Yes ik heb het gedaan! Gestopt met de pil...

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door MvM1984, 3 apr 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. MvM1984

    MvM1984 Bekend lid

    27 jan 2011
    810
    1
    18
    Na lang twijfelen toch maar weer gestopt met de pil en wat ben ik er blij mee! Niet gestopt om weer zwanger te raken maar omdat ik gewoon last heb van die troep in mijn lichaam. Voordat ik zwanger raakte, was ik ook al een jaar gestopt met de pil ivm de hormonen. Toentertijd had ik vooral last van pukkels en erg veel last van mijn borsten. Na mijn bevalling ben ik eerst Cerazette gaan gebruiken ivm borstvoeding maar na het stoppen hiervan, overgestapt op het Bmerk van Microgynon (weet de naam even niet). Hiervan had ik wederom zoveel last van mijn borsten (man mocht er bijwijze nog niet eens naar kijken), veel vocht vasthouden (lees ik in mijn gewicht) en kreeg best weer wat pukkels. Daarbij begon nu ook mijn libido enorm te zakken, en had ik last van vaginale droogheid, dus dat werkte elkaar nog meer tegen. Na overleg met de huisarts een andere, lichtere pil geprobeerd, maar de gevoelige borsten werden niet genoeg minder, mijn libido was nog hetzelfde etc. Ben bezig met Weight Watchers en toen ik ging terugkijken naar mijn afval proces de vorige keer, kon ik precies zien wanneer ik toen met de pil gestopt was. Ik viel toen pas echt af! Dat gaf voor mij de doorslag, en na overleg met man, toch de pil gelaten voor wat het is...

    En ECHT wat een verschil. Mijn borsten zijn weer normaal, libido is enorm gestegen, de vaginale droogheid is weg en ik voel me weer gewoon echt vrouw. Direct mijn eisprong ook weer gevoeld dus alles werkt weer en vind het heerlijk dat ik dat ook voel!
    Zo dat wilde ik even kwijt :D
     
  2. jols

    jols Bekend lid

    26 dec 2012
    681
    0
    0
    NULL
    NULL
    Fijn zeg, heerlijk dat je je zoveel beter voelt.

    Mag ik vragen welke vorm van voorbehoedsmiddelen je nu gebruikt?
    Ik wil na de zwangerschap niet meer aan de pil maar ben aan het twijfelen over wat dan wel.
     
  3. MvM1984

    MvM1984 Bekend lid

    27 jan 2011
    810
    1
    18
    Tja pfff het is nu even aan de condooms...niet ideaal maar iig geen hormonen. Willen over jaartje ofzo ws nog wel keer proberen zwanger te raken, maar meer dan 2 kids is niet de bedoeling en daarna zal man zich hopelijk laten steriliseren... Geen gedoe meer
     
  4. singa

    singa Niet meer actief

    lekker he zonder hormonen?
    Ik ben nu ook alweer een tijdje gestopt. Ook nog niet met de bedoeling om zwanger te worden. De problemen zijn hier nog niet helemaal weg maar we gaan de goede kant op.
     
  5. RSL

    RSL Fanatiek lid

    16 okt 2008
    2.352
    42
    48
    Overijssel
    Goed gedaan dat je bent gestopt.. geloof me die pil is echt gevaarlijk.. en helaas ben ik daar een goed voorbeeld van:( al die hormonen zijn zeker niet goed!
     
  6. Bizzy

    Bizzy Fanatiek lid

    30 okt 2007
    2.828
    2
    36
    thuisblijf moeder
    rotterdam
    Goed hoor hier ook gestopt met de pil begin verleden maand en nu rustig afwachten tot mijn lichaam het weer door heeft het zelf te moeten doen haha!
    Beter dat jij je eiprong al heb gevoeld...ik voel niks
     
  7. MvM1984

    MvM1984 Bekend lid

    27 jan 2011
    810
    1
    18
    @Ramona1986: wat voor nare ervaringen heb jij erdoor gehad dan?

    Edit: sorry zie het al in je onderschrift staan...Echt heftig:$
     

Deel Deze Pagina