beroerd na verwijderen mirena

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door MissD, 1 sep 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. MissD

    MissD Actief lid

    2 jan 2012
    181
    0
    16
    NULL
    NULL
    Hallo dames,

    Ik heb afgelopen woensdag mijn mirena spiraal laten verwijderen. Maar nu ben ik al sinds gisteren ontzettend beroerd, hoofdpijn en misselijk.
    Ik ga er vanuit dat mijn hormonen op de kermis zijn en dat mijn lichaam moet wennen. Heeft iemand dit eerder meegemaakt en hoe lang heb je er last van gehad?

    MissD
     
  2. void

    void Fanatiek lid

    19 mei 2012
    2.356
    18
    38
    0161
    Ik was ook een beetje beroerd, waar ik toen een seconde dacht DUW EM ER NU TERUG IN! BAH!

    Vooral in m'n eerste week voor m'n eerste echte menstruatie na het verwijderen dus ik was heilig van overtuigd dat het snel raak was.. Maar het kan ook zijn dat je PMS nu wat heftiger ervaart ;)
     
  3. MissD

    MissD Actief lid

    2 jan 2012
    181
    0
    16
    NULL
    NULL
    Thnx!
    Als mijn cyclus zich gewoon voorts zet dan moet ik volgend weekend ongesteld worden (hoop het ook). Dan is er niks veranderd in mijn cyclus, maar kan dus wel mijn beroerdheid verklaren!
     
  4. void

    void Fanatiek lid

    19 mei 2012
    2.356
    18
    38
    0161
    Yeps, of je bent gelijk zwanger, en dan zou je volgend weekend kunnen testen. Al zou ik uitgaan van pms.

    Op google vind je het gelijk wanneer je pms en pre pregnancy signs intikt er zitten er veel bij die elkaar voor de gek kunnen houden.. Beroerd zijn is er een van. Ik denk vooral omdat de mirena elke dag het zelfde hoeveelheid afgeeft dat je daarom sterke verschillen kan voelen bij hormonale veranderingen omdat je gewend bent aan een stabiel patroon :)
     
  5. Loes83

    Loes83 Niet meer actief

    Ik heb vorige maand mijn spiraal laten verwijderen, gelukkig geen pijn gehad! Wel had ik 2 weken later al ongesteld moeten worden en dat kwam maar niet.... dus ik dacht al dat ik heeeel zwanger was :) Dat was niet het geval, ben dit weekend ongesteld geworden! Proberen we het deze maand weer opnieuw.
    Succes!
     
  6. shanandoah

    shanandoah Fanatiek lid

    21 jan 2012
    1.514
    0
    0
    Toen ik hem eruit heb laten halen ben ik een week goed ziek geweest.misselijk buikpijn en 1 been verschrikkelijk pijnlijk.
    Niet zwanger maar daar was ik ook niet mee bezig.
    Heel veel succes in elk geval
     
  7. MissD

    MissD Actief lid

    2 jan 2012
    181
    0
    16
    NULL
    NULL
    Bedankt voor jullie reactie. Gelukkig heb ik geen last meer van misselijkheid en hoofdpijn. Denk dat mijn lichaam even moest wennen. En nu wachten op mn ongesteldheid. Gek eigenlijk dat je nu niet meer kan wachten totdat je ongesteld wordt.... Terwijl voorheen je baalde als het de tijd weer was.
     

Deel Deze Pagina