Online babyalbum maken

Discussie in 'De babyuitzet' gestart door EdN, 27 sep 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. EdN

    EdN VIP lid

    27 mei 2011
    8.686
    3.468
    113
    Ik ben op zoek naar iets waarvan ik niet zeker weet of het wel bestaat. Ik wil nl graag een babyalbum maken met digitale foto's. Ik bedoel niet 'gewoon' een fotoalbum dat je overal kunt laten maken en ontwikkelen (Kruidvat, Hema, enzv). Ik wil graag op diezelfde wijze een echt babyalbum laten maken, dus zo 1 waar je naast de foto's dingen in kan zetten als eerste hapjes, wie kwamen er op kraamvisite, eerste lachje, dat soort dingen (denk bijvoorbeeld aan de boekjes van Pauline Oud). Weet iemand of dat ergens mogelijk is?

    Natuurlijk kun je in een gewoon album dat soort dingen er zelf bij zetten, maar dat bedoel ik dus niet. Ik ben echt op zoek naar zo'n album dat je wel heel veel in boekjesvorm kunt kopen en zelf kunt invullen, maar dan digitaal, zodat ik mn foto's er in kan uploaden, i.p.v. inplakken.
     
  2. Vollutto

    Vollutto Niet meer actief

    Volgens mij bestaat dat niet, maar het is wel een heel leuk idee.
    Misschien een gat in de markt?
     
  3. vwpolo1988

    vwpolo1988 Actief lid

    4 jun 2010
    136
    0
    16
    NULL
    NULL
    Via kruidvat of Hema daar kun je digitale fotoboeken maken. Daar kun je dan foto uploaden en zelf tekst bij in schrijven.
     
  4. EdN

    EdN VIP lid

    27 mei 2011
    8.686
    3.468
    113
    Maar dat bedoel ik dus juist niet. Ik ben echt op zoek naar 'echte' babyalbums, dus met speciale ruimte voor zaken als gewichtsverloop, eerste lachje, dat soort dingen. Natuurlijk kun je dit er zelf wel bij zetten in een normaal album, maar dat vind ik saai. Ik hoopte dat er ergens babyalbums (zoals bijvoorbeeld de Pauline Oud-boekjes) online waren te maken, maar blijkbaar bestaat dat dus gewoon niet. Jammer hoor.
     
  5. dan

    dan Nieuw lid

    24 dec 2010
    4
    0
    1
    NULL
    NULL
  6. NiekeKris

    NiekeKris VIP lid

    13 apr 2008
    22.484
    8.332
    113
    In een normaal album kun je het er toch ook op een leuke manier bijzetten? Lang leve photoshop! ;) :) Of plaatjes, tabellen, enz. van internet of tabellen/grafieken uit Excel. :) 't is maar net wat je er zelf van maakt. :)
     
  7. EdN

    EdN VIP lid

    27 mei 2011
    8.686
    3.468
    113
    Ja, in een normaal album kun je al die dingen er ook bij zetten, dat weet ik wel, en als ik niet kan vinden wat ik zoek, dan doe ik het wel op die manier, maar ik kon me gewoon niet voorstellen dat je 34.000 van die invulboekjes kunt kopen, maar dat ze blijkbaar nog niet bestaan in een online, afdrukbare versie. Maar daar lijkt het dus wel op, jammer.

    Dat Huggybird ziet er wel erg leuk uit, maar is het toch ook niet echt, da's meer een leuke opmaak voor je foto-album, maar het blijft 'gewoon' een foto-album. Ik geef het maar op denk ik, en ga idd zelf maar iets maken. Allemaal bedankt voor het meedenken!
     
  8. Veronique79

    Veronique79 Niet meer actief

    Bij nestle hebben ze dat. Nestlé Baby Club - Leuke babywedstrijden en meer!
    Via deze link kom je op de site van de babyclub. Je moet je wel registreren, maar dan kun je zelf digitaal zo'n boek bijhouden. Hij is niet heel uitgebreid.

    Bij pampers kun je ook gegevens van je baby bijhouden, zoals mijlpalen, gewicht en lengte enzo. Maar hoe dat in boekvorm wordt weet ik niet.
     

Deel Deze Pagina