Stoppen met de Yasmin

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door CarolW, 15 mrt 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. CarolW

    CarolW Nieuw lid

    15 mrt 2013
    2
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hallo dames!

    Ik ben nieuw op dit forum, en ik zal na dit topic denk ik ook niet snel terugkomen, aangezien ik nog lang niet toe ben aan kinderen krijgen, maar ik had een vraagje.

    Ik slik nu al 3 jaar de yasmin pil tegen puistjes. Dit werkt heel goed, en mijn huid is nu vrijwel helemaal glad. Ik ben op mijn 17e begonnen en ik ben inmiddels 20. Ik zou echter liever willen stoppen, aangezien ik momenteel helemaal geen pil nodig heb en vanwege de enge verhalen. Ik ben alleen zo bang dat de puistjes in terugkomen en misschien wel erger worden dan voor ik aan de pil ging! Dat soort verhalen lees ik namelijk over de Diane 35, over de yasmin kan ik niet veel vinden, maar wat ik er destijds van begrepen heb, is dat de yasmin hetzelfde is als de diane alleen dan wat minder zwaar. Graag zou ik jullie ervaringen horen! Ik wil dus van de Yasmin naar helemaal geen pil. Of anders van de Yasmin naar de microgynon 20, als dat de kans op het terugkomen van puistjes wat kleiner maakt.
     
  2. CarolW

    CarolW Nieuw lid

    15 mrt 2013
    2
    0
    0
    NULL
    NULL
    Alvast bedankt voor jullie reacties!
     
  3. jenn88

    jenn88 Niet meer actief

    ik zou gewoon stoppen en het afwachten wie weet blijft het gewoon weg. ik heb zelf al geen goede ervaringen met yasmin gehad ben er erg ziek van geweest maja dat scheelt denk ik ook per persoon;)
    ik heb zelf de 3 fase pil gehad en werkte ook perfect tegen puistjes. ik ben er nu bijna geen last meer van af en toe een verdwaald puistje maar thats it.
     

Deel Deze Pagina