Ontpillen / zwanger?

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door MrsSweet, 16 jun 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. MrsSweet

    MrsSweet Nieuw lid

    16 jun 2013
    2
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hallo! Ik ben nieuw hier en hoop op wat advies van jullie.
    Ik ben gestopt met de pil, op 30 mei,laatste onttrekkingsbloeding gehad gewoon zoals anders. Sinds deze week heb ik een raar gevoel in m'n buik, ter hoogte van m'n blaas/baarmoeder. Geen pijn, maar gevoelig zowel in de onderrug als buik. Ik zit nu op cyclus dag 17 en vanavond wat bruin verlies gehad. Niet veel maar wel wat. Kan dit te maken hebben met een ovulatie/ontpillen/innesteling? Aangezien m'n buik al veel langer onrustig is. Ohja slim om te vermelden, gezellig aan het klussen geweest met mijn man :)

    Ik vraag het vooral omdat ik 10 jaar lang de pil geslikt heb en ik echt niet meer weet hoe mijn cyclus hiervoor was. Wat zou het kunnen zijn? Ik hoop dat iemand iets weet...
     
  2. Elf84

    Elf84 Niet meer actief

    Het kan inderdaad ontpillen/ovulatie/innesteling zijn geweest :)
    Ik zou het gewoon even afwachten allemaal. Je kunt wat later in je cyclus altijd een zwtestje doen. Heb je ovulatietests gebruikt?

    Ik heb bewust 2 maanden 'ontpild' om dit soort onzekerheid te voorkomen.. Maar daar heb je helaas niks aan ;)
     
  3. Louise86

    Louise86 Lid

    21 jun 2013
    23
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik heb dat inderdaad ook gehad. 10 jaar de pil geslikt en na het stoppen m'n ontrekkingsbloeding gehad. Ik had ook heel veel buikpijn (zeurend gevoel en steekjes), gevoelige tepels en nog wel meer symptomen.
    Je probeert het niet toe te laten, maar stiekem vraag je je dan al af "zou het" Om vervolgens netjes na 28 dagen ongesteld te worden ;)
    Ik probeer me nu wat minder te focussen op allerlei kwaaltjes en krampjes
     

Deel Deze Pagina