Spontane bloedingen

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door e0808, 24 jan 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. e0808

    e0808 Nieuw lid

    24 jan 2013
    2
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hoi iedereen,

    Ik heb afgelopen zondag opeens een spontane bloeding gekregen. Zo weinig dat echter een tampon o.i.d. geen eens nodig was. Kleur was niet helderrood. Dit kreeg ik woensdag weer. Dit keer wel helderrood, en er leek ook vlies bij te zitten. Vandaag weer, dit keer bruin. Heb de hele week ook last gehad van buikpijn, wisselend tussen de menstruatiepijn en misselijkheid.
    Ik heb nooit eerder een spontane bloeding gehad en ik zou in principe aanstaande maandag ongesteld moeten worden als ik niet doorslik. Is dit iets om mij zorgen om te maken? Ik hoop namelijk dat dit slechts een onschuldige bloeding is en niet iets anders...
     
  2. liesje88

    liesje88 Fanatiek lid

    4 jun 2012
    2.148
    0
    0
    Drenhte
    Slik je vaker de pil door?
    Zou nu zoiezo stop week inlassen.
    Moet zeggen dat ik twee jaar terug ook last had van spontane bloedingen en toen naar ha gegaan omdat t zich herhaalde de maand er op. Toen andere pil gekregen en uiteindelijk na 3 verschillende te hebben geprobeerd eindelijk de goede gevonden die wel werkte en dus geen spontane bloedingen meer.
     
  3. e0808

    e0808 Nieuw lid

    24 jan 2013
    2
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik slik de pil nu meer dan een jaar en meestal 2 tot 3 stript achter elkaar voor ik een stopwerk inlas. Moet vanavond de laatste nemen van de strip en lijkt me voor de veiligheid verstandig die nog te nemen?
     
  4. liesje88

    liesje88 Fanatiek lid

    4 jun 2012
    2.148
    0
    0
    Drenhte
    Ja gewoon stop week inlassen nadat je de strip hebt afgemaakt. Is denk ik wel beter, maar voor veiligheid m.b.t. sex maakt t niet zo veel uit volgens mij maar dan moet je eerst de bijsluiter goed lezen. (Zit wat dat betreft zelf niet echt meer in hoe t zat omdat al n jaar gestopt ben met de pil en ik ben natuurlijk geen ha)

    Je zegt dat je regelmatig door slikt, dan kan dit ook n doorbraakbloeding zijn geweest. T is ook beter om toch wel elke maand de stopweek in te lassen. Is toch t reinigen van de bm.
    T kan geen kwaad hoor als je m wel n keer doorslikt, deed ik ook wel met verschrikkelijk warm zomer weer.
    Maar miss verstandig om voorlopig echt je stopweek aan te houden. Als je dan nog tussentijdse bloedingen houd miss toch vragen om n andere pil.
     

Deel Deze Pagina