Hoort dit erbij?

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door mamavane, 12 sep 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. mamavane

    mamavane Bekend lid

    27 jan 2011
    687
    21
    18
    Hey meiden,

    Ik heb vandaag positief getest, ben zwanger van ons 3e kindje!
    we zijn er superblij mee, maar ik maak me een beetje zorgen of het wel goed zit.

    Ik heb namelijk al een aantal dagen last van een zeurende/stekende pijn in mijn rechteronderbuik, steeds op dezelfde plek.
    Kan dit van de innesteling zijn? Of kan dit wijzen op een buitenbaarmoederlijke zwangerschap? Verder geen bloedverlies oid en gewoon wat normale kwaaltjes; moe, misselijk......

    Ik herken het helemaal niet van mijn vorige zwangerschappen.........

    Herkenbaar voor iemand?
     
  2. tupp

    tupp VIP lid

    13 jun 2009
    22.622
    18.475
    113
    Vrouw
    lerares basisonderwijs
    Ik herken niet specifiek de terugkerend stekende pijn steeds op die plek. Wel weet ik dat iedere zwangerschap anders is. Sommige mensen koppelen dit aan het geslacht. Wie weet een knul deze keer? Bij mij was m'n derde zwangerschap duidelijk anders dan de eerste twee. Ik maakte me (ook) veel zorgen om een bbm zwangerschap, mola of cyste ofzo. Het bleek een tweeling te zijn. Ik had dus wel goed aangevoeld dat er iets anders was, maar dat hoeft niet iets naars te zijn.
    Het blijf toch elke keer weer erg spannend, een zwangerschap. Krijg je bij jouw verloskundige een echo bij de intake? Als ze dat niet standaard al doen, zou je er om kunnen vragen omdat je zulke andere klachten hebt. Hopelijk stelt dat je gerust. En anders weet je in ieder geval waar je aan toe bent.

    Ik wens je een voorspoedige zwangerschap toe!
     
  3. BallerinaN

    BallerinaN Bekend lid

    6 jul 2014
    751
    0
    0
    kindje maken ;)
    Thuis
    Allereerst gefeliciteerd met je zwangerschap!

    Ja, ik herken dat wel! Ben zwanger van onze eerste en heb ook al bijna 2 weken een zeurende pijn onder in mijn buik. De ene keer links, andere keer rechts, of gewoon midden/helemaal. Hierbij soms ook steekjes.. Schijnt er allemaal bij te horen.. Snap je onzekerheid, vind het ook doodeng, maar je bent niet de enige! Dat wil soms al helpen.. :)
     
  4. mamavane

    mamavane Bekend lid

    27 jan 2011
    687
    21
    18
    dank jullie wel!
    Echo wordt hier niet standaard gedaan bij de intake, maar omdat ik ook geen idee heb hoelang ik al zwanger ben (erg lange en onregelmatige cyclus, eind juni voor het laatst ongesteld geweest) hoop ik dat ze sowieso al wel eerder een echo willen doen.
    Ik bel maandag en dan zal ik het haar wel voorleggen!

    Voor nu zal ik me er maar niet teveel op focussen en er gewoon vanuit gaan dat het vast wel goed is!
     
  5. Drieka

    Drieka Niet meer actief

    Ik heb tot de 8ste week steeds van die menstruatie-achtige krampen gehad, dat schijnt de groei van de baarmoeder te zijn, hoort er allemaal bij.
     
  6. mikos

    mikos Bekend lid

    7 dec 2010
    944
    0
    0
    Ik heb de eerste maanden heel veel steken gehad rechtsonder bij de derde zwangerschap. Daarna ging t weg, bandenpijn volgens Verloskundige
     
  7. MamaVanNuNog2

    MamaVanNuNog2 Bekend lid

    19 jun 2014
    540
    1
    0
    Ik heb een BBZ gehad en had wel pijn aan 1 kant, maar dat heb ik later ervaren, is ook bij goede zwangerschappen ivm de groei.
    Kreeg oud bloedverlies in week 6 en aanhoudende aandrang om te poepen ;) wat er helemaal niet was. Bleek bloed te zijn.wat in de buik op de darm drukte. Was er superberoerd bij, zweten, misselijk.
    Dus wat ik bedoel is dat er denk ik nog wat meer bij moet komen om op een BBZ te wijzen. Hoewel iedereen anders is natuurlijk :)

    Gefeliciteerd trouwens, hier ook net zwanger van no. 3, leuk hoor!
     
  8. mamavane

    mamavane Bekend lid

    27 jan 2011
    687
    21
    18
    Bedankt voor jullie ervaringen! Dat geeft goede hoop dat het er vast gewoon bij hoort en kleine kans is op bbz, aangezien ik tot nu toe verder geen klachten heb wat daarop zou kunnen wijzen.

    Voor de andere zwangeren: ook gefeliciteerd!
     

Deel Deze Pagina