Doe ik het nu goed???

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door Quincy23, 24 aug 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Quincy23

    Quincy23 Actief lid

    10 jan 2008
    142
    0
    0
    Hallo allemaal

    Even een vraagje je aan jullie want volgens mij gaat het niet goed wat ik nu allemaal doe.

    Omdat ik in mijn eerste week van de vakantie ongesteld moest worden heb ik mijn pil doorgeslikt. In de tweede week van mijn strip kwam ik erachter dat ik al drie of vier dagen de pil was vergeten. Sinds mijn vorige bevalling vergeet ik hem wel eens vaker maar nu was het te veel. Ik ben een dag later gelijk ongesteld geworden. 1 augustus ben ik weer ongesteeld geworden. Omdat ik er niet helemaal uit kwam slik ik de pil eigenlijk nog steeds niet. Er wordt mij verteld dat ik pas weer moest begonnen op de eerste dag van je menstruatie. Dus daar wacht ik op. Nu heb ik sinds een paar dagen erge last van krampen soms zo erg dat als ik fiets en een drempel op ga het erg veel pijn doe. Ook verlies is veel van die slijm proppen. Niet zo erg als net voor de bevalling maar echt van die behangplaksel proppen. Is dit nu mijn ei sprong of begint mijn menstruatie nu. Ik weet het eigenlijk niet zo goed meer.

    Alvast bedankt voor jullie reacties.
     
  2. Hopmarjanneke

    Hopmarjanneke VIP lid

    10 jul 2008
    13.507
    494
    83
    Vrouw
    Docent Frans (in opleiding)
    Duitsland
    Achteraf... had je toen meteen je stopweek kunnen inlassen. Dus ongesteld worden en vanaf de dag dat je de eerste pil was vergeten,mits natuurlijk aansluitend je stopweek houden en op de 8e dag weer beginnen met slikken.
    Ik denk idd dat je nu het beste kunt wachten op je menstruatie en dan op dag 1 direct beginnen met slikken.

    Oh edit.... zit je verhaal nogmaals door te lezen en zie nu dat je op 1-8 opnieuw ongesteld was... dus na je vakantie alweer. In principe had je dan dus op 1-8 je eerste pil weer kunnen slikken.
     
  3. Quincy23

    Quincy23 Actief lid

    10 jan 2008
    142
    0
    0
    Bedankt ja klopt achteraf had ik helemaal niet door hoeven te slikken, stom maar ja. Ja toen wist ik het nog niet dus wacht gewoon even de menstruatie af. In de week dat ik een aantal pillen was vergeten hebben we wel vaak geklust maar toen ik het een maal wist dat ik het was vergeten hebben we het veilig gedaan. Mijn lichaam is best op hol denk dat ik al aan het ontpillen ben.
     

Deel Deze Pagina