Ga terug   Zwangerschapspagina > Weblogs > mamavanJ&D

Geef je mening!

Nog 2,5 week

Voeg "Nog 2,5 week" toe aan Google Voeg "Nog 2,5 week" toe aan NUjij Voeg "Nog 2,5 week" toe aan Twitter Voeg "Nog 2,5 week" toe aan Facebook
Geplaatst 6 mei 2012 om 19:28 door mamavanJ&D

Nog 2,5 week te gaan en dan word ik geopereerd. Mijn maagbandje word verwijderd en ik krijg een gastric bypass.
Heel spannend allemaal.

Mijn NOD is 18 mei, maar ik verwacht niet dat ik nu zwanger ben.
We hebben deze maand welgeteld maar 1x kunnen klussen. Als jullie naar m'n kaartje kijken, dan kunnen jullie ook zien dat ik deze maand bijna alleen maar gebloed heb... Heel erg irritant.

Aanstaande woensdag moet ik dan ook naar de huisarts. Bij de FEM-poli willen ze me nog steeds niet helpen, terwijl ik klachten van doodmoe en duizeligheid heb. De opmerking die ik kreeg helpt hier niet tegen. Dus ik heb de huisarts gebeld. Mijn HB is goed, dus daarom moet ik toch nog even langs bij de dokter. Dus dan kijken wat we verder nog kunnen testen, want zoals mijn menstruaties nu lopen is gewoon echt niet goed... Dit is precies de reden dat ik vroeger als puber al aan de prikpil moest...
Geplaatst inStandaard
Bekeken 1157 Reacties 1

« Vorige     Index     Volgende »
Totaal reacties 1

Reacties

 1. Old Comment
  Escal's avatar
  Wat een spannende tijd zeg, qua menstruatie kan ik met je meepraten, helaas hier ook aan de pil gemoeten om deze goed te krijgen, drie weken bloeden en dan 1 week niet was hier het geval. zelf ben ik er gelukkig nu overheen gegroeid, hopelijk gaat dit bij jou ook gebeuren en heb je snel een tweede wonder bij je!
  succes meid

  X e
  Geplaatst 7 mei 2012 om 15:59 door Escal Escal is offline
 

© 2005 - 2016 Zwangerschapspagina.nl