Overgang verschijnselen van nuvaring naa rpil of echt zwanger?

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door italia, 19 jun 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. italia

    italia Lid

    5 jun 2012
    23
    0
    1
    NULL
    NULL
    hallo,

    ik ben hier nieuw en vroeg mij af of er mij iemand kan helpen met enkele rare vragen...

    ik heb 3 jaar lang de nuvaring gebruikt maar ben vorige maand terug begonnen met de pil.. nu ben ik 2 pillen na elkaar in mijn eerste week vergeten(heb deze erna ook niet meer ingenomen, had het te laat gemerkt), ik heb geen betrekking gehad tijdens deze 2 dagen maar wel 3 dagen ervoor en 3 dagen erna..

    2 weken later begon ik vanalles te voelen, zoals, gevoel van lege maag, soms braakneigingen, en af en toe lichte krampen in mijn onderbuik. heb 1 keer donkergele-oranje urine kleur gehad, ben dan bij mijn tante gegaan voor advies en zij dacht dat het misschien wel innestelingsbloed kon geweest zijn.

    ik ben vorige week 2 dagen vroeger gestopt met mijn pil om te zien of ik ongesteld zou worden of niet, ik heb 3 dagen bloeding gehad maar met 1 maandverband per dag had ik genoeg. en normaal heb ik de 2 eerste dagen hevige krampen en nu niets. (meestal heb ik 4 dagen bloeding) en iets heviger.

    ik heb tijdens mijn maandstonden wel een zwangerschapstest gedaan (Clearblue) maar deze was negatief. maar ik weet niet of deze betrouwbaar was aangezien ik deze gedaan heb tijdens mijn menstruatie...

    Kan ik zwanger zijn? iemand raad?
    Heb ik mij al deze kwaaltjes in het begin ingebeeld?

    graag zo snel mogelijk raad

    Mvg,

    Italia
     

Deel Deze Pagina