wel of niet aan de cerrazete? Twijfel best.

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door MamaMel88, 8 aug 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. MamaMel88

    MamaMel88 Bekend lid

    1 sep 2011
    738
    0
    0
    Brabant
    Hallo dames,

    Zoals jullie onderin mijn banner kunnen zien ben ik 3 maanden geleden bevallen van een gezonde zoon. Nu heb ik een aantal weken geleden de cerazzete maar meteen gevraagd bij de HA toen ik daar voor mijn zoontje en man er was. Dacht ach als ik er dan toch ben :).

    Maar nu een aantal weken verden ligt hij nog steeds op de kast. Ik twijfel namelijk best of ik hem wel wil slikken. Toen ik stopte met de gewone pil voelde ik me aanzienlik beter. En ik weet van mezelf dat ik een warhoofd ben en dat ding dus echt af en toe ga vergeten. Ik geef BV dus een andere pil is geen optie. Nu hebben ik en mijn man het er al regelmatig over dat als ons zoontje zo rond de 1,5 jaar is we graag nog een kindje willen. Misschien toch maar tot die tijd met rubbers hanesen. Ben eigenlijk ook best bang dat ik door deze pil heen zwanger word omdat ik dus nogal vergeetachtig ben. poeh een heel verhaal :D. Ben benieuwd !

    Wat hebben jullie gedaan? en waarom ?
     
  2. Amfy

    Amfy Niet meer actief

    nee ik ben niet begonnen hij zou bij mij voor 70% betrouwbaar zijn. (kan je apotheker wel nakijken) dus dat heeft voor mij geen zin
     

Deel Deze Pagina