Gestopt met microgynon 30 en nu pijn!

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door Momma, 31 mei 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Momma

    Momma Actief lid

    9 mei 2013
    348
    0
    0
    NULL
    NULL
    Sinds een week gestopt na 9 jaar microgynon slikken. Heb echt pijn in mijn onderbuik soort van menstruatie pijn. De hele tijd vooral s avonds en snachts. Hoor ook mijn darmen rommelen. Voel me de hele tijd opgeblazen. En heb in mijn onderbuik soms steken die stralen naar mijn zij echt raar. Heeft dit met het stoppen met de pil te maken? Wie herkent dit?
     
  2. Neve

    Neve Niet meer actief

    Ik ben daar nu ook iets meer dan een maand mee gestopt. Ik heb ook ongeveer 11 jaar de pil geslikt.
    Sommige nachten denk ik dat ik ongesteld wordt, met van die typische krampen in mijn onderbuik, maar tot nu toe was het valse hoop.
    Echt pijn heb ik niet, gelukkig. Opgeblazen buiken heb ik vaker, maar dat ligt meer aan wat ik eet dan aan het stoppen met de pil geloof ik.

    Ik hoop dat die pijn bij jou snel wegtrekt!
     
  3. Momma

    Momma Actief lid

    9 mei 2013
    348
    0
    0
    NULL
    NULL
    Nou Neve dat is precies wat ik ook
    Heb! Van die krampen in de avond van Ow krijg mijn menstruatie maar dat kan dus helemaal niet! Meer dan een maand gestopt dus bij jou nog niet de eerste menstruatie? Pfff haat de pil nu wat het allemaal met je lichaam doet! Afschuwelijk
     
  4. meiske28

    meiske28 Actief lid

    22 okt 2011
    247
    0
    0
    Ik heb 14 jaar aan deze pil gezeten en zit nu op dag 11 in mijn eerste cyclus zonder pil. Ik herken jouw klachten niet. Ik heb de hele week al een weeig gevoel en hoofdpijn achtige klachten. verder wisselt er een honger gevoel zich continu af met misselijkheid. Dus ik lijk ook wel wat ontpil verschijnselen te hebben, maar pijn heb ik (nog) niet.
     
  5. Neve

    Neve Niet meer actief

    Ja, Momma, ik begin ook een beetje een hekel te krijgen aan de pil. Heb hem altijd fijn gevonden, geen gedoe met condooms enzo, maar als ik kijk naar hoe ik nu ervan baal dat ik moet wachten op een normale cyclus.... bah! Eigenlijk is het gewoon rotzooi.

    Ik heb de afgelopen dagen geen klachten, maar ook nog steeds geen menstruatie....
     
  6. Dyson

    Dyson Fanatiek lid

    8 mrt 2013
    1.404
    551
    113
    Ik heb zelf 13 jaar de pil geslikt, de laatste maanden iets minder trouw (zat zo 1-2x per week wel een vergeten pil tussen). Heb weinig klachten gehad van ontpillen. Volgende "cyclus" duurde 28 dagen, zal dus nog wel ontpillen zijn geweest. Daarna 1 echte cyclus gehad en bij de volgende cyclus zwanger.
    Had zelf niet gedacht dat het zo snel zou gaan omdat ik al zo lang aan de pil zat.
    @Neve en Momma, hoop dat jullie klachten snel weg trekken en er snel een natuurlijk cyclus voor in de plaats komt.
     
  7. Momma

    Momma Actief lid

    9 mei 2013
    348
    0
    0
    NULL
    NULL
    Wow dyson! Top ! Gefeliciteerd er is dus nog hoop voor als ik er voor ga wil namelijk eerst paar maanden ontpillen! Maar het kan dus gewoon toch snel zwanger zijn na de pil !
     
  8. Dyson

    Dyson Fanatiek lid

    8 mrt 2013
    1.404
    551
    113
    Dank je! Het is dus zeker mogelijk om snel zwanger te worden na de pil. Hoop dat je klachten snel afnemen en dat je over een paar maanden hetzelfde mee mag maken.
     

Deel Deze Pagina