na stoppen met de pil, lange cylus, wie nog?

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door holidays, 14 aug 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. holidays

    holidays Actief lid

    22 apr 2013
    475
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hai allemaal,

    Eind april was ik gestopt met de pil.
    Netjes mn onttrekkingsbloeding gehad.
    Toen na 42 dagen een menstruatie gehad, niet zo veel maar goed wel helder rood bloedverlies gehad.
    Maar nu m'n dus eigenlijk nog maar 2e ronde... zit ik inmiddels op dag 66 en nog geen onge te bekennen... Maar alles bij elkaar ben ik 3 en halve maand verder...
    Ik had meteen de dag van de nod (uitgegaan van 42 dagen) getest en dat was duidelijk, niet zwanger. Daarna niet meer getest. Maar voel me ook niet zwanger..
    Wel hebben we gewoon af en toe seks, ene week meer als andere week maar ik word maar niet ongesteld! Ik ga volgende week nog maar eens een testje doen als ik dan nog niet onge ben.. maar ik verwacht er echt niks van hoor! Ik heb soms wel het gevoel dat ik onge moet worden maar er komt niks.. en heel soms wat bruinverlies dan denk ik... ja het komt er vast aan.. en dan weer weg en niks meer..en zo door..

    Wie herkent dit ook van vroeger of nu? Ik vind het nu toch wel vervelend worden... Niet persé dat ik geen geduld heb met zwanger worden, want dat mag ook best over half jaar/jaar zijn.. maar wel die cyclus...! Wanneer zou je dan naar een huisarts gaan, ik ben niet zo'n huisartsloper... als dit gewoon ontpillen is, is dit toch niet heel abnormaal? Ik ben gewoon erg benieuwd wie dit nog meer zo heeft of heeft gehad en hoe het toen verder is gegaan...

    Grtzzz.
     
  2. holidays

    holidays Actief lid

    22 apr 2013
    475
    0
    0
    NULL
    NULL
    Niemand die dit herkent? Of ook heeft? Of heeft gehad? Grtzz
     
  3. chipje

    chipje Bekend lid

    11 mrt 2013
    655
    10
    18
    Hier precies het zelfde ben begin juni gestopt 12 juli eerste menstruatir nu had ik 9 aug ongesteld moeten worden maar nog steeds niks normaal was ik voor de pil precies om de 28 dagen ongesteld nu blijf ik maar wachten.
    Soms denk ik ja daar komt het maar het blijft uit.
     
  4. ikkiee

    ikkiee Bekend lid

    1 aug 2013
    760
    242
    43
    NULL
    NULL
    ik ben ook eind april gestopt met de pil omdat ik er niet lekker van werd en dus over wilde op wat anders.. niet meer ongi geweest en ander halve week geleden getest en kijk me banner ;)
     
  5. hippydepippy

    hippydepippy Fanatiek lid

    23 apr 2013
    2.331
    2
    38
    Achterhoek
    Mijn cyclussen waren 6,5 week - 8 weken - 7 weken - 4,5 week - 6 weken - 6 weken. Ben eind november met de pil gestopt. Het kan soms zelfs wel een half jaar duren voordat je ongesteld wordt. Heel irritant maar als het goed is wordt het vanzelf weer regelmatig!!!
     
  6. xxmichelle

    xxmichelle Actief lid

    16 aug 2013
    218
    0
    0
    Jeugdzorg
    Alkmaar
    Ik zelf ben pas begin juli gestopt met de pil. Netjes "op tijd" ongesteld geworden, maar dat zegt natuurlijk niets! Lees heel veel dat je geduld moet hebben, dusja!
     
  7. nlovesn

    nlovesn Actief lid

    10 okt 2011
    437
    0
    16
    Ik ben ook begin juni gestopt met de pil, alleen die ontrekkingsbloeding gehad en wacht ook nog steeds op mijn ongi van (zondag) 5 weken geleden... Vervelend he! Ik ga zondag maar weer een keer testen, dat is al weer 2 weken geleden
     
  8. holidays

    holidays Actief lid

    22 apr 2013
    475
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ha meiden! Fijn toch wat reacties!

    @ chipje: hihi ik heb net een chipje op :p lol. Maarre klopt ik heb het ook een aantal keer gehad dat ik dacht dat ik onge zou worden maar komt niks! Kheb wel eens wat bruinverlies gehad dat ik dacht nu komt het!.. maar ook niet! Nog steeds niks ik zit nu (zaterdag) op dag 69! Lang hoor! Gelukkig ben ik niet de enige... lijkt soms zo haha. Nou succes ik hoop dat je snel onge wordt!

