Doorslikken pil

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door Loesje86, 27 sep 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Loesje86

    Loesje86 Niet meer actief

    Slikken jullie de pil vaak door? Heb het nu 1 keer gedaan en de laatste keer een week gestopt, heb toen een hevige 'menstruatie' gehad wat gelukkig wel na 4 dagen stopte toe ik weer begon met de volgende strip. Ik moet vandaag weer stoppen, maar zit er aan te denken om hem weer gewoon lekker door te slikken. Las ergens op internet dat 99% van de gynacologen ook beweert dat het onschadelijk is als je hem gewoon doorslikt. Iemand ervaring?
     
  2. aapje79

    aapje79 Fanatiek lid

    11 feb 2010
    1.712
    28
    48
    gelderland
    Ik heb het ook wel eens gedaan. de laatste keer heb ik 3 strippen achter elkaar geslikt en aan het einde van de derde strip kreeg ik een bloeding, dus toen maar even gestopt en het door laten komen. daarna niet weer gedaan. ik ken dames die soms wel een half jaar door slikken. volgens mij kan het niet veel kwaad, als je te lang doorslikt krijg je vanzelf wel een keer een bloeding, dan wordt het wel tijd om te stoppen denk ik.
     
  3. Siren84

    Siren84 VIP lid

    8 jul 2010
    5.115
    1
    0
    Groot rijkdom! 2 meiden!
    Breda, Noord-Brabant
    Dat heb ik jaaaaaaren zo gedaan. Ivm hevige mig raine in de stopweek. Kan geen enkel kwaad!!! Mijn cyclus was gelijk op gang na het stoppen. En nu weer..zie banner.
     
  4. Maxellera

    Maxellera Fanatiek lid

    14 mei 2012
    2.092
    82
    48
    NL
    Ik slik ook wel vaker door. Ben nu met mijn derde strip op rij bezig, vooral omdat mijn vriend en ik elkaar maar om het weekend zien en het soms heel stom uit komt. Maar nu wil ik wel een stopweek doen, meestal slik ik maar een keer door of helemaal niet. Maar kan geen kwaad zeggen ze :).
     
  5. RoGiJuLi

    RoGiJuLi VIP lid

    15 apr 2011
    53.577
    15.060
    113
    Nabij Utrecht
    Ik slik ook altijd een maand of 3-4 door en las dan een stopweek in.
    Dan heb ik nog het geluk dat ik in die stopweek ook helemaal niet meer ongesteld wordt :D:D

    Ben al ruim een jaar niet meer ongi geweest tijdens een stopweek ;)
     
  6. Jacky78

    Jacky78 Fanatiek lid

    3 jun 2008
    3.425
    1
    0
    Ik slik(te) de pil de laatste jaren 3-4 maanden door. Vanwege zware migraine in de stopweek.
    Dit in overleg met HA, maar volgens hem kon dit totaal geen kwaad. En dat geloof ik ook wel, ik ben 2x zwanger geraakt, 1x in de 1e ronde en 1x in de 2e ronde. Heeft geen nadelig effect op je cyclus dus.
     
  7. Loesje86

    Loesje86 Niet meer actief

    Thnx voor jullie reacties! Heb hem nu ook weer doorgeslikt!
     
  8. Hopmarjanneke

    Hopmarjanneke VIP lid

    10 jul 2008
    13.508
    496
    83
    Vrouw
    Docent Frans (in opleiding)
    Duitsland
    Mijn zusje doet t ook, geen migraine maar wel hevige hoofdpijnen in stopweek. Op advies van gyn en HA door gaan slikken. Wel last ze een stopweek in zodra ze een doorbraakbloeding krijgt.

    Ik heb nu ook al drie strips achtermekaar geslikt. Moet vandaag de laatste pil nemen, en twijfel nog ik een stopweek inlas of niet. Denk dat ik nog eentje doorga.... hebben nu nl net drie weken vakantie en mn partner ligt sinds zaterdag weer in t zh dus eigenlijk "kan" ik er nu geen ongi bij hebben ;)
     
  9. deepfreeze

    deepfreeze VIP lid

    29 nov 2007
    11.895
    42
    48
    Ik kan max 2 stopweken overslaan. Dus 3 strips achter elkaar. Dat was mycrogynon 30..
    De keren dat ik het langer geprobeerd heb, was ik echt zo ontzettend labiel, niet grappig.. Zelfde effect had de prikpil ook op me..

    Nu zit ik aan de Yaz24+4, dan slik je 24 pillen ipv 21, en heb je een 4 stopdagen. Ik ben eigenlijk nauwelijks nog ongi, en elke keer lijkt het minder te worden. Deze keer 1 inlegkruisje nodig gehad ;)
     
  10. oudjaarsvlinder

    oudjaarsvlinder Niet meer actief

    Toen ik aan de dianapil was slikte regelmatig door, ik slikte door omdat ik bij gewone duur van strip nog steeds last had van puistjes en bij doorslikken bleven ze weg. Ik heb dit trouwens in overleg gedaan met de huisarts en het kon helemaal geen kwaad. Ik laste zo'n 1 keer in de drie maanden een stopweek in.
     

Deel Deze Pagina