bij hoeveel dpo klachten??

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door Melgje, 22 aug 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Melgje

    Melgje Niet meer actief

    Hai lieve dames,
    Ik zit inmiddels in ronde 14 en probeer minder te letten op dingen die ik voel. Vooral omdat ik vorige maand een lichte positieve test had en toch ongesteld ben geworden, het is wat hard aangekomen. Afgelopen week waren we op vakantie en ik heb heerlijk ontspannen en bijna niet aan het 'zwanger worden' gedacht. Ik zit nu ongeveer 3 a 4 dagen dpo en normaal gesproken denk ik dan nog nergens aan. Ik krijg het meestal pas moeilijk rond 4 dagen voor NOD.
    Alleen nou heb ik vandaag de hele dag al het gevoel dat ik ongesteld moet worden en een soort spierpijn in mijn buik. Heb normaal nooit zulke klachtjes vroeg in mijn cyclus.
    Is het überhaupt wel mogelijk om na een eventuele bevruchting zo vroeg wat te voelen, of is dat door de regel toch echt pas rond 7, 8 dpo bij de innesteling?
     
  2. logo

    logo Niet meer actief

    Hoi,
    Volgens mij kan het pas na de innesteling ivm hormonen die worden afgegeven. Klachten kunnen onderdeel zijn van je cyclus.
    Ik had wisselende klachten die ook per maand wisselden.
    Eigenlijk kun je niets ervan zeggen en moet je afwachten. :(
     
  3. Logan

    Logan Niet meer actief

    Ik merkte altijd pas na 14dpo wat.. Alle keren ervoor voelde ik vanalles na de 'innesteling', behalve de keer dat ik zwanger was.
     

Deel Deze Pagina