Cyclus na verwijderen Mirena

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door tetta, 12 mrt 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. tetta

    tetta Fanatiek lid

    19 apr 2011
    3.430
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik weet het, het is het zoveelste topic, maar ik heb een vraag.
    Op 8 februari heb ik mijn Mirena laten verwijderen. Ik heb toen een paar dagen bruinverlies gehad en een week erna een paar druppels helderrood bloed. Voordat ik met ac begon had ik altijd een mooie cyclus van 28 dagen. Nu ben ik na het verwijderen nog steeds niet ongesteld geweest en het begint me nu wel een beetje te frustreren. We willen graag voor een brusje gaan dus ik zit eigenlijk wel heel erg op mijn ongi te wachten zodat ik iig iets van inzicht in mijn cyclus heb. Afgelopen week heb ik er voor de zekerheid een testje tegenaan gegooid van Etos 2v5. Wat een rottesten zeg. Er was een heeeeeeeel licht streepje maar de test was zo geel zelfs na 3 keer wassen en het streepje leek ook geel en zou naar mijn mening een stuk donkerder moeten zijn als het raak was geweest dus ik ga uit van een indroger.

    Kan iemand mij vertellen wanneer jullie voor het eerst weer ongi werden na het verwijderen van de mirena? Ik dacht namelijk altijd dat je cyclus meteen weer normaal was. Ik ben trouwens Met de Mirena alleen de eerste maanden nog ongi geweest daarna niemeer. Heb hem een jaar gehad.
     
  2. mama van daan

    mama van daan Fanatiek lid

    11 feb 2013
    1.496
    0
    0
    Ik ben opticien-brillenmaker en mama
    Limburg(Belgiƫ)
    Ik ga hier even meelezen heb namelijk nog 17 maanden spiraaltje en dan beginnen ook wij aan een brusje en ben wel benieuwd naar andere ervaringen!

    Alvast veel succes met zwanger worden
     

Deel Deze Pagina