheid en weten waaraan we toe zijn. Slik trouwens al 7 jaar de pil, nog nooit men. Overgeslagen en stipt optijd normaal gesproken. Ook heb ik geen stress.

    Groetjes
     
  2. RoGiJuLi

    RoGiJuLi VIP lid

    15 apr 2011
    53.609
    15.072
    113
    Nabij Utrecht
    Ben je de pil maar 1 dag vergeten?

    Wanneer moet je weer stoppen met de pil?? Ik denk bijna nu weer toch?

    Oja.... ik wordt nu nooit meer ongi in mijn stopweken terwijl ik dat voorheen wel altijd werd.
    Nu al 9 maanden niet ongi geweest (maar ook niet zwanger)
     
  3. A1989

    A1989 Nieuw lid

    14 apr 2012
    3
    0
    0
    NULL
    NULL
    Bedankt voor je reactie.
    In die 2 de week idd 1 pil vergeten en in de 3 de ook nog 1. Maar normaal gesproken met de pil word ik stipt optijd ongesteld. Is wel eens vaker voorgekomen dat ik m vergeet, maar nog nooit gehad dat ik toen niet ong werd. Ik had al wel een berekening gedaan op internet. De datum van bevruchting geeft ie dan aan, dat is precies de datum dat ik de pil vergeten ben.
    Ik slik m tot op heden niet meer hoor de pil, omdat ik toen niet ong werd wist ik niet zo goed wat ik moest doen. Dus leek me beter om af te wachten wanneer ik weer ong werd en dan weer te beginnen met de pil, anders denk ik dat ik heel m'n hormoonhuishouding overhoop schop. Alleen ja tot nu toe nog steeds niks...
     
  4. cherie

    cherie VIP lid

    18 okt 2009
    5.757
    0
    36
    Je had hem beter door kunnen slikken. je hebt normaal een ontrekkingsbloeding. heeft eigenlijk niks met je cyclus te maken. is een kunstmatige cyclus die de pil op gang werkt. nu je de pil weg haalt haal je ook de kunstmatige cyclus weg en moet je wachten op een natuurlijke cyclus.

    Die komt pas nadat je een eisprong hebt gehad. (2 weken erna) als je die dus nog niet gehad hebt is het wachten tot je die wel krijgt. dat zou wel 3-6mnd kunnen duren.

    als je testen negatief zijn. zou ik daar op dit moment maar van uit gaan.
     

Deel Deze Pagina