Misselijkheid in de avonduren

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door S084, 1 sep 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. S084

    S084 Actief lid

    16 jan 2013
    125
    0
    0
    De tips die je overal online en in boeken kunt vinden, gaan over ochtendmisselijkheid,
    maar bij mij steekt de misselijkheid pas op rond de tijd dat ik aan mijn avondeten begin en gaat ook niet meer weg, ik val er gelukkig wel mee in slaap.

    Iemand tips voor misselijkheid op dit tijdstip?
     
  2. Lutty

    Lutty Actief lid

    26 okt 2012
    469
    0
    0
    Ik had ook veel last van avondmisselijkheid (én van ochtend en dag, maar 's avonds op een andere manier). Bij mij hielp het om mezelf niet té moe te laten worden. Ik deed meestal rond 5 uur als ik thuis kwam van het werk een dutje van een uur of maximum twee om dan weer wakker te worden, iets te eten en weer te gaan slapen. Nu nog word ik misselijk en draaierig als ik teveel gedaan heb of te moe ben. Met regelmaat iets kleins eten helpt ook en niet teveel van je warme maaltijd nuttigen.
     
  3. evenstar

    evenstar VIP lid

    22 jan 2009
    9.809
    3
    38
    postdoc/docent universiteit
    import Noorderling
    Ja, overdag had ik ook minder last dan in namiddag/avond. Bij mij is het zeker gerelateerd geweest aan beweging, in de loop van de dag heb je gewoon meer bewogen en heb je meer 'prikkels' gehad dan net aan het begin. Ik was 's ochtends juist het minst misselijk, al heb ik zeker weken gehad dat ik maar een uurtje redelijk ok was. Gelukkig is het nu bijna helemaal over...

    Wat mij heeft geholpen: heel rustig aan doen (uitdaging met twee kinderen in een schoolvakantie), regelmatig beetjes eten, alleen eten wat je aanstaat, desnoods geen warm maar gewoon brood 's avonds, en ik ben gaan haken om mijn gedachten ergens anders te krijgen. Kan het vrij aardig onderhand! :D

    Sterkte!
     
  4. Purplebee

    Purplebee Actief lid

    4 dec 2013
    455
    1
    16
    NULL
    NULL
    Hoi S084, ik heb ook vooral 's avonds last van misselijkheid. Bij mij begint het meestal rond 16.00 uur. Ik probeer dan altijd even te gaan liggen, dat helpt wel iets. Ik denk dat het wel goed te verklaren is met de hoeveelheid prikkels die je op een dag krijgt, en de inspanningen die je verricht.

    Meer ervaringen vind je ook in dit topic:
    http://www.zwangerschapspagina.nl/eerste-symptomen/528498-avondmisselijkheid.html
     

Deel Deze Pagina