Verschillende boeken te koop

Discussie in 'Boeken' gestart door Miracle1, 30 jan 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Miracle1

    Miracle1 Fanatiek lid

    29 apr 2012
    1.235
    180
    63
    Te koop aangeboden:

    - Oei ik groei geschreven door Hetty van de Rijt en Frans X Plooij
    Het is een nieuw, hardcover boek.
    Marktplaats.nl - Oei ik groei, nieuw - Kinderboeken | Baby's en Peuters

    Beschrijving:
    Het is een volkswijsheid en een wetenschappelijk gegeven dat kinderen lichamelijk niet geleidelijk maar met schokken groeien. Ook mentaal groeit je baby met sprongen. Zo"n sprong wordt aangekondigd door de drie H"s:Hangerigheid, Huilerigheid, en Humeurigheid. Als het weer zover is, gaan baby en ouders door een moeilijke periode. Deze, voorspelbare, perioden komen op vaste leeftijden terug: rond vijf weken, daarna rond acht weken, dan rond twaalf weken en ga zo maar door.
    Vraagprijs: 15,-

    - De verboden kus geschreven door Stephanie Laurens
    Het is een nieuw, hardcover boek met papieren omslag.
    Marktplaats.nl - De verboden kus geschreven door Stephanie Laurens, nieuw - Romans

    Beschrijving:
    Verscholen in een klooster op het Franse platteland, weet de jonge Helena de Stansion weinig van mannen. Tot zij op een avond in de besneeuwde kloostertuin een onverwachte en bijzonder romantische ontmoeting heeft met een onbekende Engelsman.

    Jaren later is Helena, inmiddels opgegroeid van onschuldig schoolmeisje tot een aristocratische schoonheid, haar eerste verboden kus nog steeds niet vergeten. Vanwege haar aanstaande huwelijk reist ze naar Londen, waar ze kennismaakt met de beruchte vrijgezel Sebastian Cynster, Hertog van Ives. Helena is diep geschokt, want Sebastian is niemand anders dan de hartstochtelijke Brit uit de kloostertuin.
    Vraagprijs: 6,50 euro

    - Offergave geschreven door Richelle Mead
    Het gaat om een paperback, nieuw, deel 6 van de Academicus Vampirus serie.
    Marktplaats.nl - Ofergave geschreven door Richelle Mead, deel 6, nieuw - Fantasy

    Beschrijving: Rose heeft altijd geleefd volgens haar eigen regels. Ze brak de wet door met haar beste vriendin Lissa weg te lopen van St. Vladimir, versloeg koningin Tatiana en werd verliefd op haar mentor Dimitri. Nu heeft de arm der wet haar ingehaald en zit ze in de gevangenis voor een misdaad die ze niet eens heeft gepleegd. De tijd dringt en Rose verkeert in levensgevaar. De grote vraag is: als je leven in het teken staat van het redden van anderen, wie redt jou dan?
    Vraagprijs: 10,-

    - Bloedbelofte geschreven door Richelle Mead
    Het is een paperback, nieuw, deel 4 van de Academicus Vampirus serie.
    Marktplaats.nl - Bloedbelofte geschreven door Richelle Mead, deel 4, nieuw - Fantasy

    Beschrijving:
    Lissa Dragomir, prinses van de Moroi, is een sterfelijke vampier die onlosmakelijk verbonden is met de magie van de aarde. Ze moet te allen tijde beschermd worden tegen de Strigoi: de onsterfelijke vampiers die ongelooflijk wreed en gevaarlijk zijn. Rose, de beste vriendin van Lissa, is een dhampier. Zij leidt een gevaarlijk leven dat in dienst staat van het beschermen van Lissa tegen de Strigoi. Die zijn namelijk vastbesloten om haar een van hen te maken.
    Vraagprijs: 10,-

    Alle boeken kunnen opgehaald en verzonden worden, verzendkosten zijn voor de koper.
     

Deel Deze Pagina