Vreemde vraag....?

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door mamavanmimi, 23 okt 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mamavanmimi

    mamavanmimi Fanatiek lid

    13 mei 2010
    2.790
    772
    113
    Tussen de fruitbomen
    Dames, even een rare vraag...

    Ik slik gewoon de pil, de microgynon 20. Voorheen de 30 maar vanwege veel hoofdpijnen begonnen met een lichtere variant. Echter het volgende. Maandag begon ik wat te bloeden, alsof mijn menstruatie kwam. Niet heel veel, dinsdag idem. Nu vanmorgen ineens een flinke hoeveelheid erg donker bloed. Terwijl het afgelopen dagen juist wat bruinig was. Nu eigenlijk niks meer? En dit terwijl ik gisteravond de laatste pil van mijn strip heb gehad. Ik vind dit erg raar, vorige maand wel gewoon mijn menstruatie gehad in mijn stopweek en niet ervoor, zoals nu:(

    Weet iemand hier misschien iets vanaf? Ik vind dit eigenlijk een beetje vreemd. Moet ik er wat mee, kan ik er wat mee?? Vreemd, wie helpt het me begrijpen??
     
  2. hippydepippy

    hippydepippy Fanatiek lid

    23 apr 2013
    2.331
    2
    38
    Achterhoek
    Ik heb dat ook wel eens gehad toen ik Microgynon 30 slikte. Kreeg toen steeds vaker tussentijdse bloedingen en moest toen overstappen op de zwaardere pil of op een andere.
     
  3. xSimone

    xSimone Niet meer actief

    Misschien is het verstandig om eens naar de huisarts te gaan en te overleggen. Misschien is het verstandig om dan te vragen of je een andere anticonceptie kan krijgen? Misschien is deze niet de juiste voor jou!
     
  4. lorreke

    lorreke VIP lid

    10 sep 2013
    5.205
    352
    83
    Als je eerder bloed is de vaak pil te licht en moet je een zwaardere pil, het kan ook zijn dat je lcihaam er nog aan moet wennen, ik zou het even 2 maand aankijken,en als het dan ook gebeurt dan zou ik een zwaardere pil vragen!
     
  5. mamavanmimi

    mamavanmimi Fanatiek lid

    13 mei 2010
    2.790
    772
    113
    Tussen de fruitbomen
    Het gekke is dus, ik slik deze pil ook al weer 3 maanden.... Het is dus niet de eerste cyclus met deze pil. Kan het dan ook nog zo zijn dat deze te licht is als je hem al langer slikt?

    Misschien toch maar een ritje huisarts dan
     
  6. lorreke

    lorreke VIP lid

    10 sep 2013
    5.205
    352
    83
    Ik denk dan inderdaad dat hij te licht is.

    Ik heb hetzelfde probleem namelijk gehad, dat was toen lovette hier over werd gezet stediril omdat die goedkoper was.
    Sindsdien continue bloedingen etc. loop er nu sinds november 2012 mee, en tussendoor nog ethiny/levon (afkorting van d mega lange naam) gehad.Maar die beviel me niet, Toen nog provura kuur gehad ivm ``resetten``van je cyclus etc, die toch maar niet ingenomen en besloten te stoppen met de pil nu gestopt met de pil, en als het straks weer moet eerst overleg met huisarts over anticonceptiepleister of andere anticonceptie want ben klaar met al het gedoe met de pil.
     
  7. mamavanmimi

    mamavanmimi Fanatiek lid

    13 mei 2010
    2.790
    772
    113
    Tussen de fruitbomen
    Dan toch maar eens contact opnemen met de ha voor een zwaardere pil!

    Dames, bedankt voor het meedenken, en vooral hetzelfde als ik denken:D. Altijd fijn om te horen dat wat je zelf al dacht juist is......
     

Deel Deze Pagina