ik wil tattoo onderrug (achter string zeg maar) iemand dit ook?

Discussie in 'De lounge' gestart door muis26, 3 jan 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. muis26

    muis26 Fanatiek lid

    Haaaaiiiiii

    Al vanaf mijn 17e wil ik een tattoo, en nu vind ik dat ik m wel een keer mag laten zetten... (vriend van mn moeder zei toen, je bent nu nog zo jong, ik zou wachten en kijken of je het over 10 jaar nog wilt hihi, en ja dat wil ik dus)

    Ik wil een niet al te grote, die nettt boven je broek uit komt zeg maar, of achter je string, of onderrug, daar ben ik nog niet helemaal over uit. En ik wil hele fijne lijntjes, en het liefst heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel erg subtiel de S en T erin verwerkt van mn kindjes.

    Heeft iemand plaatjes van zo iets? of heeft iemand een tattoo die daar op lijkt?

    Ben heeel benieuwd..

    oja en weet iemand wat het ongeveer kost? en of het heeel erg zeer doet ..... :)

    liefs Muis
     
  2. Daan78

    Daan78 VIP lid

    25 jun 2008
    8.202
    1
    0
    Apeldoorn
    Ik heb een tattoo op mijn onderrug, maar die is wel redelijk groot. Prijs hangt echt af van de grootte en de tijd die ze er mee bezig zijn.

    Pijn hangt echt van jezelf af, van degene die hem zet en van de plek natuurlijk. Ik vond persoonlijk mijn tattoo op mijn onderrug pijnlijker dan die tussen mijn schouderbladen. Heeft ook meer gebloed en langere tijd nodig gehad om te helen. Beiden waren wel dragelijk, maar sommige stukken zijn gewoon pijnlijk.

    Ik zou zeggen, laat je eens goed informeren bij een goede tattoo shop. Neem je tijd.
     
  3. lillyenco

    lillyenco Fanatiek lid

    5 okt 2009
    4.080
    0
    36
    forumverslaafde
    Onder de zon
    k heb ook een tattoo op mijn onderrug. Vond het ook pijnlijker dan die op mijn schouderblad. Overal op je rug voelt het anders ( lijkt wel haha)

    Het ligt er maar net aan hoe hoog je pijn grens is, ik was die middag in de zon in slaap gevallen dus was ook nog eens verbrand op mijn rug, maar kon de pijn wel hebben. Zodra het eerste stukje erop staat wen je snel aan de pijn want je lichaam maakt adrealine aan.

    Bij mij waren ze bijna 3 uur bezig ( met een kleine pauze) de kleinere op mijn schouder was hij toen 2,5 uur mee bezig ( beginnende tattooeerder maar wel heel erg mooi geworden)

    Lettertype en ontwerp, wat die meid hiervoor ook al zegt, even naar de tattooshop, als je ongeveer weet wat je wilt, dan kunnen ze het zelfs zo voor je uittekenen, dat hebben ze met mijn vlinder op mijn onderrug ook gedaan. Hij tekende hem waar ik bij was en de kleuren heb ik pas bepaald toen de omlijning er op stond.

    kosten, ik heb hem bijna 5 jaar geleden laten zetten in noordwijk, en ik had eigenlijk een andere vlinder uitgekozen , kleinere.. en had die al betaald.. omdat hij aanbood er 1 te tekenen voor mij en als ik het niks zou vinden zouden we alsnog die ander doen... viel hij groter uit. Ik had dus geluk want ik was verliefd op die ene die hij tekende. Ik was 125 euro kwijt..

    voor die op mijn schouder die een stuk kleiner is en daar staat een naam bij, was ik 175 euro kwijt..
     
  4. Puppy78

    Puppy78 Fanatiek lid

    16 apr 2008
    2.099
    0
    0
    Of het pijn doet, weet ik niet, ik heb er zelf eentje op mijn voet/enkel en dat deed behoorlijk pijn. Wel wil ik je aanaden eerst goed het werk van verschillende shops te vergelijken, er zit erg veel verschil in kwaliteit in. Ga in ieder geval niet naar een shop omdat die zo dichtbij zit of omdat deze zo goedkoop is, je zit er immers de rest van je leven aan vast dus je mag (moet!) kieskeurig zijn. De kosten hangen erg af van de grootte en het soort ontwerp.
     
  5. Joyce84

    Joyce84 VIP lid

    24 nov 2006
    5.350
    0
    0
    administratief medewerkster
    Rotterdam
    Ik heb er ook 1 op mijn onderrug, de prijs weet ik niet meer heb hem 6 jaar geleden laten zetten.

    Vond het niet zo'n pijn doen, maar moet eerlijk zeggen dat ik wel een hoge pijngrens heb, vind dat het niet echt pijn kan noemen meer irritant.

