wanneer begonnen jullie symptomen?

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door jes12, 7 apr 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. jes12

    jes12 Bekend lid

    2 jan 2014
    888
    91
    28
    hoii allemaal
    even een vraagje uit nieuwsgierigheid, bij welke week begonnen jullie symptomen?
    ik ben nu 4 weken en 3 dagen erg vroeg nog dus maar ik voel eigelijk nog zo goed als niks.
    ik laat het allemaal op me afkomen maar ben toch best bang voor wat er nog komen gaat, of ik nog heel beroerd ga worden.
    mischien ben ik wel een van de gelukkige die nergens last van heeft de hele zwangerschap:):p
    maar goed wanneer begon het bij jullie?
    bedanktt !
     
  2. Sarah0023

    Sarah0023 Actief lid

    20 okt 2008
    154
    0
    0
    Ik heb ook nergens last van, ik ben ' savonds alleen niks waard en lig erg vroeg op bed....:D
     
  3. vuurvlinder

    vuurvlinder Actief lid

    7 feb 2014
    362
    19
    18
    Hoi Jes12, als eerst gefeliciteerd! Ja dat is inderdaad afwachten! :)

    Ik had echt nergens last van. Ongeveer in week 6 werden mijn borsten wat zwaarder, en ook sneller moe. Wilde graag slapen in de middag, ook als ik pas paar uurtjes wakker was ;) Af en toe een steekje in mijn buik en rug, aan de linker kant ter hoogte van mijn stuitje.

    Verder geen "kwaaltjes". Nog steeds wat moe, maar ook dat lijkt minder geworden. Niet misselijk helemaal niks. Maar ook bij mij kan het natuurlijk allemaal nog anders worden. Ik moet wel zeggen dat ik het mede daardoor dus pas echt kon geloven toen ik een kloppend hartje zag. Nu hopen dat het lekker zo blijft :p

    Spannend heh allemaal! succes :)
     
  4. Maagd

    Maagd Fanatiek lid

    8 jan 2014
    3.683
    10
    38
    Noorden/ drenthe
    Bij 4 weken begon bij mij de hartkloppingen, vet haar, buikpijn en krampen. En vanaf week 6 tot 12 heb ik duidelijk symptomen gehad zoals pijnlijke borsten, geen eetlust/afkeer voor bepaald eten, misselijk voelen als ik niets at, moe en nog vermoeider, humeurig, zeer ongeduldig. Gelukkig had ik dit niet allemaal tegelijk maar wisselde het af. Ben nu 18 weken en inmiddels alleen nog hartkloppingen en af en toe natuurlijk weer kramp/buikpijn, maar dat is gewoon de groei van het kindje/baarmoeder
     
  5. Chiggy

    Chiggy VIP lid

    29 aug 2010
    12.876
    25
    38
    Rotterdam
    Hier pas rond 6 wkn (eerder wist ik ook niet dat ik zwanger was)
    Ik werd ineens helemaal onpasselijk als ik de supermarkt inliep. De aanblik van al dat eten, de geur van net gebakken brood, BAH :)
     
  6. Liz

    Liz Fanatiek lid

    9 jul 2010
    1.873
    0
    36
    Meteen al.. Maar wel af en aan..dus niet constant..en ik merk dat ze erger worden..bij mijn vorige zwangerschap begon de misselijkheid pas na 6 weken..nu al meteen..maar nog niet overgegeven gelukkig..
     
  7. Lasas

    Lasas Bekend lid

    20 aug 2013
    993
    30
    28
    Hier al voor de positieve test al boven t toilet in de ochtend, na paar dagen meerdere keren per dag. Terug rekenend begon het met 4+1. Erg snel dus! Vanaf week 6 ook intens moe, hartkloppingen, zere borsten etc.
     
  8. Pelletje79

    Pelletje79 Niet meer actief

    Hoi van harte gefeliciteerd!

    Last van symptomen is echt voor iedereen anders.. waar de ene nergens last van heeft en fluitend de zwangerschap door komt, kan de ander zich nog nooit zo ellendig gevoelt hebben.
    Mijn symptomen zijn vriendelijk wel al vanaf 4 weken en zelf al even eerder. Erg emotioneel, onredelijk boos maar ook om minste geringste huilen. Gevoelige borsten, beetje misselijk en vermoeidheid komen bij mij ook in het rijtje voor.
    Blijft spannend.. ik ben nu als het goed is 5 weken 2 dagen.. kan niet wachten op de eerste echo die een bevestiging geeft :)
     
  9. lil

    lil Bekend lid

    3 apr 2014
    766
    0
    0
    Arnhem
    Gefeliciteerd met je zwangerschap, bij mij was het het aller eerste me borsten, ze waren al gevoelig als ik een stukje wandelden. Nu ben ik soms echt dood op en dat verschilt met de dag.. vrijwel weinig te klagen dus ;)
     
  10. Iris6weken

    Iris6weken Bekend lid

    4 jul 2010
    609
    2
    18
    Eerst was ik alleen af en toe wat moe.. En toen ik dan een keer niet moe was, gelijk in de stress.. Nu ben ik 6 weken en begint al de ellende ;) misselijk.. Moe.. Beroerd.. Heel de dag!! Maar voel me op en top zwanger :)
     
