Stoppen met de pil is nachtmerrie..nog iemand?

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door souries, 18 mei 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. souries

    souries Fanatiek lid

    5 sep 2011
    2.578
    0
    0
    Zuid-Holland
    Hoi, Ik ben nu eigenlijk wel eens benieuwd naar het volgende omdat mijn huisarts zegt dat het niet kan, maar ik denk zelf wat anders.

    In augustus 2009 ben ik gestopt met de pil, microgynon. Een maand voelde ik me prima maar in oktober begon de ellende. Ik kreeg een zware paniekaanval op mijn werk toen mijn menstruatie moest beginnen en vanaf toen ging het bergafwaarts. Ik werd angstig door die aanval die ik gehad had, durfde op een gegeven moment niet meer naar buiten en was helemaal mezelf niet meer. Ik was lichamelijk een wrak en vond alles teveel. Het gaat nu langzaamaan steeds een beetje beter. Ik werk weer, ga overal weer naartoe, ook alleen en ik pak het allemaal stukje bij beetje weer op. Maar toch, het enige dat de huisarts zegt: je bent overspannen geweest :s

    dat kan ik mij niet voorstellen en ik denk dat het bij mij echt een hormoonkwestie is (geweest). Zijn er meer dames die hier last van hebben / hebben gehad? Door dit hele gedoe is onze kinderwens nog steeds niet gerealiseerd. Een keer mochten we genieten van een paar weken zwangerschap maar die liep uit in een miskraam. We willen het nu weer graag proberen, maar ik wil alles ook wel graag eerst helemaal op orde hebben.
     
  2. Lunadog

    Lunadog Actief lid

    4 apr 2012
    116
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hormonen! Licht niet aan jou maar aan je, op dit moment, rare lichaam. Ik heb vorige week een kwartier zitten janken om een filmpje op tv. Totdat mijn vriend een grapje maakte en ik niet meer wist of ik aan het lachen of het huilen was!:p

    Nog even volhouden en dan zul je zien dat het straks beter gaat;)

    Sterkte!
     
  3. Mimi1984

    Mimi1984 Actief lid

    7 feb 2012
    204
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ja dat zijn zeker de hormonen.
    Maar volgens huisartsen ben je of overspannen of depressief of je hebt een burn out.
    Kijk eens op de website van Jac zitman, hij kan je alles vertellen over hormonen en paniek angstaanvallen, depressief, postnatale depressie etcetera.
    Gewoon even Google Jac zitman, misschien ook handig om tarwekiemolie capsules te slikken die zorgen namelijk voor een goede hormoonhuishouding en dat je een regelmatige cyclus krijgt.
    Sinds ik ze slik zit ik veel lekkerder in mijn vel en vooral tijdens de zwangerschap zijn deze fijn en gezond ook voor het kindje.
    En ze zouden een evt postnatale depressie voorkomen.
     

Deel Deze Pagina