Ervaringen X-adventure kinderwagen?

Discussie in 'De babyuitzet' gestart door Mummy1981, 25 apr 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Mummy1981

    Mummy1981 Nieuw lid

    25 apr 2011
    1
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hallo allemaal,

    Ik ben op Marktplaats aan het kijken naar een geschikte kinderwagen. Nu heb ik op twee kinderwagens een optie, maar ik kan niet goed kiezen. Het gaat om de X-adventure Researcher of de X-adventure Triple Swivel. Beiden zien er goed verzorgd uit en hebben dezelfde prijs.

    Wie heeft één van deze kinderwagens en wil zijn ervaringen delen? Welke van deze twee raden jullie me aan en waarom??

    Alvast heel erg bedankt voor het meedenken!

    Groeten van een twijfelkont
     
  2. Kabouter Klus

    Kabouter Klus Fanatiek lid

    6 nov 2006
    2.657
    0
    0
    Noord-Brabant
    Wij hebben de Swivel, ook een Marktplaatsje, en ben er erg blij mee. Nog niet gebruikt uiteraard, maar gewoon, hoe íe eruit ziet, in mekaar steekt, de bandjes, de vering etc. In- en uitklappen is ook redelijk eenvoudig en het "ombouwen"van reiswieg naar kinderwagen-zit, dat heb je na een o0f twee keer ook zo door. Verder kan ik er helaas nog niet veel over zeggen... ;)
     
  3. mama van ruben

    mama van ruben Fanatiek lid

    2 aug 2010
    1.094
    0
    0
    NULL
    NULL
    Wij hebben de crossover (vierwieler). Beviel super en staat nu weer in de gang te wachten. Degelijke wagen, ligt goed op de weg, met een flink bagagenet eronder. Na een jaar wel klapperende voorwielen maar konden bij Babypark Kesteren zo een nieuwe set wielen ophalen. Eigen ervaring bij aankoop was dat vierwieler stabieler was als driewieler. Inklappen gaat gemakkelijk en ook wandelwagen/buggy is fijn. Is nieuw niet een van de duurste wagens maar wel oerdegelijk
     
  4. Saona

    Saona Fanatiek lid

    24 jun 2006
    4.529
    640
    113
    Ik heb deze wagen voor mijn zoontje gehad en ik ben er supertevreden mee geweest, ik heb hem ook gebruikt tot hij bijna 3 was, omdat de wandelwagen zo ruim is! Tegenwoordig zijn er veel lichtere en soepeler wagens, maar die kosten ook veel meer. Er zitten grote grove wielen onder maar die zijn wel goed wendbaar. Hij stuurt wat zwaar vergeleken bij de nieuwere wagens tegenwoordig, maar als je zorgt dat de wielen goed hard zijn, dan is het een superwagen.

    Het is een zware wagen, tenminste het onderstel is zwaar. Het kan niet zo klein opgevouwen worden als vele wagens tegenwoordig, maar ik reed in een fiat cinquecento en daar paste ie toch in... :D

    Ik heb de mijne destijds op mp verkocht. Nu heb ik een Joolz Day gekocht, een wereld van verschil... maar ik was hartstikke tevreden met de triple swivel.
     
  5. Saona

    Saona Fanatiek lid

    24 jun 2006
    4.529
    640
    113
    Het enige jammere eraan vond ik trouwens dat de wandelwageninzet niet zo op het onderstel kan dat je kindje met zijn/haar gezichtje naar jou kijkt.
     
  6. jongmama

    jongmama Fanatiek lid

    1 jun 2008
    1.476
    0
    36
    Ik ben absoluut geen x-adventure fan. Evenals de 3 wielers waar veel ouders mee lopen die je voor een prikkie voor zo'n 150 euro bij bijv. de Leenbakker kan kopen. (die donderen van ellende zowat voor de aankoop al uit elkaar)

    Ik heb 3 jaar lang een internet winkel gehad en daarbij verkocht ik nieuwe kinderwagens en autostoeltjes en een van de merken was x-adventure. Geen een van de modellen vond ik echt wat eigenlijk. Frame beschadigd snel als je de bak erop wilt zetten en veel modellen kan het zitje niet naar je toe gezet worden. Rugleuning kan net zoals de quinny speedi ook niet mooi gezet worden. Ook is het bij veel kinderwagens zo dat je op de adapters waar de bak op zitten ook de maxicosi gezet kan worden, hier moet je deze ook weer onpraktisch er apart opzetten. je kan ze er wel op houden, maar staat wel wat vreemd. Enige mooie is dat de kinderwagen goed betaalbaar is en 2e hands heb je er vaak al eentje voor 100 euro.

    Ik zou zelf meer voor een andere wagen gaan zoals: bugaboo, stokke, Joolz, quinny buzz of maxicosi mura oid.

    Maar dat was je vraag niet. ik zou kiezen voor een researcher. triple swifel is nog een ouder model dan researcher en vind ik lomper.

    In ieder geval succes met je zoektocht.
     
  7. nattasja77

    nattasja77 Bekend lid

    25 apr 2011
    610
    0
    0
    Noord-Holland
    hoi ik heb de swivel. gekocht toen mijn 2de 1/12 jaar was. ga ik nu gebruiken als er een derde komt. ik vind het een super wagen, rijd heerlijk en ze kunnen er lang in.
     
  8. VeraM

    VeraM Actief lid

    22 apr 2010
    463
    0
    0
    Leerkracht basisonderwijs
    Gelderland
    Ik heb tijdens mijn zwangerschap een wagen van x-adventure gekocht, en na 6 weken gebruik al weer verkocht. Vreselijk lompe wagen, mijn dochter lag met 6 weken al bijna klem in de bak. Moeilijk te sturen en op schuine stoepjes had ik het idee dat hij om zou kiepen. Nou ja kortom, ik vond het een vreselijke wagen.

    Ik heb toen een Bugaboo gekocht, wat een verademing! Een heerlijke degelijke wagen. Goedkoop was dus bij mij duurkoop.
     

Deel Deze Pagina