    @ Ikkiee: Had je ook zo'n lange cyclus en bleek je zwanger? Of hoe ging dat dan? In 1x raak getest ook? Ik heb namelijk na 42 dagen 1x getest en was niet zwanger dus dacht ok das duidelijk. Maja nog steeds niet onge, dag 69, duss van de week ga ik voor de zekerheid nog een testje doen, ook omdat ik op vakantie nog ga dus wil ik zeker weten.. maar ga er niet vanuit omdat ik de eerste test gewoon geloof en niet verwacht nu opeens zwanger te zijn... maja lijkt wel of ik dan een onge oversla ofzow?? Maar gefeliciteerd, hoe voel je je?

    @ hippydepippy: Ik hoop het, dat het vanzelf weer normaler word mn cyclus... ik bijna 70 dagen dat is 10 weken ofzow?! pff.

    @ xxmichelle: Ik hoop dat je snel duidelijke cyclus mag hebben! Ik ben ook 1 x natuurlijk onge geweest maja..... je ziet hoe t nu is..maja geldt natuurlijk niet voor iedereen!

    @ nlovesn: Ja heel vervelend zeg! dan moet je eerste natuurlijke menstruatie nog komen, bij mij was dat na 42 dagen! Dus das iets van 6 weken toch... maar ik hoop voor je dat het snel komt!

    Groetjesss
     
  9. holidays

    holidays Actief lid

    22 apr 2013
    475
    0
    0
    NULL
    NULL
    Oh en als jullie niet onge worden, maar snel duidelijkheid hebben dat je zwanger zijn dan natuurlijk hihi.
     
  10. Kundera

    Kundera Actief lid

    14 aug 2013
    452
    305
    63
    ik had het ook. in februari gestopt met de pil en tot nu toe 2 keer ongesteld geweest.

    Hopelijk herkent iemand dat maar na de laatste menstruatie heb ik altijd van die bruine bloedvlekjes in mijn onderbroek (niet zo goeie uitleg maar jullie eten wel wat ik bedoel toch?) na dat ik heb gevreeën. Het houdt 2 a 3 dagen aan. Heeft iemand anders het ook?
     
  11. holidays

    holidays Actief lid

    22 apr 2013
    475
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hai mensen...Hoeist bij jullie? Bij mij dag 71 inmiddels.. nog niks. Morgen of overmorgen doe ik nog een testje, die ik denk ik eigenlijk totaal voor niks doe maarja ga bijna op vakantie dus wel fijn de extra zekerheid te krijgen van een test. Ik heb t idee dat ik gewoon een ronde oversla maarja dan maar te hopen dat het daarna wel normaal komt en ik niet nog een maand ga overslaan oid.... hmzz... Noujaa ik houd jullie wel op de hoogte. Grtzz
     
  12. Kundera

    Kundera Actief lid

    14 aug 2013
    452
    305
    63
    Morgen,

    Bij mij was eerste ronde 41 dagen lang en de tweede 115 (!) dagen lang. Nu zit ik op dag 25 en heb geen idee waar het heen gaat. Ik heb ook echt geen idee wanneer het regelmatig wordt.

    @holidays, ik heb zelf ook vaak getest als het te lang duurde maar jammer genoeg nog niks. Ik hoop voor je dat het bij jou wel raak is.
    En fijne vakantie nog. Waar ga je heen?
     
  13. holidays

    holidays Actief lid

    22 apr 2013
    475
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hey kundera, Ja bij mij was het eerst 42 dagen en nu dus dit, dus kan nog veel langer gaan duren.. pfff.. Ik denk niet dat het raak is hoor heb namelijk 1x eerder een test gedaan dat was weer op dag 42 maar dat was negatief. Daarna niet meer getest maja wel seks gehad natuurlijk dusja dacht voordat ik op vakantie ga nog even voor de zekerheid, zou pas mn 2e test zijn dus dat valt nog mee hihi. Maar denk niet dat het raak is hoor zal jou wel volgen alleen hopelijk eerder dan 115 dagen!! pff wat een tijd...Hopelijk bij jou ook snel weer wat normaler, benieuwd.. had je soms ook wel is het gevoel dat je dacht onge te worden en dat t uitbleef? Dat heb ik ook een paar x gehad.. Grtzz
     
  14. Kundera

    Kundera Actief lid

    14 aug 2013
    452
    305
    63
    @holidays, nou ik ben wel meer dan 2 testen verder - was in het begin een beetje te enthousiast denk ik :D Nu wat meet dow to earth zeg maar. hahahaa.

    Ik heb tot nu toe nooit het gevoel gehad dat ik ongi ging worden en dat het dan uitbleef. Laatste ongi kwam ook als een verassing om eerlijk te zijn. Ik had een beetje naar gevoel in mijn buik maar ik was naar zn festival dus ik dacht dat misschien niet zo gezond gegeten etc. Was wel een verassing toen ik in de tent achter kwam dat ik ongi was. Erg onhandig getimed. Had ook niks bij me dus een zoektocht naar een benzinepomp om 's nachts nog wat vrouwenspulletjes aan te kunnen schaffen :D

    Nu heb ik wel na laatste regels vaak zn bruine bloedvlekken. Herkent iemand dat?
     
