4 kilo afvallen d.m.v. shakes?

Discussie in 'De lounge' gestart door Flamingo, 13 aug 2012.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Flamingo

    Flamingo Bekend lid

    9 dec 2009
    900
    0
    0
    Shopmanager / parttime
    Heeft iemand ervaring welk dieet (shakes) ik zou kunnen doen?
    En hoe zijn de ervaringen? Ik ben erg benieuwd of het echt resultaat heeft en of je daarna echt weer zo snel bent aangekomen als ze altijd zeggen.

    Ik heb nog nooit een dieet gedaan, maar ik wil zo graag die laatste 4 kilo die eraan is blijven zitten na de zwangerschap eraf.
    Ben nu 2 jaar geleden bevallen en deze 4 kilo gaan er dus niet af. Ik ben wel een gezonde eter en drinker (veel water) en hou rekening met de calorieen. Maar op zn tijd wat lekkers moet kunnen :D

    Een langdurig dieet is niets voor mij (en ik weet dat het beter is voor je lichaam als het afvallen langzamer gaat), maar daarintegen hoeft er ook niet zoveel af. Met shakes kan ik toch wel 4 kilo kwijtraken?
    :)
     
  2. mama079

    mama079 Fanatiek lid

    30 apr 2010
    1.065
    30
    48
    Mij is het binnen een maand gelukt. 1 shake als ontbijt, 1 als lunch met 1 a 2 crackers met mager beleg en smorgens en smiddags een verantwoord tussendoortje. S avonds normaal eten en na t eten nog een tussendoortje. Ging erg makkelijk. De shakes die ik had zijn van de body and fit shop. Afslank eiwit heet het, 71 shakes voor 35 euro
     
  3. thirza72

    thirza72 Actief lid

    28 dec 2009
    259
    0
    0
    GI dieet shakes, hier 14 kilo mee afgevallen. Gemiddeld 2 kilo per week. Ochtend en middag een shake, tussendoor (fruit, crackers, rijstwafels) avondeten: rijst, kip en sla en yoghurt. 'savonds nog 2 crackers met rosbief. Gaat als een trein.
     
  4. 24Mandy24

    24Mandy24 Fanatiek lid

    23 jul 2012
    3.499
    0
    36
    Mijn nichtje is veel afgevallen door de shakes, maar ook weer veel bijgekomen zodra ze gewoon ging eten..
     
  5. FairyLaughs

    FairyLaughs Niet meer actief

    5 dagen pakket van weightcare.. En het is best lekker!
     
  6. Ann87

    Ann87 Bekend lid

    12 aug 2012
    712
    0
    16
    Wat zit er in dat 5 dagen pakket? En hoeveel val je daarvan af?
     
  7. Jute

    Jute Fanatiek lid

    20 jul 2011
    2.011
    204
    63
    Vrouw
    Zelf heb ik een paar maanden de lunch op mijn werkdagen (4x per week) vervangen door een shake. Werkte bij mij heel goed. Het ging bij mij ook om de laatste kilootjes van mn zwangerschap. Heb er heel bewust voor gekozen om thuis "gewoon" te eten omdat ik vind dat mijn dochter moet leren dat eten gewoon en gezond is.
     
  8. annetske

    annetske VIP lid

    14 sep 2007
    5.112
    1
    0
    Friesland
    Ik gebruik 's ochtends een shake en 's middags ook vaak nu. 's avonds eet ik gewoon warm met volkoren produkten (rijst en pasta) en tussendoor iets verantwoord. ik ben nu 2 weken bezig en de 1e 2 kilo's zijn er al af. ik deed een ander dieet en ben hiermee 18kg afgevallen maar de laatste 5 kreeg ik er niet meer af... en met de shakes wel. kruidvat heeft ze nu van eigen merk! zijn heel goed en veel goedkoper (ff een tip) en mocht je bij de grens wonen? in DLD zijn ze ook veel goedkoper :)
     
  9. Rinajusase

    Rinajusase Fanatiek lid

    17 jun 2012
    2.078
    0
    0
    Secretaresse
    Midden Nederland
    Ik heb vorig jaar een aantal maanden Cambridge gedaan. Ben er 10 kilo door afgevallen maar helaas is het zo dat wanneer je weer je oude eetpatroon oppakt, je weer bij komt.

