1e echte menstruatie, maar 1 dag???

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door holidays, 3 jun 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. holidays

    holidays Actief lid

    22 apr 2013
    475
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hai allemaal,

    Nou ik ben gestopt met de pil op 27 april.
    Toen na 4 dagen mn normale onttrekkingsbloeding gehad.
    Dan zou mn NOD zijn op 28 juni.
    Maar op dag 32 dus 4 dagen na die 28e (1 juni) werd in idd ongesteld..
    Dacht ik in ieder geval...
    1 avond een tampon in gedaan, idd zat wat in.. maar de volgende dag was het weer gestopt op wat bruinverlies na af en toe...
    En vandaag hetzelfde alleen wat licht bruinverlies af en toe.
    Zwanger kan ik eigenlijk niet echt zijn, hebben voorzichtig gedaan bewust omdat ik wou zien of alles normaal werkt en nu heb ik dus dit.. kan ik wel een keer een test halen maar denk dat dat onnodig is..voel me ook totaal niet zwanger dusja.

    Mag ik dit nu wel meerekenen in mn cyclus of wachten tot ik een normale menstruatie heb?? Ben even de kluts kwijt hoor haha.

    Voordat ik aan de pil ging zo'n 10 jaar geleden ongeveer, had ik altijd een week menstruatie en best veel dus dit is zoo gek.

    Hoort dit gewoon bij ontpillen? Is dit gewoon normaal? Of?

    BVD,

    Grtzz.
     
  2. hippydepippy

    hippydepippy Fanatiek lid

    23 apr 2013
    2.331
    2
    38
    Achterhoek
    Ik heb dit ook gehad, een dag 'ongesteld', toen 6 dagen lang af en toe een heel klein beetje bloed en pas daarna brak de echte ongesteldheid door. Denk dus dat het bij het ontpillen hoort!
     
  3. holidays

    holidays Actief lid

    22 apr 2013
    475
    0
    0
    NULL
    NULL
    Nou pff, het was even over dat bruinverlies. Maar nu is het alweer 2 dagen terug! Hopelijk komt snel alsnog mn onge ofzow dan heb ik duidelijkheid, dit is echt heel vervelend. en vind het niet fijn, niet fris en verlaagt zeker mn libido.. Ik wil graag 1 x een normale menstruatie en daarna pas echt er voor gaan! Das ook geduld hebben zo hoor hahaha. sjongejonge. grtzz
     
  4. Neve

    Neve Niet meer actief

    Ik heb precies het zelfde!
    22 april gestopt, na 39 dagen "ongesteld". Véél minder dan normaal, maar bij mij duurde het bruinverlies wel 3-4 dagen.
    Ik heb voor de zekerheid maar wel een zwangerschapstest gedaan, maar niet zwanger, dus ik ga ervan uit dat dit toch echt het ontpillen is. Ik wacht de volgende maand af!
     
  5. holidays

    holidays Actief lid

    22 apr 2013
    475
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ooh sorry maar ben blij dat er nog iemand is met hetzelfde! Pff zit al vanalles op te zoeken erover via google maar kom er niet uit. Zal wel ontpillen zijn! Zoo irritant dit he?? Ik denk steeds..dat heb ik weer! En ik dacht nog wel.. bij mij zal het vast wel normaal verlopen.. haha nou niet duss! En duurt allemaal zo lang... Kan niet veel anders doen dan afwachten denk ik? hahaha. Nou we houden elkaar wel op de hoogte toch als er veranderingen optreden? hihi grtzzz
     
  6. holidays

    holidays Actief lid

    22 apr 2013
    475
    0
    0
    NULL
    NULL
    nouu ik denk dat nu mn onge toch is doorgezet, dus ook voor jou is er nog hoop hahaha. Ik zit op dag 42 nu! En jij?
     
  7. Neve

    Neve Niet meer actief

    Ik tel dit nu gewoon als tweede cyclus. Ik heb wel totaal 1 dag, misschien ietsje meer, ook rood verlies gehad, dus ik tel het wel gewoon als menstruatie. Ik wacht het wel gewoon af wat het volgende maand wordt!

    Maar inderdaad, ik wil mensen die al jaren bezig zijn absoluut niet tegen het zere been schoppen, maar ik begin ook al een beetje ongeduldig te worden. Ik was zo hyper toen we besloten te stoppen met de pil, dat het wachten op een normale menstruatie nu eeuwen lijkt te duren. Stom he?
     
  8. holidays

    holidays Actief lid

    22 apr 2013
    475
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ok hoeveel dagen was je cyclus dan? De vorige keer dat ik dacht onge te zijn op 32 dagen was het niet echt rood en was het nog geen halve tampon vol zeg maar hahaha en de volgende dag was het alweer gestopt. Dus ik ga nu uit van dag 42 en tel er maar weer 42 bij op! hahahaa. Ja ik heb opzich wel iets meer geduld nog maar dat komt denk omdat we nog leuke vakanties voor de boeg hebben enzo maar dat het lang duurt als je erop wacht dan is het ook best lang haha. Iig veel succes :D laat maar weten als er wat te melden valt :D
     
  9. Neve

    Neve Niet meer actief

    Bij mij kreeg ik 5 dagen na de onttrekkingsbloeding van de laatste pilperiode een tweede bloeding, maar die heb ik niet meegeteld. Daarna duurde het 39 dagen.
    Ach, het is ook niet zo dat ik helemaal geen geduld heb, ik ben er gewoon veel mee bezig in mijn hoofd. We houden elkaar op de hoogte :D
     

Deel Deze Pagina