heel erg moe en geïrriteerd

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door shiirley, 24 okt 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. shiirley

    shiirley Bekend lid

    7 jul 2014
    525
    0
    16
    Vrouw
    NULL
    goedemorgen dames ! ik ben nu ongeveer 4 weken zwanger en ben sinds 2 dagen zo ontzettend moe ! ik wil het liefst alleen maar slapen maar dat is met 3 kids natuurlijk onmogelijk. daar door ben ik snel geïrriteerd en kan ik weinig van de kids en man hebben en ben dan soms ook echt heel kattig waardoor ik aan het einde van de dag weer in huilen uit barst omdat ik me zo schuldig voel tegen over de kinderen:( ze zijn pas 2 4 en 5 en snappen er natuurlijk helemaal niks van ? hebben meer meiden dit en hoe gaan jullie er mee om ?

    liefs
     
  2. Leintjuh1989

    26 sep 2014
    26
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hoi!

    In de moeheid kan ik mezelf goed vinden! Ik ben nu bijna tien weken zwanger en ze zeggen dat het na 12 weken minder wordt! Het is alleen onze eerste dus ik kan je alleen niet helpen bij de vraag hoe je met je andere kanjers moet omgaan! Ik slaap tussen de middag een uurtje, knap ik erg van op! Misschien dat dat wel lukt?

    Succes en het hoort er nou eenmaal bij!
     
  3. sunset88

    sunset88 Bekend lid

    17 mei 2011
    566
    0
    16
    Ik heb het nu ook al hoor... maar probeer in gedachten te houden datvhet aan mij ligt en nietvaan ons zoontje. En ik ga vroeg naar bed het helpt natuurlijk ook niet dat ik momenteel alleen ben met ons zoontje..maar echt tips heb ik niet.
     
  4. shiirley

    shiirley Bekend lid

    7 jul 2014
    525
    0
    16
    Vrouw
    NULL
    thanks voor jullie reactie,s dames !slapen overdag is echt heel lastig :(sochtends is het kids naar school brengen boodschappen doen dochter een uurtje naar bed en in die tijd snel het huishouden doen. dan is het alweer tijd om de oudste 2 uit school te halen om een broodje te eten die gaan dan smiddags weer naar school. dan is het tijd voor de was en het voor bereiden van het avond eten dan de kids weer uit school ect. dochter slaapt ook nog maar 1 x per dag. ik probeer idd in gedachten te houden dat het niet aan hun licht. maar toch komt er af en toe snauw uit als ze voor de 3de keer om het zelfde vragen;) ik probeer maar in gedachten te houden dat het straks weer beter gaat !
     

Deel Deze Pagina