Nav mijn andere topic.. Even een andere boeg.. Een kwarktaart met bodem en zijkant van oreokoekjes en dan citoenkwark als smaakje.. Zou dat een goede combi zijn? Of dan toch naturel of aardbei?
om heel eerlijk te zijn lijkt me dat dus niet zo lekker...Maar ik zou zeggen probeer het eens!!! En gaan die dingen dan niet drijven of denk ik nu te blond?
Zoals in het andere topic gezegt weet niet hoe de combi is maar kom graag testen hoor hahaha Moederlynn, kwark is niet vloeibaar en in de koelkast stijft (schrijf je dat zo ) het op dus lijkt me niet dat het gaat drijven.
Ik zou voor naturel gaan. Lijkt mij niet lekker met citroensmaak. Misschien eens leuk om te proberen voor jezelf voor thuis. Maar denk als je het meeneemt naar je werkt, wat ik begrepen heb uit je topic, je beter op safe kunt.
hm nee lijkt mij niet zo een lekkere combinatie eerlijk gezegd. wat wel lekker is, is om door het kruimeldeeg heen stukjes bastonge koekjes te kruimelen. dat is echt erg lekker. en ipv de normale kwark een vruchtenkwark te gebruiken. geeft extra smaak. hmmmm hb er nu al trek in denk dat ik er morgen ook maar es eentje ga maken.
De kwarktaart met bastogne, vruchtenkwark of yoghurt heb ik allemaal al een keer gemaakt.. Blijft i.d. lekker maar wou iets bijzonders.. Misschien toch maar een strawberry cheescake maken! Is altijd lekkerrrrrrrrrr en dan een extra dikke kruimel bodem en aardbeitjes in gelei.. * kwijl*
wat dacht je van een lekkere chocolade taart maken toevallig heb ik dat vorige maand gedaan en het viel me enorm mee. Recept uit de chocoladebijbel.
Ik heb de chocoladebijbel helaas uitgeleend. maar als je het leuk vind om taarten te maken is het echt een aanrader!!! Ik had de chocolade fudge gemaakt met de griekse yoghurt. recept wel btje op smaak aangepast. en ipv 2 bodems gewoon 1 grote bodem maken en die doorsnijden is makkelijker. houd wel rekening dat als je een grotere vorm gebruikt je dus ook meer ingredienten nodig hebt.