november 2011 gestopt met prikpil 2x nega getest voel me wel zwanger

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door selina1212, 17 apr 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. selina1212

    selina1212 Actief lid

    17 apr 2012
    134
    0
    0
    hallo dames.

    zoals me titel al zegt ben ik in november naar een gebruik van 1,5jaar gestopt met de prikpil. echter voel ik me al bijna 2 weken met vlagen misselijk last van krampen en gerommel in me darmen.
    Sinds 12april bruine afscheiding (niet veel),maar nog geen menstruatie.
    Wetend dat lange tijd kan duren tot normaal cyclus na stoppen prikpil.
    Toch voel ik me anders dan normaal.
    11april getest met clereblue plus helaas negatief.
    teminsten dat denk ik snapte die test niet helemaal.
    innergeval een streep in controle vaak en een streep in test vak mij leek van die streep een plus moest zijn in geval van zwangerschap.

    zou dit gewoon ontpillen zijn?

    alvast bedankt!
     
  2. blues

    blues Actief lid

    29 jun 2011
    370
    6
    18
    Ja, helaas is dit gewoon ontpillen. Ik ben zelf sinds juni 2011 gestopt en had ook continu dit soort klachten, maar helaas geen zwangerschap te bekennen.
     
  3. Kiwii

    Kiwii Bekend lid

    6 apr 2012
    609
    0
    0
    NULL
    NULL
    Waarschijnlijk komt dit door het ontpillen. Ik had dezelfde klachten en begon al te twijfelen, maar uiteindelijk gewoon ongesteld geworden.
     
  4. amber91

    amber91 Nieuw lid

    23 apr 2012
    4
    0
    0
    NULL
    NULL
    hoi hoi,

    ik heb even een vraagje want ik maak mijzelf helemaal gek!!
    donderdag 12 april heb ik mijn laatste pil ingenomen..ik had zondag of maandag ongesteld moeten worden zoals altijd!.. dit ben ik niet geworden, we zitten nu op maandag 23 april en ik ben nu dus al een week overtijd als ik het goed reken.. dit is helemaal niet erg hoor haha maar ik vraag mezelf wel af ben ik nou wel of niet zwanger afgelopen donderdag heb ik een test gedaan maar daar kwam niets uit dus ik denk laat ik er nog een keer over heen plassen he en toen kwam er gelijk een negatieve test uit! maar ik heb de test dus niet goed uitgevoerd nu wordt mij geadviseert door schoonmoeder en moeder om nog even 14 dagen te wachten maar dit is zo moeilijk want als het zo is ben ik in de zevende hemel en ja is het niet zo is dat erg jammer maar dan wordt ik toch graag wel weer ongesteld haha, ook de week voordat ik mijn ongesteldheid mo9est krijgen had ik erg last van mijn borsten maar dat heb je ook als je ongi moet worden maar in die week werdt ik uit het niets elke keer misselijk.. nooit ergens bij stil gestaan natuurlijk nu ben ik dus 1 week overtijd en mijn onderbuik brand het is net of ik ongesteld meot worden maar toch voelt het iets anders nou wie heeft dit ook meegemaakt of weet hier iets van? laat het a.u.b. ff weten x amber
     
  5. Sevilla

    Sevilla Actief lid

    23 apr 2012
    164
    0
    0
    @amber91; ik heb in hetzelfde schuitje gezeten als jij. Ik werd in mijn stopweek niet ongesteld, paar keer een testje gedaan (negatief) en dus toch maar weer met de pil gestart na de stopweerk. De stopweek daarna werd ik weer niet ongesteld, weer testjes en weer negatief.
    Toen heb ik voor de zekerheid mijn huisarts gebeld, omdat ik vanaf mijn jeugd de pil gebruik en dit nog nooit mee had gemaakt. De huisarts zei dat door het jarenlange gebruik van de pil, ik bijna geen baarmoederslijmvlies meer opbouwde, waardoor er ook geen bloeding volgt.
    Ik moest toen stoppen met de pil en wachten tot een menstruatie kwam. Deze kwam na een maand of 2-3.

    Conclusie; ik zou nog een testje doen en als die negatief is (je bent nou een week overtijd) wachten op je volgende menstruatie..
    Je bent trouwens de pil niet vergeten ofzo? Diarree gehad? Overgegeven?
     
  6. amber91

    amber91 Nieuw lid

    23 apr 2012
    4
    0
    0
    NULL
    NULL
    hoi hoi!

    oow ja ik vergeet hem zo vaak haha en ja heb sapastische darmen enzo dus heb diaree gehad haha maar ik ben nu dus 11 dagen overtijd en nog steedd niks ben vandaag naar de dokter geweest en heb vanochtend bloed laten prikken en ik krijg straks de uitslag.. alle symptomen heb ik dus wel en niet zon klein beetje ook haha en ik knoei veel met mijn pil want dat is gewoon niet voor mij weg gelegd haha maar zoals ik me nu voel enzo en ik denk zelf dat ik dus wel zwanger ben is het gewoon anders ik ben wel vaker iets overtijd 1 dag hooguit 2 maar ik voel me gewoon anders enzo nou maar hopen dast de uitslag positief is al mag ik daar natuurlijk niet vsn uitgaan haha dank je he xxx als ik iets weet hoor je het!!!
     
  7. amber91

    amber91 Nieuw lid

    23 apr 2012
    4
    0
    0
    NULL
    NULL
    hoi hoi sevilla de bloedtest was ook negatief!! als ik volgende week nog mijn ongi niet heb gehad krijg ik deen echo! maar toch heb ik het gevoel dat er wel iets is hoor haha voel me zo raar.. x
     
  8. amber91

    amber91 Nieuw lid

    23 apr 2012
    4
    0
    0
    NULL
    NULL
    nog ff een vraagje he ik ben nou 20 en al vanaf mijn 11e aan de pil vanwege menstruatie pijn ik ben begonnen met microginon 30 en zit nu al vanaf mijn 14e op microginon 50!1 veel mensen vertelde mij ook dat langdurig pil gebruik slecht is voor je en als ik jou zo hoor over je dokter ik slik vanaf dat ik overtijd ben al geen pil meer voor de zekerheid maare lijkt mij dus beter om te stoppen!??? x
     

Deel Deze Pagina