Spiraal verwijderd

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door Veratjuhh, 13 mei 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Veratjuhh

    Veratjuhh Lid

    13 mei 2013
    65
    0
    0
    Werk op een BSO
    Moerdijk
    Hallo allemaal,

    Ik heb even een vraagje. Heeft er iemand ervaring met het verwijderen van het spiraaltje? En wat er daarna met je lichaam gebeurd?

    Ik heb 27 maart mijn spiraal laten verwijderen en ben de zaterdag erna ongesteld geworden ( 3 dagen bloed verlies gehad)

    Ik dacht dat dit een bloeding was omdat mijn spiraal eruit was gehaald. Nu is het zo dat ik mijn spiraal maar 9 maanden heb gehad en voor die tijd werd ik altijd rond de 14e ongesteld. Ik had dus de hoop dat dit nu weer zou gebeuren maar helaas.

    Nu bijna 7 weken later ben ik niet meer ongesteld geworden. Heb wel allerlei klachten nu denk ik dat dit komt omdat mijn spiraal verwijderd is maar ze lijken erg op zwangerschapsklachten.

    Ik heb al verschillende keren een test gedaan deze blijven negatief. Iemand tips? Of ervaringen met hetzelfde?
     
  2. rusha

    rusha Nieuw lid

    22 mei 2013
    1
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hallo.

    Ik heb ook mijn spiraaltje laten verwijderen (omdat deze niet meer goed functioneerde)
    En ben overgestapt op pleisters. Dit omdat ik geen pil kan slikken vanwege mijn Crohn.
    Nu is het zo dat ik, na het verwijderen van mijn spiraaltje..moest wachten tot ik weer ongesteld werd voordat ik met de pleisters mocht starten en dus in die tijd onbeschermd was. ik heb toen wel sex gehad met condoom maar deze is af gegaan. De dag erna heb ik een morning after pil gehaald maar ook deze is vanwege mijn CRohn niet betrouwbaar. De dag nadat ik de MAP heb geslikt ben ik heeel licht ongesteld geworden (dit duurde ook maar een dag) en dus begonnen met de pleisters.
    Dat is nu bijna 3 weken geleden en dus begin ik vrijdag aan mijn stopweek (net als bij de pil) maar ik heb allerlei symptomen van zwangerschap (gevoelige borsten,, misselijk, opgezette buik, eetlust, rug en buik pijn, vermoeid en stemmingswisselingen)
    Ik weet dat een aantal hiervan ook kunnen komen doordat ik dus bijna ongesteld moet worden maar ik vind het wel allemaal verdacht.

    Wat denken jullie?
     
  3. Syra

    Syra Actief lid

    23 mei 2013
    229
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik heb een spiraaltje gehad. 3 dagen na het verwijderen een minimale bloeding gehad. Daarna bijna 3 maanden gewacht op een ongesteldheid. Niet gekomen...dus getest en toen was ik zwanger. Nooit een cyclus kunnen nagaan. Ik had m'n spiraaltje toen net een ruim jaar.
    Heb er nu weer een maar weet nog niet wanneer ik die ga laten verwijderen.
     

Deel Deze Pagina