Mirena geplaatst, lichamelijke klachten!

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door ZonStraal, 1 sep 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. ZonStraal

    ZonStraal Niet meer actief

    Hoi Dames,
    Ik heb 2,5 week geleden de Mirena geplaatst na 3 jaar geen hormonen te hebben geslikt. Ik heb besloten om toch voor een Mirena te gaan omdat mijn maandelijkse bloedingen te heftig zijn elke maand en ik teveel bloed verlies waardoor mijn HB maar niet wilt stijgen.
    Ben dus vaak moe en futloos.

    Ik reageer slecht op hormonen en heb al tig pillen geprobeerd. Ook de koperspiraal maar die heb ik na 8 maanden laten verwijden omdat ik Te veel bloed verloor.

    Nu heb ik sinds 1,5 week gevoelige tepels, mijn tepelhof is gevoelig en ik heb ook een soort van spierpijn onder mijn oksels. Mijn borsten zijn ook gevoelig maar niet vervelend aanwezig deze pijn.

    Ik heb gyn gebeld en deze gaf aan dat de meeste vrouwenlast hebben van gevoelige borsten en tepels. Ik moest het aankijken zolang ik maar geen verhoging of koorts erbij krijg.

    Ik ben altijd snel in paniek en angst als het om gezondheid gaat en ik maak me druk. Ik merk dat ik er de hele dag mee bezig ben en de engste ziektes razen door mijn hoofd. Herkent iemand bovenstaande klachten?

    Alvast bedankt.
    Groetjes Zonstraal
     
  2. MommyOwl

    MommyOwl Bekend lid

    30 jun 2013
    735
    0
    16
    Zekers! Mijn borsten waren ook heel gevoelig en pijnlijk tijdens mijn Mirena. Onder mijn oksels inderdaad, dat klinkt heel bekend. En ook pijnlijke tepels en tepelhof. Ik vond het ook een beetje eng, zeker die pijn onder mijn oksels. Maar het is heel normaal, aangezien daar veel (borst)kliertjes zitten die door de hormonen een beetje opzwellen. Na een maandje of twee zakte de gevoeligheid/pijn wat af. Uiteindelijk merkte ik er maar weinig van (deels minder gevoelig, deels was ik er gewoon aan gewend geraakt).
     

Deel Deze Pagina