Zwangerschapspagina

Zwangerschapspagina (http://www.zwangerschapspagina.nl/index.php)
-   Baby en dreumes (http://www.zwangerschapspagina.nl/baby-dreumes/)
-   -   Waar leg je, je kindje(s) in/op/neer als je buiten zit? (http://www.zwangerschapspagina.nl/baby-dreumes/85586-waar-leg-kindje-s-op-neer-buiten-zit.html)

Minimuisje 27 april 2008 12:31

Toen die nog heel klein was in de kinderwagenbak buiten, daarna op een speelkleed en nu, tja nu hij loopt niks meer ;)

fioontje 27 april 2008 13:12

@bolbuikje, lars zat gister nog bij mijn ouders in de wipper te eten :D . maar ik heb m hier een maand of 4 gebruikt. lars kon met 8 maanden al goed los zitten dus toen was ie niet meer nodig.

Mary Jane 27 april 2008 13:41

laat die zomer maar komen!

Hanneke 27 april 2008 13:51

Fioontje, nou, dan ga ik geen wippertjes meer kopen. Beetje zonde. Als ze willen zetten zet ik ze wel (heel onverantwoord) in de maxi cosi. :wink:

Mary Jane, Hier is de zomer hoor! Je moet hierheen komen! Tis hier echt stikheet in de zon. Ben even binnen gaan zitten om af te koelen! :D

Mary Jane 27 april 2008 13:54

@bolbuikje: hier is het niet eens zonnig! Potverdorie, zeg. Mijn schoonouders zitten komende week op Texel. Heb eigenlijk best zin om stiekem een dagje langs te gaan. Maar het weer gaat minder worden he?

Genieten jullie nog maar even daar in het zuiden!

Mary Jane 27 april 2008 13:54

...want daar brandt nog licht....hihi

Ma2Be 27 april 2008 13:58

Wij hebben een loungeset in de tuin, en Anne zit er gewoon bij op de bank, in haar wippertje. Op haar stuk van de bank ligt dan geen kussen, zodat ze niet te hoog zit en wat steviger staat in de wippert.

Met een romper zonder mouwen en daaroverheen katoenen t shirt met lange mouwen en een dun katoenen joggingbroekje. Wel sokjes, want daarin had ze nog steeds 'koele' voetjes. Haar nekje was gewoon normaal warm, dus ik neem aan dat ze het niet te koud of warm had. Wel onder een parasol, want de zon staat nu recht op ons bescheiden terrasje.
Wel jammer dat ik geen zonnebrand voor baby's in huis heb, want ook in de schaduw krijgt ze natuurlijk nog uv stralen, en niet dat ze gaat verbranden he..

Wat betreft de wippert, bolbuikje. Ik heb vorige week een tweede gekocht, omdat ik de hele dag dat ding van boven naar beneden en vv liep te slepen. Vond ik doodeng op de trap, met ook een kleine op de arm. Wilde toch een hand vrij om de leuning vast te houden of kunnen grijpen. ik ben niet zo handig en je weet nooit of je een keer struikelt of de kleine een onverwachte beweging maakt..
Maar goed, ik heb toen een tweede wippertje gescoord via marktplaats. Was 10 euro en nog helemaal mooi.. Ze staan er al vanaf 3 euro per stuk op. Misschien een idee?

Fleur1 27 april 2008 13:59

Wij hadden vorrig jaar een campingbedje onder de party tent staan.
De box hebben we ook wel eens buiten gezet maar dat gesleep ermee.
Nu loopt ie gewoon lekker rond buiten

Hanneke 27 april 2008 14:00

Mary Jane, ik weet niet wat ze verder opgeven. Van mij mag het altijd wel dit weer blijven, wij genieten! :D Daar niet eens zon, maar bewolkt? Sterkte! :wink:


Wij zijn er trouwens uit, we halen gewoon campingbedjes, kunnen we ook gebruiken als ze gaan logeren oid!
*vandaag weer met de box gesleept* :lol:

Snoopy1979 27 april 2008 15:02

Ik heb ook een campingbedje buiten staan nu. Eva vindt het allemaal wel best, ze vindt het wel erg licht buiten ;-). Ik heb wel zo'n hor besteld voor eromheen, want nu is ze toch ook binnen omdat ik het niet prettig vind als ik niet kan zien wat voor beesten er op haar af komen ;-).

Ik moest wel lachen om jouw opmerking, '3 maanden is nog zo klein'. Eva was met 3 maanden groter dan Malou en Ruben ;-). Het is een stevige tante die wel tegen een stootje kan ;-). Ik heb haar een t-shirt met lange mouwen aangedaan en een dunne broek met lange pijpen. En als ik ga wandelen ofzo verder niets, volgens mij is het buiten nog warmer dan binnen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 03:36.