Op af met symptomen

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door Linda1984, 18 sep 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. Linda1984

    Linda1984 Actief lid

    27 mei 2014
    139
    0
    16
    NULL
    NULL
    Was het bij jullie ook een komen en gaan de eerste dagen na bevruchting van symptomen? De ene dag voel je van alles en dag erna weinig tot niks?
     
  2. vally

    vally Niet meer actief

    Ik heb tot nu toe iedere maand afwisselende symptomen gevoeld....van 3 weken aan 1 stuk door misselijk en last van de darmen, tot hoofdpijn, moe, opgezette en pijnlijke borsten, steken in baarmoeder, beter reukvermogen... noem het maar op.....waardoor er vaak hoop was dat het raak was. Helaas tot nu toe iedere keer gewoon menstruatie gekregen. Je lichaam kan je zo voor de gek houden! Nu ook deze cyclus weer aan het afwachten. Nog 5 dagen te gaan tot NOD.

    Het is raar dat dezelfde symptomen kunnen wijzen op een komende menstruatie (PMS) maar ook een eventuele zwangerschap. Op het moment dat ik positief test weet ik pas dat de symptomen afkomstig zijn van een zwangerschap ;).
     
  3. Drieka

    Drieka Niet meer actief

    Ik heb elke maand allerlei symptomen gehad en de maand dat ik zwanger was had ik nergens last van :D
     
  4. Nephthys

    Nephthys Fanatiek lid

    9 aug 2013
    3.721
    3
    0
    Noord-Brabant
    De dagen na bevruchting voel je nog niks. Er komt pas echt hcg in je bloed na innesteling en die is 5 tot 7 dagen na bevruchting.

    Alles wat je voelt kan door allerlei dingen komen; erg graag willen en je lijf die je dus voor de gek houdt, griepje, verkoudheid, rommelende darmen etc.
     

Deel Deze Pagina