Pil vraagje (Eerste menstruatie na het stoppen)

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door Thymra x Xi, 12 mrt 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Thymra x Xi

    Thymra x Xi Niet meer actief

    Ik ben sinds anderhalve week geleden gestopt met de Diane pil (niet afgelopen zondag maar die daar voor) En ik hoor dan op afgelopen zaterdag ongesteld te worden, nou werd ik het een dag later, op zich niet zo heel erg, maar het ik heb niet het idee dat ik het ongesteld kan noemen. ;)

    Ik heb echt heel weinig bloed verlies gehad, en ik hoor het normaal 3 a 4 dagen te zijn waarvan een dag flink bloeden. En dat heb ik dus niet gehad, ik heb een beetje bloedverlies gehad, en verder alleen wat bruin slijm en nu verlies ik helemaal niks meer! :$

    Kan dit door het ontpillen komen? Ik ben wel 4 dagen eerder gestopt met de pil, maar heb niet het idee dat dat daardoor kan komen dat mijn menstruatie zo raar is toch? Ik heb al een testje gedaan en die was negatief. (Ik had al een testje gedaan voordat ik ongesteld moest worden, omdat ik me zo raar voelde, misselijkheid en moe, en die was ook negatief.) Ik denk niet dat ik zwanger ben.

    Ik ben wel in mijn laatste pil ronde 2x vergeten (niet achter elkaar) maar dan nam ik de dag daarna gewoon alsnog die vergeten pil in. Ik heb verder geen tussen bloedingen gehad of zo.

    Dus ik vroeg me af, waar zou dit aan kunnen liggen? Zijn er meerdere meiden die dit hebben gehad na het stoppen van de pil?
     
  2. Kris81

    Kris81 Fanatiek lid

    14 mrt 2013
    3.418
    378
    83
    Vrouw
    Het verre Oosten ;)
    Hoi,

    Ik heb ongeveer hetzelfde. Na jaren met de pil gestopt en verassend genoeg op de normale dag ongesteld, op het uur af zelfs.

    Menstruatie zelf is bij mij ook niet zoals het was. Na twee dagen was het voorbij en ook veel minder dan normaal.

    Ik heb nog geen test gedaan, maar denk dat ik wel nog even doe, om het toch maar even zeker te weten... Kan me trouwens haast niet voorstellen dat het meteen de eerste keer raak zou zijn :).
     
  3. daphnev85

    daphnev85 Niet meer actief

    Bij mij net hetzelfde, na pilstop ongesteld op hetzelfde moment als met de pil maar slechts 3 dagen (1 dag hevig) ipv 7 tot 8 dagen met de pil. Is dus inderdaad door het ontpillen. Nu voor de 2de ronde had ik het 5 dagen, dus er komt meer regelmaat in.
     
  4. Thymra x Xi

    Thymra x Xi Niet meer actief

    Gelukkig ben ik dus niet de enige die dit heeft haha ;) Mijn menstruatie was bij 2 dagen gebleven, ik ben benieuwd hoe het de volgende ronde zal zijn of het dan weer normaal is.

    Ik heb wel erg veel last van stemmingswisselingen zeg, bah :( ook herkenbaar?
     

Deel Deze Pagina