wordt helemaal gek van mn lijf!

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door jerami, 9 sep 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. jerami

    jerami Fanatiek lid

    16 aug 2009
    2.007
    0
    0
    Zuid Holland
    Sinds ik na mijn bevalling weer begonnen ben met de pil (18 mnd geleden) reageert mijn lichaam er heel raar op. Ik werd op de raarste momenten opeens ongesteld. Dus een week eerder of 1x halverwege de strip en tijdens mn stopweek. Soms had ik dus maar 2 weken normaal en dan was het weer een 'menstruatie'. De menstruaties tijdens de stopweek waren heel hevig en die er tussendoor kwamen waren 1 dag vrij veel en daarna ong. 3 dagen heel weinig.

    Omdat ik dit niet meer trok, ben ik gestopt met de pil om mijn lijf even weer terug te krijgen, even weer alles onder controle en geen hormonen meer. Dit was een hele verademing. Ik had gelijk een normale stabiele cyclus (29/30 dagen) en een normale menstruatie.

    Nu ben ik na mn laatste menstruatie weer begonnen met de pil omdat we op vakantie gaan en ik volgens mijn cyclus precies die week mijn menstruatie zou hebben en ik dit liever niet had. Ik slik hem nu een week en ja hoor. Mijn menstruatie is er weer. Ik word hier helemaal gek van!

    Moet ik nu toch dan maar een zwaardere pil nemen en hopen dat dit werkt (heb het niet zo op de hormonen) of over gaan op een spiraaltje? We willen in januari voor een 2e gaan, en heb dan dus liever niet iets wat voor een langere termijn is (spiraaltje is dit wel namelijk).

    Iemand nog tips over wat ik hier aan kan doen?
     
  2. happymama

    happymama Niet meer actief

    Hier doet t allemaal ook zo raar , maar ik zou zeggen als je in Jan wilt beginnen zou ik t lekker laten liggen al die zooi .
    En jah als je op vak gaat en je bent ongv gebruik je toch tampons ?
    Ik zou er niet zo mee zitten maar ben t nooit heel hevig (behalve nu met dat rare lijf ) dus 2x op een dag wisselen zou ik niks om geven, maar das ieder voorzich
     

Deel Deze Pagina