Ga terug   Zwangerschapspagina > Na de geboorte > Baby en dreumes

Baby en dreumes Alles over je baby of dreumes (tot ongeveer 2 jaar) kun je hier kwijt.

Onderwerp gesloten
 
Onderwerp tools
  #1  
Oud 31 mei 2010, 18:02
FutureMama81's avatar
Vip Member
 
Geregistreerd: 7 juni 2009
Berichten: 1.329
Standaard Fietszitje gmg yepp ervaringen??

Zoals de titel al zegt iemand die ervaring heeft met dit zitje? En iemand die de zwarte heeft? Ik vind m wat leuker dan de standaard zitjes, maar vraag me af of de zwarte niet heel erg heet wordt in de zon?? Hoop dat iemand ervaring heeft met dit zitje want in mijn omgeving zie ik m eigenlijk nooit.
__________________
  #2  
Oud 31 mei 2010, 19:19
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 mei 2008
Woonplaats: Zoetermeer
Berichten: 894
Standaard Re: Fietszitje gmg yepp ervaringen??

Hoi hoi,

Ik heb de zwarte voor achterop en als mijn meisje straks groot is neem ik er ook 1 voorop. Ik vind het ideale stoeltjes maar heb geen idee of ze heel heet worden in de zon....heb ik eigenlijk ook niet bij nagedacht....wel denk ik dat het materiaal op zich niet heel erg heet kan worden(hoop ik ) ik ben er in iedergeval tevreden over...

Groetjes Lysanne
__________________

Tim 08-01-2009
  #3  
Oud 31 mei 2010, 21:06
Pretty Woman's avatar
Member
 
Geregistreerd: 19 januari 2007
Woonplaats: Noord-Holland
Berichten: 152
Standaard Re: Fietszitje gmg yepp ervaringen??

Hallo,
Ik heb ook het Yep voorstoeltje op mijn mama fiets. Ik ben er heel erg blij mee! Helaas kan ik je niet vertellen of het materiaal erg warm wordt in de zon. Maar ik denk het niet hoor. Het is ook een soort kunststof net als alle fietsstoeltjes. Ik heb ook een zwarte met grijze bandjes voor over de voetjes. Ik heb zelf de Gazelle Bloom fiets met zwart/grijs. Ik moet zeggen ik vind ook in vergelijking met andere stoeltjes van bijvoorbeeld bobike.. dit echt een super mooi en hip stoeltje!

Succes met je aankoop!
__________________
In blijde verwachting van ons tweede prinsesje


  #4  
Oud 31 mei 2010, 21:38
Member
 
Geregistreerd: 3 januari 2009
Berichten: 445
Standaard Re: Fietszitje gmg yepp ervaringen??

Productwaarschuwing.nl - Waarschuwingen voor mei 2009
__________________
Mama van 2 heerlijke kindjes! (L)(L)
  #5  
Oud 31 mei 2010, 22:10
Elite member
 
Geregistreerd: 26 juni 2008
Woonplaats: Zeeland
Berichten: 3.143
Standaard Re: Fietszitje gmg yepp ervaringen??

Wij hebben een Yepp zitje voorop... vind het echt een superstoeltje! Helaas voor jou hebben wij hem in het blauw.
__________________
Mama van L & W
30-09-2009 & 22- 09- 2012
  #6  
Oud 1 juni 2010, 14:59
Senior Member
 
Geregistreerd: 7 mei 2008
Woonplaats: Zoetermeer
Berichten: 894
Standaard Re: Fietszitje gmg yepp ervaringen??

De produkt waarschuwing is van 2009 tegenwoordig krijg je er zo'n fixatiebandje bij.

groetjes lysanne
__________________

Tim 08-01-2009
  #7  
Oud 1 juni 2010, 15:20
Juud's avatar
Expert member
 
Geregistreerd: 21 november 2006
Berichten: 9.620
Standaard Re: Fietszitje gmg yepp ervaringen??

Heb een zwarte voor achter en hij wordt wel beetje warm, maar niet overdreven heet. Ik praat over ervaring met 30 graden in de zon...

Maar hydrofieltje heb ik sowieso altijd mee, voor zweet in autostoel of fietsstoel. Die kun je er ook altijd even inleggen.

Tis inderdaad een heel handig en leuk stoeltje, dat je er ook in een wip weer af hebt en je neemt hem met vochtige doek even af als er wat klevriges op zit. Ik vind hem top!

PS: die van mij zit vast met een slotje.
__________________
  #8  
Oud 1 juni 2010, 20:02
Meris's avatar
Vip Member
 
Geregistreerd: 14 juni 2008
Woonplaats: Arnemuiden, Zeeland
Berichten: 2.242
Standaard Re: Fietszitje gmg yepp ervaringen??

Hallo,

Ik heb ook de Yepp stoeltjes. Op internet vond ik ergens een waarschuwing dat de zwarte zitjes erg heet kunnen worden, dus daarom maar voor Lime groen gegaan. Moet zeggen dat ze echt gaaf staan op mijn witte Mambo
__________________
  #9  
Oud 1 juni 2010, 21:00
engeltje87
Niet meer actief
 
Berichten: n/a
Standaard Re: Fietszitje gmg yepp ervaringen??

Oorspronkelijk geplaatst door Libelle82 Bekijk bericht
Wij hebben een Yepp zitje voorop... vind het echt een superstoeltje! Helaas voor jou hebben wij hem in het blauw.

....jaloers ...ik w8 nu al 4weken op het blauwe stoeltje
heb jij hem alang ?? zoniet WAAR gekocht ???
  #10  
Oud 1 juni 2010, 21:02
engeltje87
Niet meer actief
 
Berichten: n/a
Standaard Re: Fietszitje gmg yepp ervaringen??

Oorspronkelijk geplaatst door Meris Bekijk bericht
Hallo,

Ik heb ook de Yepp stoeltjes. Op internet vond ik ergens een waarschuwing dat de zwarte zitjes erg heet kunnen worden, dus daarom maar voor Lime groen gegaan. Moet zeggen dat ze echt gaaf staan op mijn witte Mambo

jij hebt geen wind scherm zie ik , is dat te doen ivb wind vliegen en dergelijke??
Onderwerp gesloten

Voeg dit onderwerp toe aan:


Onderwerp tools

Regels voor berichten
Je mag geen nieuw onderwerp starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag je berichten niet bewerken

vB-code is Op
Smileys zijn Op
[IMG]-code is Uit
HTML-code is Uit
Trackbacks staan Uit
Pingbacks staan Uit
Refbacks staan Uit


© 2005 - 2014 Zwangerschapspagina.nl