    De mijne is trouwens ook best groot.
     
  6. muis26

    muis26 Fanatiek lid

    Hmmmm niemand dus die een voorbeeld heeft :D jammer!!! Vind het wel onwijs moeilijk wat te kiezen. het liefst wil ik zelf iets ontwerpen maar ik ben echt zo a-creatief als wat :)

    zo iets vind ik wel heel mooi... niet te groot..... en mocht iemand nou nog een goeie tattoo shop weten dan hoor ik dat graag!!!! :D
     
  7. lillyenco

    lillyenco Fanatiek lid

    5 okt 2009
    4.080
    0
    36
    forumverslaafde
    Onder de zon
    marco bratt in noordwijk is echt super en tattoo eus in leiden ook. Ik heb wel een voorbeeld op mijn hyves staan, moet je me maar ff toevoegen! Wendy Profiel - hyves.nl
     
  8. Samama

    Samama Niet meer actief

    Ik vond de tattoo op mijn voet/enkel véél pijnlijker dan op m'n onderrug. Ligt er gewoon aan hoe hoog je pijngrens is.

    Kijk wel uit met dunne, sierlijke lijntjes, ik heb de mijne (voet) in september laten zetten en hij is (ondanks dat ik hem heb bij laten werken) al behoorlijk vervaagd. Ik ben overigens bij een tattooshop geweest die bekend staat als de beste van NL. Ik heb meerdere tattoo's maar hier ben ik dus het meest ontevreden over.

    Succes met je zoektocht!
     
  9. Blaak

    Blaak Niet meer actief

    Ik heb er ook eentje. Net boven mijn stuitje dus redelijk laag (achter string).Is een zwarte tribal achtig met een hart erin gevormd. Erg mooi en ben er nog steeds trots op! Niet al te groot, maar ook niet al te klein. Perfect voor mijn lichaam :).

    Hij kostte mij 150 euro als ik mij goed herinner, maar dat was jaren geleden, wellicht da thet tegenwoordig duurder is..

    Pijn deed het niet, een beetje, maar wel dragelijk. Die op mijn enkel vond ik veeeeeeeeeeeel zeeerder doen!!
    (als je erg bang bent voor de pijn moet je UMLA creme aanvragen bij de arts, zeg je dat je een tattoo weg wilt laten laseren, krijg je zo een receptje hahaha). Is een verdovende zalf. Dan voel je werkelijk niks. Naja na een tijdje wel als het meer dan een uur duurt, whaha.
     
  10. Blaak

    Blaak Niet meer actief

    Dit is de mijne trouwens (hopelijk issie duidelijk genoeg):
     
  11. muis26

    muis26 Fanatiek lid

    oh mooi mencintai!!! zo iets wil ik ook idd.... misschien nog iets kleiner... maar wel moeilijk hoor, pfff.....

    Tattoo past eigenlijk helemaal niet bij me, ik zie er heel lief uit hihi, maar daarom vind ik het juist zo leuk :p echt iets van mezelf. heb er zo zin in!!!

    En wendy, ben erg nieuwsgierig naar die van jou! maar op hyves toevoegen doe ik liever niet, wil toch een beetje anoniem blijven hier :) hoop dat je dat snapt :)
     
  12. tico

    tico Fanatiek lid

    14 jul 2008
    1.311
    0
    0
    ik heb net zoiets als wat je op het fotootje hier zag, maar dan meer in v vorm met het hart eronder en ik heb hem met schaduw dus niet helemaal ingekleurd. ben er nog steeds blij mee. Vond het toen wel wat pijnlijk om hem te laten zetten maar het was te doen en ik had ook nog eens flinke griep op dat moment dus dan doet alle nog extra pijn. als je het echt wil zou ik zeggen gewoon doen. en tegen de tattooeerder zeggen wat je in je hoofd hebt. vaak tekenen ze dan iets voor je en is dat vaak meer wat je in je hoofd hebt dan wat je op een plaatje vind. succes!
     
  13. marline1983

    marline1983 VIP lid

    11 jun 2006
    9.402
    1
    0
    hengelo
    deze heb ik laten zetten toen youame 3 maand oud was
    ik was 140 euro kwijt en heb anderhalf uur gezeten
     
  14. honeyy

    honeyy VIP lid

    5 nov 2008
    7.635
    44
    48
    verkoopster babyspeciaalzaak
    hee!!
    ik heb er ook 1 op mn onderrug, een met dunnen lijnen maar wel een tribal. Ik vond de pijn wel mee vallen.. heb er ook 1 tussen mijn schouderbladen en die deed veeeeel meer pijn.

    Het ligt gewoon aan je pijngrens ;)

    liefs x
     

Deel Deze Pagina