  11. liefde1978

    liefde1978 Fanatiek lid

    4 feb 2009
    1.493
    0
    0
    noord-holland
    Van harte gefeliciteerd!
    Ik had bij mijn vorige zwangerschap nergens last van en nu had ik al vanaf week 5 honger en slaap ik op vrije dagen overdag een uurtje bij. Ik kon het altijd af met 6-7 uur slaap en nu moet ik echt ruim 8 uur maken, want ik ben bekaf... Ik had de afgelopen maand ook doorlopend een honger gevoel.. dit lijkt nu iets beter te worden...
    Dus het is echt zoooo verschillend, wij hopen stiekem op een jongetje omdat de eerste een meisje was ;) Maar gezond is natuurlijk het belangrijkste :)
     
  12. Nienkelein

    25 mrt 2014
    9
    0
    0
    Brooddame bij de leukste supermarkt van Borger!
    Emmen
    Hoi dames!

    Bij mij begonnen de symptomen vrijwel meteen. Ik slaap heel slecht, als ik gemiddeld 6uur slaap heb, is dat veel! En kramp heb ik alleen in de eerste week gehad, nu zelden nog last :) Daarnaast ben ik af en toe klein beetje duizelig en ik ruik heel sterk!

    Groetjes!
     
  13. jes12

    jes12 Bekend lid

    2 jan 2014
    888
    91
    28
    zo wat wisselend allemaal he het is echt bij iedereen anders!
    voel me nu nog gewoon goed natuurlijk wel wat dingetjes maar niks waardoor ik echt in bed moet blijven liggen ofzo.
    die misselijkheid kijk ik het meeste tegen op ben zo bang dat ik me zo beroerd voel dat ik amper naar mn werk kan ofzo..
    maar als ik dan denk aan het kleintje in me buik is hij of zij het nu al helemaal waard!
     
  14. GipsyWomen

    GipsyWomen Actief lid

    24 mrt 2013
    125
    0
    0
    By my begonnen de symptomen meteen vanaf het moment dat de kleine man zich ingenesteld had. Vet haar, moe, roken heeeel erg vies vinden, hele dag door kleine beetje eten, anders werd ik misselijk...en zin hebben in koffie. Terwyl ik normaal nooit echt koffie dronk. Heel apart...toen bleef de menstruatie weg en ja positieve test :)
     
  15. liefdotje

    liefdotje Niet meer actief

    4 dagen voor NOD mega misselijk 24 uur per dag en dit is nog steeds zo :(
     
  16. Ikke31

    Ikke31 Actief lid

    8 apr 2014
    273
    18
    18
    NULL
    NULL
    Hallo,

    Zo zie je maar dat het bij iedereen anders is.
    Ik ben nu 7 weken en heb nagenoeg nergens last van. Wel word ik vaak wakker snachts. Maar zou me zo kunnen voorstellen dat het van de spanning is. Sta dan ook te stuiteren van blijdschap :)
     
  17. Sophietje11

    17 okt 2013
    35
    0
    0
    NULL
    NULL
    Gefeliciteerd meis!
    Ik ben vanaf het begin misselijk de hele dag. En verder pijnlijke borsten.

    Liefs, Sophie
     
  18. Roosje1984

    19 mrt 2014
    72
    0
    0
    NULL
    NULL
    Bij week 6 begonnen mijn borsten wat beurs aan te voelen en had ik wat last van menstruatie-achtige krampen... Ook was ik direct erg emotioneel en prikkelbaar. Verder tot de dag van vandaag nergens last van. Nog nooit misselijk geweest, ik lust alles nog, geen buikpijn/krampen... Sommige dagen alleen wat sneller moe en uit mijn hum. Lichamelijk hoor je mij niet klagen. Psychisch daarentegen ben ik gigantisch onzeker, juist doordat ik vrijwel geen klachten heb. Gelukkig heb ik al een hartje zien kloppen bij 7+2 weken met een uitwendige echo. Eind volgende week termijnecho. Hopelijk doet ons kleine hummeltje het goed!
     
  19. Tilleke

    Tilleke Actief lid

    9 mrt 2014
    379
    0
    16
    Bij mij begonnen de symptomen vanaf een weekje of 5/6; gevoeligere tepels en last van meer puistjes op gezicht, schouders en borst.
    week 8 werden mijn borsten ook zwaarder en gevoeliger en ook in de ochtend voel ik me beroerd en als ik te lang niets heb gegeten.
    Ook heb ik veel last van hoofdpijn met momenten.
     
  20. jes12

    jes12 Bekend lid

    2 jan 2014
    888
    91
    28
    inmiddels een weekje verder en de klachten zijn er nog niet echt.. de menstruatiepijn die ik in het begin had is juist een stuk minder geworden! wel af en toe wat steekjes die ik niet ken waardoor ik wel voel dat er wat aparts gebeurd in mijn lichaam! het is nog zo onzeker allemaal maar na de test die ik zojuist heb gedaan ben ik weer wat gerustgesteld!
     

    Bijgevoegde bestanden:

Deel Deze Pagina