Helemaal niets voelen en dat maakt mij onzeker..

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door Sharonmenzo, 3 sep 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Sharonmenzo

    Sharonmenzo Actief lid

    10 jul 2013
    275
    1
    18
    Maastricht
    Zoals het onderwerp al zegt, ik voel helemaal niets... Ben ook pas 5 weken, maar de meeste dames zeggen zelfs al voor NOD vanalles te voelen.. Het enige wat ik wel voel zijn steekjes in m'n lies, alsof m'n menstruatie begint... Na een paar vroege miskramen ben ik erg onzeker geworden. Wel heb ik (gelukkig)niet meer getest.... Wil morgen eigenlijk een cleablue digital met indicator doen. Wat is jullie mening over deze test?
     
  2. Set

    Set Bekend lid

    9 jul 2014
    902
    93
    28
    NULL
    NULL
    Ik deed ook een test met 5 weken en voelde nog niks. Vanaf 6 weken begon ik te spugen en de andere kwaaltjes. Ze komen dus vanzelf maar weet hoe je je voelt was ook heel onzeker. Nu nog steeds af en toe hoor.
     
  3. Sharonmenzo

    Sharonmenzo Actief lid

    10 jul 2013
    275
    1
    18
    Maastricht
    Bedankt voor je reactie. Het is ook voor iedereen anders lees ik overal.. Ik denk dat ik mij een stuk relaxer zou voelen als ik vanaf volgende week ook kwaaltjes krijg haha en dan denk ik natuurlijk werden ze maar minder ;)

    Gefeliciteerd met je zwangerschap een geniet ervan! :)
     
  4. BabyMaantje

    BabyMaantje Actief lid

    23 jun 2014
    319
    0
    0
    Muziek op Schoot docent in Rotterdam
    Ik heb ook weinig kwaaltjes.. niet misselijk, niet echt moe, soms wat steekjes, en sinds een paar dagen soms iets gevoeligere borsten, maar veel is het niet.. Savonds wel wat moeier, maar ja, dat lijkt me normaal, dat was ik altijd al.
    ik kan wel heel goed al een heuveltje voelen als ik sta of zit op de plek van de baarmoeder. Gefeliciteerd, en probeer ervan te genieten! Ik ben er ook best onzeker over, en hoop maar dat alles wel gewoon goed is.
     
  5. fierce

    fierce Actief lid

    23 dec 2013
    108
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik ben er gisteren achter gekomen dat ik zwanger ben. Ik was elf dagen overtijd en ik voelde ook niets. Ik dacht ook altijd dat ik iets ging voelen voor de nod en dat ik allerlei klachten zou hebben. Maar dat heb ik dus (nog) niet. Ik zit nu in mijn zesde week. Het enige wat ik voel is af en toe krampjes alsof ik ongesteld ben en hoofdpijn. Maar verder voel ik ook niets. Ik denk dat het in een latere stadium zal komen. Maar ieder lichaam is anders. Sommige hebben er vanaf het begin last van en sommige voelen helemaal niets. Maar gefeliciteerd man!! We zijn ongeveer tegelijkertijd uitgerekend haha. Ik snap wel dat je onzeker bent geworden na een mk. Is dit je eerste of heb je al kinderen? Mijne namelijk wel, vind het zo spannend!! Sorry als het te gevoelig is.
     
  6. Drieka

    Drieka Niet meer actief

    Ik voelde ook niks totdat ik de 6 weken gepasseerd was haha.
    Toen begon het, pijnlijke borsten, misselijk, extreem moe, de hele rambam :D

    Tot 8 weken heb ik regelmatig steken en krampen gehad, net alsof je ongesteld gaat worden, poeh, ik vond dat erg akelig maar was gewoon het groeien van de baarmoeder en verder niks gelukkig.
     
  7. S084

    S084 Actief lid

    16 jan 2013
    125
    0
    0
    Bij mij zijn de kwaaltjes bij 6 weken komen opzetten,
    en sinds gisteren is mijn misselijkheid bijna weg, ik heb al 2 dagen geen dutje gedaan na mijn werk, waar ik dan weer heel onzeker van word, maar ik vertel mezelf dan dat ik geen kramp heb en geen bloedverlies.
     
  8. annick1984

    annick1984 Bekend lid

    18 sep 2013
    969
    47
    28
    Vrouw
    Hoogezand
    Ik ben nu 9 weken en heb ook nauwelijks symptomen. Waar ik het aan merk is dat ik sneller moe ben en soms pijnlijke borsten heb (en ze zijn gegroeid). Ja, en af en toe wat steken of lichte krampen in mijn buik. Stelt niet veel voor. Maar ben niet misselijk oid.

    Helaas kunnen we niet aan de buiten kant zien hoe het vanbinnen is, dus of ik me nu zwanger voel of niet, ik moet tot 11 september wachten om te kijken of alles goed gaat.

    *EDIT*
    De eerste rondes dat ik niet zwanger was voelde ik juist van alles. En de ronde dat ik wel zwanger was, voelde ik niets en deed ik de test op 10 DPO en kreeg ik een heel licht streepje op de 123thuistest dipstick. Ik was helemaal verbaasd.
     