    In het begin mag je alleen maar shakes en soepen.....daarna wordt dat aangevuld met repen. Het is een heel streng dieet want je mag maar 3 produkten per dag en verder niets anders daarnaast, geen appel of kauwgumpje.......dus maar 3 produkten op een dag en that's it. Wel moet je een aantal glazen water per dag drinken. In het begin heb je dus de hele dag door honger een last van een zeurende maag, heel vervelend.

    Bovendien is het een vrij duur dieet, je moet er iedere week voor naar een consulente waar je de produkten die je online hebt besteld, ophaalt. Ik was per week zo'n € 50,- kwijt:$
     
  10. anjamones

    anjamones Fanatiek lid

    14 jul 2012
    1.099
    0
    0
    werkzoekende
    Drenthe
    hoi,

    hier mijn verhaal.
    wou een motiverend begin om af te vallen en heb toen een eiwitdieet gedaan.
    dat houd in dat ik 's ochtends en 's middags een zeewiershake nam (wel met vanillesmaak) Google Afbeeldingen resultaat voor Welkom in de Kruidenwinkel - thumbs - Natusor%2520Zeewier%2520Eiwit%2520shake.jpg niks bij de shake omdat het echt een maaltijdvervanger was.
    's avonds nam ik of een maaltijdsalade of groenten en veel. tussendoor veel fruit. met deze shake moet je dus eigenlijk geen koolhydraten nemen. zelf heb ik hem wat langer door gebruik en dan is het nemen van koolhydraten wel belangrijk. maar dit deed ik dan met mate en ook om de dag. in plaats van 2 scheppen aardappels nam ik er dan 1 bij wijze van.
    dit heeft mij ontzettend geholpen om de eerste motiverende stap tot het afvallen te zetten.
    ben er met 2 shakebussen (Geen idee meer hoeveel je eruit haalt) 4 kilo kwijtgeraakt. denk dat het ongeveer 2 weken was. deze 2 weken was ik wel streng voor mezelf hoor, haha...

    hopelijk heb je hier iets aan, heb je nog vragen dan hoor ik het wel
     
  11. jedalin

    jedalin VIP lid

    4 nov 2008
    12.674
    2
    38
    Hier de shakes van protiplus gebruikt. 5 kilo mee afgevallen in 2 maanden ongeveer dus ging prima! Helaas na de bruiloft iets teveel genoten van de vakantie enzo haha en elke avond sneukelen dus de 5 kilo is er alweer bij. Maar das eigen schuld dus. Wil nu weer opnieuw beginnen!

    Elke ochtend en middag een shake en savonds normaal eten.
     
  12. Steph80

    Steph80 Bekend lid

    26 apr 2012
    881
    0
    16
    NULL
    NULL
    Mijn zusje heeft Cambridge gedaan (wel ruim een half jaar) en zij is daar heel veel mee afgevallen, maar dat zat er binnen no-time weer aan terwijl ze maar 800 Kcal tot zich nam!!! Ook heeft ze er heel veel gezondheidsklachten aan overgehouden (niet ongesteld worden, vocht vasthouden wat heel pijnlijk was, het altijd koud hebben, haaruitval, stemmingswisselingen).
     
  13. Sjaam

    Sjaam Fanatiek lid

    18 jun 2008
    1.112
    0
    36
    Zuid Holland
    Modifast shakes en pudding is nu in de aanbieding bij het Kruidvat...
    Ik ga donderdag beginnen met het dieet...
     

Deel Deze Pagina