babydump uitverkoop?

Discussie in 'De babyuitzet' gestart door Kejay, 22 dec 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Kejay

    Kejay Niet meer actief

    Wie van jullie weet of babydump ook aan uitverkoop doet? Ik heb daar een kamertje gezien, is het de moeite waard om nog even te wachten of hebben hun nooit uitverkoop op de kamertjes en blijft het bij de korting die ze er nu al op geven?
     
  2. Amfy

    Amfy Niet meer actief

    ze hebben volgens mij niet echt een uitverkoop ik weet niet welke kamertje je hebt gezien maar meestal zitten ze al op de minimum prijs van de fabriekant
     
  3. Kejay

    Kejay Niet meer actief

    Jammer, kamertje staat in mijn album. De eerste die we gezien hebben en nog steeds favoriet! Ik zou het zo jammer vinden als het over een paar weken meer dan €100 scheelt!
     
  4. Amfy

    Amfy Niet meer actief

    mooi kamertje hoor. ik heb de grote broer van deze kamer gokocht als show model in veenendaal hij is nog helemaal perfect geen kasjes niets voor600 normaal 1900 maar dat geluk moet je net hebben
     
  5. Koekeloerie

    Koekeloerie Niet meer actief

    Ieder zo z'n winkel, we hebben van 't weekend een kamer gekocht. ik was helemaal overtuigd die ook bij baby-dump te halen (de Turijn). Stonden we daar aan de kastjes en vooral de lades te rammelen...vond het toch veel geld voor wat je kreeg. Het rammelt echt. uiteindelijk doorgereden naar baby-planet. Daar voor iets meer geld een babykamer met dempers en ook nog 10% extra uitzoekkorting van het aankoopbedrag.

    Baby-dump kent volgens mij geen uitverkoop, behalve de showroom verkoop en de al eeuwen duurende actie van een gratis box of babyfoon. Dacht trouwens dat je voorheen ook nog 50 euro retour kreeg van je reiskosten (uitzoekkorting), die geldt volgens mij niet meer... succes!
     
  6. Mei2009mama

    Mei2009mama Actief lid

    8 sep 2008
    334
    0
    0
    Die 50 euro geldt nog steeds hahah, was dr toevallig pas.. Bij een kamertje krijg je dat als uitzoekkorting ofzo
     
  7. Annalise74

    Annalise74 Fanatiek lid

    6 mei 2006
    2.258
    2
    38
    West Nederland
    De reiskostenvergoeding van €50 vervalt in t nieuwe jaar bij Babydump.

    Ze hebben sowieso een laagste prijs garantie die geldt tot de geboorte van je baby. Dus als je iets koopt en je ziet het later nog goedkoper, krijg je het verschil terug.

    Succes met de koop!
     
  8. Hopmarjanneke

    Hopmarjanneke VIP lid

    10 jul 2008
    13.508
    496
    83
    Vrouw
    Docent Frans (in opleiding)
    Duitsland
    Ik wilde net gaan zeggen dat Babydump dus niet altijd de goedkoopste is... heb net prijsopgave gevraagd van een kamertje wat ik bij Babyplanet heb gezien. Zelfs met korting ben ik bij Babyplanet nog iets van € 200,= euro goedkoper uit.

    Dus loont het mogelijk de moeite om eens te gaan "kletsen" met de Babydump!
     
  9. Annalise74

    Annalise74 Fanatiek lid

    6 mei 2006
    2.258
    2
    38
    West Nederland
    Hé Hopmarjanneke,

    Als je even een bewijsje meeneemt van dat kamertje bij Babyplanet, dan matchen ze het verschil. Je hebt alleen kans dat ze je die gratis box of babyfoon niet meer geven.

    Ik had nl de kinderwagen bij Aktiebaby in Breda goedkoper op de website zien staan. Maar babydump is voor ons veel dichterbij, we hadden niet zoveel zin om naar Breda te rijden. Had een uitdraai meegenomen en toen kregen we die wagen voor dezelfde prijs. Alleen kregen we niet meer het autostoeltje. Ondanks dat waren we toch nog goedkoper uit!

    Zeker even gaan praten. Succes!
     

Deel Deze Pagina