Ontpillen?

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door Nicci1982, 18 apr 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Nicci1982

    Nicci1982 Niet meer actief

    Mijn partner en ik hebben besloten om voor een kindje te gaan.
    Ik had 13 april weer met de strip moeten beginnen maar dit dus niet gedaan. Op zich niet veel klachten tot nu toe van ontpillen. Alleen en wat zwaar gevoel in mijn buik en het gevoel dat ik ongesteld moet worden. Nu verlies ik sinds gisteravond wat bruinig slijm. Hoort dit ook bij het ontpillen? en hoe moet ik dan mijn cyclus gaan bekijken? Stel dat het doorzet in meer bloedverlies moet ik dit dan zien als eerste menstruatie? Het zou wel snel achter elkaar zijn namelijk.
    Ook ben ik vorige maand de eerste pil van de strip vergeten. Wel de dag erop alsnog genomen en de strip afgemaakt. Wel seks gehad in die periode.
    Voor de rest zijn we van plan in het rustig aan te doen en niet te veel te stressen. Zie vooral de komende periode om zicht te krijgen op mijn cyclus. Spannend is het allemaal wel :)
     
  2. Soulzusje

    Soulzusje Lid

    1 dec 2011
    25
    0
    0
    Hallo Nicci

    Je lichaam heeft even de tijd nodig om te herstellen en de hormonen van de pil uit je lijf te halen. Dit duurt bij de een langer dan bij de ander. Hoe je cyclus is dat is nog even afwachten, het kan best zijn dat het een tijd duurt voordat je weer ongesteld word maar ondertussen wel wat bloed kan verliezen. Geef je lichaam wat tijd om weer op gang te komen dan moet het vanzelf goed komen :).

    Succes!!
     

Deel Deze Pagina