Pijnlijke borsten sinds slikken Microgynon 30

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door Ann87, 26 apr 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Ann87

    Ann87 Bekend lid

    12 aug 2012
    712
    0
    16
    Hoi meiden,

    In januari ben ik na ruim tien jaar gestopt met de Diane35 pil. Na 3 maanden geen pil geslikt te hebben, ben ik begin deze maand weer begonnen met de pil: de Microgynon 30.

    Sinds ik deze pil slik, heb ik immens pijnlijke borsten. Nu al bijna 3 weken. Vooral aan de buitenkant, de kant van je oksels zeg maar. Ik werk in de kinderopvang en kan niet eens fatsoenlijk kinderen tillen, zonder dat het pijn doet. Ik draag sinds twee dagen geen bh meer, omdat de pijn dan iets minder is. Ik kan niet op mijn buik slapen door de pijn. Waar zou de pijn vandaan kunnen komen? Zou dit misschien door de Microgynon kunnen komen? Hebben meer meiden hier last van?

    Alvast bedankt voor jullie reacties!
     
  2. Bloeme

    Bloeme Bekend lid

    16 jun 2012
    583
    154
    43
    Ik heb de micorgynon 30 jaren geslikt. De eerste jaren nergens last van. Maar toen kreeg ik enorme last van mijn borsten, beetje zoals jij het ook beschrijft. Ik twijfelde ook of het door de pil kwam, en daarom 3 maanden met de pil gestopt. En ja hoor, mijn borsten werden weer heerlijk pijnloos! :D

    Na de bevalling van mijn zoontje heb ik de cerazette geslikt, dit is een hele lichte pil. Bij deze pil had ik geen last van mijn borsten.
     
  3. holidays

    holidays Actief lid

    22 apr 2013
    475
    0
    0
    NULL
    NULL
    ik heb t ook lang geslikt, maar alleen last van mn borsten (ook met op mn buik slapen en bij het afdoen van mn bh) alleen last ongeveer een week voor ik in mn stopweek kwam.
     
  4. meiske28

    meiske28 Actief lid

    22 okt 2011
    247
    0
    0
    Ik slik hem al 14 jaar en ik herken de klacht van pijnlijke borsten niet. geen idee of het aan deze pil kan liggen. Elk vrouwen lichaam zal er anders op reageren.
     

Deel Deze Pagina