Ga terug   Zwangerschapspagina > Algemeen > De lounge


De lounge Praat hier over onderwerpen die je niet kwijt kunt in één van de andere categorieën op de site.

Onderwerp gesloten
 
Onderwerp tools
  #1  
Oud 4 juli 2011, 22:09
vlindertje85's avatar
Member
 
Geregistreerd: 24 januari 2008
Berichten: 268
Standaard wie ervaringen met matras/boxspring van Norma?de brezza perfolatex

Hallo dames,
We zij aan het rond kijken voor een boxspring + matrassen.
Nu zijn we uitgekomen op Norma onze ondernemer in het dorp levert dit merk.Maar ik kan er helaas niet veel ervaringen over vinden.
Het is best aan de prijzige kant dus vandaar dat ik graag wat andere ervaringen hoor.
__________________


JJ is grote broer!
  #2  
Oud 4 juli 2011, 23:01
Rundeeprunwild's avatar
Vip Member
 
Geregistreerd: 1 april 2011
Berichten: 1.484
Standaard Re: wie ervaringen met matras/boxspring van Norma?de brezza perfolatex

Wij hebben ons bed, 2 boxsprings en een hoofdbord, bij Beddenreus vandaan. Wij hadden er 2 goedkopere matrassen op liggen met een topper erbovenop. Door die topper leek het net of je op supergoede matrassen lag. Echt super hoor haha, heel goed geslapen. Je merkt dan niet dat je op goedkopere matrassen ligt. Sindsdien geen rugpijn meer gehad of slecht geslapen.
En het scheelt enorm in de prijs.
Ben wat dat betreft van de dure merken afgestapt!
Mja geen ervaringen met dat merk matras srry
__________________


4 september 2012 begonnen met het Dreamline dieet..
11 eraf
10.4 te gaan!
  #3  
Oud 5 juli 2011, 20:01
vlindertje85's avatar
Member
 
Geregistreerd: 24 januari 2008
Berichten: 268
Standaard Re: wie ervaringen met matras/boxspring van Norma?de brezza perfolatex

En ik heb weer slechte ervaring met de Beddenreus haha.
Onze huidige matrassen komen er vandaan, net 4 jaar oud maar elke ochtend rugpijn.Dus vandaar dat wij nu voor kwaliteit gaan.
Jammer dat niemand hier ervaring met Norma heeft...
__________________


JJ is grote broer!
  #4  
Oud 5 juli 2011, 20:06
Angellove90's avatar
Senior Member
 
Geregistreerd: 2 maart 2011
Woonplaats: Noord-Brabant
Berichten: 736
Standaard Re: wie ervaringen met matras/boxspring van Norma?de brezza perfolatex

Heb het even voor je opgezocht op de consumentenbond, hoop dat je hier iets aan hebt..

De Norma combinatie:

Testresultaat: 6,8

Hoogst scorende product 7,2
Norma combinatie 6,8
Laagst scorende product 5,6


Overzicht Testresultaten

Voor leden
Norma combinatie
Totaal: 6,8
Levensduur (20%): 5,9
Lichaamsondersteuning bij rugligging (15%): 5,7
Lichaamsondersteuning bij zijligging (15%): 5,8
Vochttransport (15%): 7,9
Isolatie: warm
Drukverdeling (5%): 7,7
Veerkracht (5%): 7,3
In bed draaien (5%): 8,5
Stevigheid boxspring (5%): 10,0
Vochtbestendigheid boxspring (5%): 10,0
Geur (top)matras (5%): 7,9
Afwerking (4%): 7,7
Hanteerbaarheid matras (5%): 3,2
Gemak ritsen matrastijk (1%): 7,7
Brandtest:gehaald

Type boxspring: Timeless Flow
Afmeting lxbxh in cm: 200,0 x 82,0 x 35,0
Gewicht: 32,6 kg
Type matras: Timeless pocketveringmatras
Afmeting lxbxh in cm: 199,5 x 80,0 x 20,5
Gewicht: 14,1 kg
Tijk afneembaar?: ja
Tijk wasbaar in de wasmachine?: nee
Aantal comfortzones: 5
__________________
  #5  
Oud 5 juli 2011, 20:42
vlindertje85's avatar
Member
 
Geregistreerd: 24 januari 2008
Berichten: 268
Standaard Re: wie ervaringen met matras/boxspring van Norma?de brezza perfolatex

Angellove 90: Hartstikke bedankt voor het opzoeken!
Het scoort helaas niet hoog zie ik, jammer.
Misschien dat we dan toch even verder gaan kijken, maar ja zo'n test zegt natuurlijk ook niet alles.
__________________


JJ is grote broer!
Onderwerp gesloten

Voeg dit onderwerp toe aan:


Onderwerp tools

Regels voor berichten
Je mag geen nieuw onderwerp starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag je berichten niet bewerken

vB-code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Uit
HTML-code is Uit
Trackbacks staan Uit
Pingbacks staan Uit
Refbacks staan Uit


© 2005 - 2014 Zwangerschapspagina.nl