Help! Zwanger!?

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door Kaatjuh, 28 apr 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Kaatjuh

    Kaatjuh Actief lid

    18 dec 2009
    490
    0
    16
    NULL
    NULL
    Hallo dames,

    Ik heb een beetje een ingewikkelde verhaaltje. Ik ga het proberen zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Ik slik de microgen (ofzo iets) nu al een paar maanden. Heb altijd netjes een stopweek gehouden en werd ook altijd standaar na 3 a 4 dagen ongesteld. Vorige maand heb ik ook gwn mn pil geslikt, moet toegeven dat ik het heel vaak pas de vlgnde dag innam maar het was wel altijd binnen 12uurtjes. In mn stopweek ben ik ook gewoon keurig ongesteld geworden. Toen ik deze maand op een maandag met mn nieuwe strip ben begonnen vergat ik dus zondag ( eerste week dus) mn pil in te nemen. Maar maandag ben ik wel weer verder gegaan en heb die pil van zondag achterwege gelaten. Maar opeens twee dagen later kreeg ik een hevige menstruatie gevoel, het leek alsof ik og zou worden. Maar ik werd het niet! Ik kreeg ook steeds met vlagen buikpijn. Ik heb toen maar een zw test gedaan. Ik dacht misschien heb ik vorige maand toch wel op de 1 of ander manier een eisprong gehad. Op de test zag ik de eerste 10 a 15min nix. Maar toen ik aan t eind van de dag keek stond er opeens een heeeeel erg lichte streep. Ik dacht dat het gewoon een indroog streep was. Dus heb de dag daarop weer herhaald, weer het zelfde verhaal. Pas na n uur kreeg ik die wazige streep te zien. Ik begon sterk te twijfelen en belde de ha op. Ze hebben gelijk bloed geprikt en ik kreeg in de middag de uitslag. Negatief, geen hcg in mn bloed. Ik voelde me nog steeds onrustig. Dus had inmiddels al 2 dagen de pil niet ingenomen ( vanaf woensdag dus). Vandaag heb ik weer een test gedaan, en weer kwam er een vaag streep dit keer binnen de uur. Andere mensen zagen em ook. Ik heb de hele dag al hevige menstruatie pijn maar geen bloed. Alleen in de ochtend wat bruine afsheiding ( oud bloed dus) en wat sliertjes en witte slijm. Buikpijn ook continue!
    Ik weet me nu geen raad. Ben ik nu wel zwanger of niet? Ik zou vandaag al ongesteld moeten zijn aangezien ik dus sinds woensdag mn pil nie meer heb ingeslikt. Ik heb mn stopweek vervroegd. Misschien reageren mn testen niet op een zwangerschap van vorige maand maar juist van deze maand? Aangezien ik zondag mn pil was vergeten en daarn gemeenschap heb gehad. Dan zou ik nu wel ergggggg pril in mn zw zijn. Zou een test daarop reageren zo vroeg en een bloedtest niet?

    Haha een erg langgg verhaal maar hoop dat het wel wat duidelijk is.
    Ik hoor het erggggg graag!!
     
  2. Saja87

    Saja87 Niet meer actief

    Welke zondag ben je je pil vergeten?

    En na een uur mag je een test niet meer aflezen.

    Als de streep binnen de aflees tijd verschijnt is hij positief daarna negatief.
     
  3. Kaatjuh

    Kaatjuh Actief lid

    18 dec 2009
    490
    0
    16
    NULL
    NULL
    Ow sorry mijn pil heet: ethinylestradiol/levonorgestrel.

    Saja87, de zondag in mn eerste week dat ik dus een nieuwe strip was begonnen na mn stopweek. Ik was maandag begonnen en zondag eentje vergeten.
    Klopt, ik weet idd dat ie dan niet meer geldig is. Maar ik heb normaal nooit indroog streepjes gehad die een beetje gekleurd waren als ik niet zwanger was. Mn testen bleven dan gwn wit/geel achtig.
     
  4. Saja87

    Saja87 Niet meer actief

    Ja ik denk dat je je zelf nu een beetje gek loopt te maken voor niks;)

    Als de HA al een negatieve bloedt test heeft kun je er vanuit gaan dat je niet zwanger bent anders had je nu al binnen de aflees tijd een streep moeten hebben ivm hcg.

    Ik zou zeggen doe nog een test lees hem binnen de aflees tijd af is hij negatief weggooien en niet meer naar kijken!
     
  5. Kaatjuh

    Kaatjuh Actief lid

    18 dec 2009
    490
    0
    16
    NULL
    NULL
    Saja87, hahah dat zal zeker kunnen kloppen. Ik ben zwaar aan t stressen. Vooral ook omdat ik maar niet ongesteld wordt. Waarom wel pijn maar geen bloed?!
    Ik ga nu pas over twee dagen testen. Dan ga ik kijken wat er komt te staan binnen de Afleestijd. Bedankt voor je reactie
     

Deel Deze Pagina