T-safe

Discussie in 'Anticonceptie' gestart door lucky, 5 nov 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. lucky

    lucky Actief lid

    22 jun 2006
    494
    0
    0
    Ik wil graag weten of er dames zijn die de t-safe hebben. Ik had eerst de mirena spiraal maar daar reageerde ik heel slecht op. IN de t-safe zitten geen hormonen en daarom wil ik het misschien doen. Ik heb op internet gelezen dat sommigen een opgeblazen buik krijgen. Ik wil echt heel graag reacties, want ik vind het heel moeilijk, groetjes lucky.
     
  2. blossom85

    blossom85 Fanatiek lid

    4 jan 2013
    4.621
    1.576
    113
    Vrouw
    het oosten
    Ik heb geen tsafe maar multiload. Hier wel tevreden. Heeft wel maanden geduurd voor mijn lichaam echt gewent was. Eerst ergere menstruatie. Dat is nu wat geminderd gelukkig. Ook een tijdje wat meer afscheiding gehad. En helemaal in het begin wat last buikkrampen.
    Maaarrr...nu gaat het echt heel goed.
    Het plaatsen was pijnloos.
     
  3. bruce2004

    bruce2004 Bekend lid

    12 okt 2008
    708
    0
    0
    hoogvliet
    Ik heb sinds september de t safe, ik weet nog niet wat ik er moet van denken hoor, heb m nog maar zo kort en ik heb t idee dat me lichaam er ook aan moet wennen.

    Sowieso is mijn menstruatie erger en zwaarder dan voor mijn bevalling, normaal was ik altijd 3 dgn ongesteld (zonder anticonceptie) en niet eens zo veel, en nu ik kan bij wijze van om de 2 uur me verschonen en heb af en toe krampen.

    Op dit moment heb je dus niet veel aan me
     
  4. Saz667

    Saz667 Fanatiek lid

    24 nov 2008
    4.827
    164
    63
    Ik heb geen T-safe maar Flexi-T. Inmiddels iets meer dan een jaar, en wil echt niet anders!

    Plaatsen stelde niks voor, eerste menstruaties waren wel heel heftig. Ze zijn nu niet meer zo heel erg, wel een dag of 7-8 (4-5 dagen echt vloeien, daarna nog spotting). Heb wel een paar maanden veel tussentijdse bloedingen gehad, maar dat is nu ook al maanden weer over. Krampen heb ik eigenlijk geen last van, wel vaak last van veel afscheiding.

    Mirena heb ik gehad na de eerste bevalling, maar dat ding na 8 maanden laten verwijderen omdat ik zoveel klachten had.
     

Deel Deze Pagina