de pil uitgewerkt, schrik!

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door Cinu, 21 jun 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Cinu

    Cinu Lid

    13 nov 2011
    13
    0
    0
    Engineer bij een infra-technisch bedrijf
    Gelderland
    Hoi Dames,

    Sinds oktober ben ik gestopt met de pil, heb ongeveer 17 jaar geslikt. Ben eigenlijk al voor mijn echte pubertijd begonnen en heb nooit echt ervaren hoe het is zonder de pil.
    In eerste instantie merkte ik nog niet zoveel, maar sinds deze maand geloof ik dat 'ie echt uitgewerkt raakt.
    Nu voor het eerst een echt heftige menstruatie achter de rug, had gespannen borsten net voordat ik ongesteld moest worden en... meer zin rond de ovulatie ;)
    Ik wist eerlijk gezegd niet wat ik meemaakte! na wat ge-google ben ik er achter gekomen dat de pil ervoor zorgt (of kan zorgen) dat alles afzwakt, dat wist ik helemaal niet!
    Ik heb nu in ieder geval wel echt het gevoel dat de pil uitgewerkt raakt omdat ik dit allemaal voel, hopelijk duurt het nu niet meer lang voor het raak is :-D

    Zijn er nog meer dames die zo'n ervaring hebben na het stoppen met de pil? Ik ben benieuwd...
     
  2. muffinmeisje

    muffinmeisje Actief lid

    7 aug 2009
    461
    0
    16
    Hier ook een wereld van verschil zonder al die hormonen! Merkte ik ook pas nadat ik met de pil gestopt was om zwanger te worden, maar ik voel me echt in alle opzichten zoooooveel beter zonder hormonen, dat ik nooit meer hormonale ac gebruikt heb :)
     
  3. Mime28

    Mime28 Fanatiek lid

    24 nov 2008
    4.050
    1
    0
    Hier ook een groot verschil, maar dat is wel pas (heel) lang na het stoppen begonnen. Het geeft mij niet het gevoel dat de pil nemen nou zo goed voor je is en terwijl ik veel meer last van mijn menstruatie heb zonder de pil wil er eigenlijk ook niet meer aan (toch wat anders verzinnen straks;))

    Ik heb er trouwens na het stoppen van de pil lang (bijna 2 jaar) over gedaan om zwanger te raken, ben na mijn bevalling niet weer begonnen en nu was het meteen raak. Ik heb wel echt wel het idee dat het een rol gespeeld heeft.
     
  4. Cinu

    Cinu Lid

    13 nov 2011
    13
    0
    0
    Engineer bij een infra-technisch bedrijf
    Gelderland
    Mime 28, hoeveel tijd zat er bij jou tussen dat je dat gevoel kreeg en je zwangerschap?
     

Deel Deze Pagina