  9. S084

    S084 Actief lid

    16 jan 2013
    125
    0
    0
    Ik heb het geluk dat ik op 7 weken al een kloppend hartje heb gezien,
    succes met aftellen!
     
  10. annick1984

    annick1984 Bekend lid

    18 sep 2013
    969
    47
    28
    Vrouw
    Hoogezand
    Dat geluk had ik wellicht ook gehad, als mijn HA assistente mijn verwijsbrief niet naar het verkeerde ziekenhuis had gestuurd... ;)
     
  11. S084

    S084 Actief lid

    16 jan 2013
    125
    0
    0
    Da's slordig!
    Wij moesten wegens KID naar het ziekenhuis om daar na een positieve echo alles af te sluiten.
    Was toch blij om al zo vroeg het hartje te zien!
     
  12. Sharonmenzo

    Sharonmenzo Actief lid

    10 jul 2013
    275
    1
    18
    Maastricht
    Wauw! Gefeliciteerd! :D super leuk! Dit is m'n eerste kindje inderdaad, wat leuk dat we gelijk lopen en dit ook jou eerste kindje is :) ik ben 27 en wij zijn 2,5 jaar bezig in de mmm. Ik voel sinds vanmiddag steekjes in m'n linker en daarna in m'n rechter lies... Dat maakt me een beetje bang, maar ik lees dat dit normaal is, dat stelt me ook weer gerust. Allemaal veel succes dames
     
  13. Sharonmenzo

    Sharonmenzo Actief lid

    10 jul 2013
    275
    1
    18
    Maastricht
    Dankje! :) wij krijgen volgende week onze eerste echt met 6 weken.
     
  14. fierce

    fierce Actief lid

    23 dec 2013
    108
    0
    0
    NULL
    NULL

    Wauw wat leuk voor jullie! Je partner zal vast en zeker heel erg blij zijn. Ik ben 24 en we zijn 10 maanden echt bezig. Ik voel dat ook , ik denk dat het de baarmoeder is die uitrekt. Ik hoop echt dat alles goed gaat bij jullie! Jij ook veel succes.
     
  15. Sharonmenzo

    Sharonmenzo Actief lid

    10 jul 2013
    275
    1
    18
    Maastricht
    Dankje meid, wat lief! Ik hoop dat bij jullie ook alles goed gaat! Wanneer ben je ongeveer uitgesteld? Begin mei? M'n partner is ook super blij maar kan het soms moeilijk geloven, onzekerheid he. Veel succes allemaal!!
     
  16. fierce

    fierce Actief lid

    23 dec 2013
    108
    0
    0
    NULL
    NULL

    Ja eind april begin mei, zo heb ik het zelf uitgerekend. Maar ik moet nog een afspraak maken bij de verloskundige en dan zullen we het zeker weten. Ja mijn partner moest gisteren twee keer kijken op de zwangerschapstest. Toen heeft hij de clear blue test gehaald om het echt zeker te weten. En daar stond ik dat ik drie weken zwanger ben, maar officieel is het dan zes weken. En toen was het genieten! Maar die onzekerheid blijft. En voor jullie snap ik het al helemaal.
     
  17. Mom2Bee

    Mom2Bee Lid

    14 sep 2014
    14
    0
    0
    Nederland
    Hoi Dames,

    ook ik ben vandaag precies 5 weken zwanger. met weinig kwaaltjes, wat me ook erg onzeker maakt. wel voel ik telkens krampjes onderin mijn buik en heb ik ontzettend veel slijmverlies... ik heb op veel sites gelezen dat dit normaal is.

    Helaas ben ik wel erg vermoeid op het midden van de dag. Denk dat de rest nog gaat komen.

    Alleen die krampjes maak ik mij erg veel zorgen over :( heeft iemand hier ervaring mee met 5 weken? en hoelang hield dit aan?

    Geniet allen van jullie zwangerschap.

    Liefs xxxxx
     
  18. Scarlett1985

    Scarlett1985 Fanatiek lid

    5 jul 2014
    1.420
    0
    36
    Gefeliciteerd! Ik ben vandaag ook precies 5 weken!
    Ik heb nog weinig kwaaltjes gelukkig

    'S avonds voelt/is m'n buik enorm opgezet en heb ik ook wel steken en krampjes. Ik vind dit ook maar eng en spannend allemaal.


    Verder dus nog nergens last van. Ik zal erg blij zijn als ik straks met 8 weken de intake bij de vk heb en de eerste echo heb. Dan kunnen we het frummeltje voor de eerste keer zien.
     
  19. LittleMeStphnie

    LittleMeStphnie Fanatiek lid

    14 nov 2012
    1.149
    0
    36
    Werk, man, dochtertje, hondje, voetbal!
    NEDERLAND
    Hier nog een. Ik ben 6 a 7 weken zwanger. Nergens last van. Alleen wat krampen me borsten zijn me tepels heel licht gevoelig en beetje hoofdpijn verder niets, voel me er niet lekker bij maar ik hou me rustig volgende week 1e echo kijken hoe ver ik precies ben.
     
  20. Ly1

    Ly1 Fanatiek lid

    1 mrt 2012
    1.148
    3
    38
    Drenthe
    Ik ben momenteel 11,4 zwanger en nergens last van. Had ik bij mijn zoontje ook niet dus niks aan de hand.
     

Deel Deze Pagina