  15. holidays

    holidays Actief lid

    22 apr 2013
    475
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik heb wel eens wat bruinverlies zo af en toe dan denk ik dat mn onge doorzet maar is dan ook niet zo... maar weeni of het zoiets is? Ik heb er verder geen last van en t houd vanzelf op.. grtz
     
  16. Linda89

    Linda89 Bekend lid

    19 jun 2012
    790
    259
    63
    Vrouw
    Eigen ondernemer
    spannend hoor holidays.

    Ik zit nu in mijn 2e ronde maar ik wist natuurlijk niet wanneer ik ongi zou worden en weet niks van mijn cyclus af aangezien ik al meer dan 10 jaar geen echte ongi heb gehad maar alleen ontrekkingsbloed. Dus ben blij met 32 dagen alleen weet je natuurlijk niet hoe lang ronde 2 gaat duren misschien gaat deze wel veel langer duren. Ik kan mij heel goed voorstellen hoe je je voelt. Ben wel ontzettend benieuwd wat de test morgen gaat zeggen. Ga je hem hier plaatsen als er iets is te zien? Ik hoop het voor je. Laat het weten. Liefs
     
  17. holidays

    holidays Actief lid

    22 apr 2013
    475
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hey linda, Nou ik heb een jaar of 9 aan de pil gezeten, en eind april gestopt, onttrekkingsbloeding gehad en daarna na 42 dagen een natuurlijke... dus dacht het werkt allemaal iig. Tot mn 2e ronde nu (dinsdag) dus al 72 dagen duurt.. ik hoop dat het bij jou niet zo zal zijn, maar het zal vast niet zo heeel vaaak voorkomen denk, dus zal vast niet.. Succes in ieder geval. Ja ik laat het wel weten maar verw8 er echt niks van en vind het daardoor ook niet zo spannend eigenlijk :) maargoed ik zal wel even zien je hoort er van, tnx voor je bericht ;)
     
  18. Linda89

    Linda89 Bekend lid

    19 jun 2012
    790
    259
    63
    Vrouw
    Eigen ondernemer
    Ja dat is dus flink balen maar idd je lichaam moet weer even op gang komen. Heb je al een testje gedaan?
     
  19. ikkiee

    ikkiee Bekend lid

    1 aug 2013
    760
    242
    43
    NULL
    NULL
    sorry ik lees het nu pas hihi ik ben ook niet de snelste geloof ik!! ik twijfel nu haha ik ben tussen eind april en eind mei gestopt toen 1 of 2 dagen gebloed heb toen voor de zekerheid een test gedaan en die was negatief dus ik dacht prima nu wachten tot ik ongi word en dan kan ik naar de dokter voor evt een spiraal even vragen wat hij adviseerd! maar ik had af en toe kkrampjes moe maar ik heb vaker een periode dat ik heel moe ben! en alles wat ik voelde stond op internet onder ontpillen hihi... maar omdat ik niet ongi werd en ik 2 weken geleden voor de 2e keer naar de kaakchirurg moest dacht ik toch maar even voor de zekerheid testen..... en ja hoor 2 x kv plus test allebei posi toen snel een cb gehaald en die gaf aan zwanger 3+ dag daarna de verlos gebeld moest gelijk komen en bleek toen 10.4 weken te zijn... haha dus ja als ik lange cyclussen hoor denk ik die kan ook zwanger zijn!! ik voel me verder prima hoor nog steeds moe maar verder nergens last van dus mag niet klagen hihi heb je al een testje gedaan?? en ik heb wel is gehoord dat de dokter pilletjes heeft om alles weer opgang te krijgen sorry voor het hele verhaal haha xx
     
  20. holidays

    holidays Actief lid

    22 apr 2013
    475
    0
    0
    NULL
    NULL
    hey ikkie, daus je was nog niet van plan zwanger te worden? Was je er wel meteen blij mee?

    Nou ik heb getest hoor haha, niks, wat ik al dacht. Dus lange cyclussen dus minder kansen om zwanger te raken. Gelukkig heb ik nog geen haast! Eerst lekker op vakantie en daarna ook nog vanalles dusja. We zullen zien. Maar tis wel lastig want nu geen idee OF en wanneer ik ovuleer... njaa lastig is het zeker en ik hoop dan maar dat het na deze lange ronde weer normaler mag worden. Ik zal jullie laten weten als ik eindelijk onge ben?! hihi dan kan t wel even stil blijven hier dus hopelijk gooien ze deze niet te snel op slot dan ;) hihi groetjesss en tnxx
     

Deel Deze Pagina