Pil doorslikken, paar druppels bloed?

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door RowieRobin, 4 dec 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. RowieRobin

    10 jan 2011
    36
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hallo,

    Ik slik nu ruim een jaar de pil, dit omdat ik en mijn vriend het beter vonden en ik altijd erg last had van mijn ongi.

    Nu slikte ik hem vanaf het begin af aan al gewoon elke maand door, zonder STOP week. Dit in goed overleg met mijn huisarts en dat was oké en kon ook geen kwaad. Alleen weet ik gewoon, wanneer mijn lichaam hier zin in had, ongesteld ruim 3 weken lang! Ben hiermee naar de HA gegaan en zij vertelde mij dat ik of moest stoppen met de pil en iets anders moest proberen, of ik moest gewóon toch echt een stopweek inlassen.

    Ben toen maar gestopt met de pil, in overleg met mijn vriend. Werd gewoon ongesteld na 3 dagen gestopt te zijn met de pil. Toen een maand gewacht, en op de 1e dag van mijn nieuwe ongi heb ik de pil toch weer ingenomen. Ben nu zo'n 3,5 strip verder en heb sinds ongeveer 3 weken enorm last van zere tepels en borsten. Dacht eerst dat het mijn BH was, heb toen een Belvia aangedaan, maar heb er nog altijd erg last van.

    Sinds ook ongeveer een week of 4 ben ik ook heel erg moe, veel last van hoofdpijn. Bijna wel elke dag, super irritant. Heb ook vaak dat ik erg misselijk wordt, maar ik hoef niet te spugen. Soms komt er wel wat naar boven, maar slik het terug door (gaat zo snel!).

    Het zal wel niks zijn, maar voor de zekerheid .. wil ik het toch met jullie delen .. Iemand dit ook gehad?

    Op dit moment slik ik nog steeds de pil en heb zaterdag misschien 5 druppeltjes bloed gehad, maar dat was eigenlijk donker bruin (oud bloed toch?) dus ik noem het geen ongi, maar miss was ik te gespannen tijdens het klussen? Dat ik ging bloeden en maak ik me voor niks zorgen?!

    Dan heb ik behalve de vraag of iemand er ook wel is last van heeft gehad, of misschien nu ook .. nog de vraag of je als je de pil doorslikt, ook een zwangerschapstest gewoon kan doen? Dan denk ik dat ik die dit weekend maar is ga halen, gewoon voor de zekerheid.

    Alvast bedankt!
     

Deel Deze Pagina