hoelang gebloed na plaatsen mirena?

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door mammievan2, 24 apr 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mammievan2

    mammievan2 Fanatiek lid

    31 mrt 2012
    1.207
    0
    36
    de titel zegt het eigenlijk.al hoelang hebben jullie gebloed na het.plaatsen van de mirena ik bloed nu 5 weken al bijna achter elkaar en echt gewoon normaal of dat ik ongesteld ben en nog een vraagje waneer mag je een tampon gaan gebruiken?
     
  2. Jucade

    Jucade VIP lid

    20 jul 2006
    18.229
    1
    36
    Assemblagemedewerkster
    Ik heb 5 maanden gebloed, ene x veel, andere dag weinig. Daarna vrijwel niet meer.. Ik gebruikte maandverband of bij weinig, inlegkruisjes, geen tampons.
     
  3. missiej

    missiej Fanatiek lid

    25 jan 2012
    1.232
    0
    36
    NULL
    NULL
    ik heb 7maand gebloed!!! hoog uit 5 dagen in al die tijd niet gebloed... ik bleef naar de dokter gaan en kreeg steeds t horen: we zien de touwtjes dus hij zit goed... maar na 7 maand bleek die alles behalve goed te zitten.. hij zat met een "punt" tegen mijn baarmoederwand aan en kraste dus de slijmvlies steeds open waardoor ik bleef bloeden.. helaas kon ik pas 2 weken later terecht om hem te verwijderen toen was die al gezakt en zat die vast in mijn baarmoedermond... geloof me dit was geen pretje.. krijg jij na 6 weken nog een controle? niet iedere arts doet het maar ik zou bij aanhoudende bloedingen gewoon ff vragen of je een echo mag om te kijken of die goed zit... zit die goed dan meot het bloeden naar verloop van tijd stoppen... succes!
     
  4. mammievan2

    mammievan2 Fanatiek lid

    31 mrt 2012
    1.207
    0
    36
    ja ik krijg nog een na controle bij de gyn die heeft hem geplaatst
     
  5. missiej

    missiej Fanatiek lid

    25 jan 2012
    1.232
    0
    36
    NULL
    NULL
    oke dan zou ik idd afwachten wat daar uit komt, hopelijk zit die goed en is het bloeden gauw over!
     
  6. Sterre82

    Sterre82 VIP lid

    23 sep 2008
    8.211
    3
    0
    In de wolken
    Ik heb 3 maanden achter elkaar gebloed. Daarna 2 maanden op en af. Ik werd er helemaal gek van. Dacht ik er net van af te zijn, begon het weer. Ik heb em eruit laten halen.
     
  7. Bri

    Bri Niet meer actief

    Een paar maanden (half jaar?). Niet veel, maar wel continu. Inlegkruisje was al gauw genoeg.
     
  8. Eppo82

    Eppo82 VIP lid

    25 jun 2007
    14.985
    5.817
    113
    hier ook ruim 5 maanden, daarna kreeg ik een gewone cyclus en nu ben ik het af en toe, soms 3 maanden niet, soms wel elke maand. Maar stukken minder dan een gewone menstruatie, zelfs nog minder dan bij de pil.

    Als het goed is adviseert je ha wel om het minimaal een half jaar uit te proberen, daarna zie je vaak pas hoe je er op reageert.

    Mijn huisarts adviseerde bij de eerste bloeding geen tampon te gebruiken, bij de volgende bloeding mocht het dan weer wel. Dus toen het na 6 weken bijna een dag weg was heb ik dat opgevat als zijnde 'over' (creatief interpreteren;))en ben daarna op tampons overgegaan.
     
  9. Triskele

    Triskele Niet meer actief

    ik hier 10 dagen ofzo daarna normaal, ook normaal cyclus maar deze werd steeds met een paar dagen korter waardoor ik op den duur 15 dagen ongesteld was en 10 dagen niet, de huisarts en ik hebben besloten om hem eruit te halen omdat ik blijkbaar niet goed erop reageer en nu is alles weer normaal (wel met behulp van de pil totdat ik op vakantie ben geweest dan gaat ie ook lekker eruit! want ik kan slecht daar tegen)
     
  10. Juud74

    Juud74 Fanatiek lid

    15 jul 2010
    1.264
    0
    0
    Utrecht
    Ooh, ik heb hier net een nieuw topic over geopend. Was dus niet nodig geweest als ik even naar beneden had gescrolled.

    Ik ben nu dus ook al weken continue aan het bloeden. En het is ook best veel vind ik. Bij spotting heb ik toch een beetje het beeld van een klein roze/bruin vlekje in je onderbroek, dit is echt meer zoals ik een ongesteldheid zou omschrijven. Ik gebruik overigens wel gewoon tampons. Waarom zou dat niet mogen?
     

Deel Deze Pagina