HELP, geen symptomen

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door anoniem1106, 24 okt 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. anoniem1106

    4 aug 2014
    51
    0
    0
    NULL
    rotterdam
    hallo, HELP MIJ :(

    ik ben nu 8 weken zwanger maar totaal geen symptomen echt helemaal niks ik heb geen bloed verlies of wat dan ook maar geen symptomen hebben lijkt me ook geen goed teken!! iemand ervaring hiermee??
     
  2. Hannah1989

    Hannah1989 Fanatiek lid

    11 jan 2014
    1.269
    16
    38
    ik heb ook geen symptomen maar tegen mij werd gezegt dat het ook niet hoeft! het kan ook nog komen.. sommige mensen die krijgen ze later en die blijven dan gewoon langer door gaan.. mijn collega werd pas misselijk met 26 weken en bleef spugen tot haar bevalling!
    dus geen paniek.. geniet van het rustige zwangerschap gevoel.. :D
     
  3. Ly1

    Ly1 Fanatiek lid

    1 mrt 2012
    1.148
    3
    38
    Drenthe
    Ik bij beide zwangerschappen ook niks alleen een beetje moe dus het zegt niks... Bij de eerste vanaf week 9 wel enorm misselijk geworden
     
  4. Ligero

    Ligero VIP lid

    1 aug 2011
    6.805
    1.516
    113
    Ik dacht in eerste instantie ook geen symptomen te hebben behalve iets sneller moe maar heb je ook al aan de minder bekende symptomen gedacht? Sterkere nagels, sneller vet haar, onrustige huid? Hoort er ook bij!
    En idd symptomen kunnen ook nog later komen, of helemaal niet komen. Zegt allemaal niks. Ook als je wel veel symptomen hebt kan het misgaan.
     
  5. Tylmare

    Tylmare Fanatiek lid

    24 sep 2014
    1.111
    333
    83
    Vrouw
    Gastouder
    Amersfoort
    ik heb ook maar heel weinig symptomen.
    De pijnlijke borsten zijn zo goed als verdwenen en ben eigenlijk alleen maar moe en vrijwel elke nacht dromen.
    En weer sinds een paar dagen constant last van mijn rug.

    zolang er geen heftige krampen en/of bloed is zal het wel goed zitten denk ik maar. Hoewel het mij ook wel aan het twijfelen brengt (Zou het dan niet uitlopen op een MA, die angst blijft tot de echo denk ik...)
     
  6. Bjanc

    Bjanc Fanatiek lid

    8 jun 2011
    3.405
    1
    0
    Genieten van het leven in afwachting op de komst v
    Limburg
    altijd eng...
    Ik had bij mijn eeste zwangerschap alleen pijnlijke boobs (wat ik me herinner)
    De laatste niets, helaas is dat neit goed afgelopen. Ik heb dit gecheckt bij mijn VK. Of dit met elkaar te maken had. Zij vertelde dat het in de meeste gevallen los van elkaar staat. Je kunt namelijk ook een MA hebben en je toch zwangerveoelen aangezien je lichaam wel hormonen ed aanmaakt ondanks dat het vruchtje niet meer groeit of er geen hartje meer klopt.

    Mijn ma begon met bloed verlies, maar ook dat schijnt niet zo van zelf sprekend te zijn. Sommige treffen tijdens de echo ineens een vruchtje zonder hartje met 9 weken ofzo.

    Ik zeg dit niet om bang te maken.. het is gewoon allemaal zo onzeker...
    Blijf vooral vertrouwen hebben in je lichaam.. je hebt er geen invloed op hoe het verder loopt! (dat zeg ik.. en ik zie enorm op tegen de volgende zwangerschap en de eerste 12 weken... :S )

    Duim voor jullie voor een plakbeeb!!
     
  7. Birdies

    Birdies Actief lid

    18 jul 2014
    207
    0
    0
    NULL
    NULL
    Ik denk niet dat je je zorgen hoeft te maken hoor Anoniem1106, lekker van genieten zou ik zeggen :D

    Ik ben nog niet zo ver als jij maar heb ook bijna geen symptomen. Ben alleen iets vermoeider en begin nu heel licht gevoelige tepels te krijgen. Zonder positieve test zou ik niet geloofd hebben dat ik zwanger ben :)

    Ben nu wel snotverkouden, je weerstand schijnt lager te zijn tijdens zwangerschap. :(
     
  8. Lovely29

    Lovely29 Fanatiek lid

    5 okt 2014
    1.525
    671
    113
    Ik heb ook geen opmerkelijke klachten.
    Wel pijnlijke borsten en steviger, soms last van rug en een droge huid.

    Mijn moeder en zus hebben ook geen klachten gehad. Dus laten we hopen dat het niks betekend!
     
  9. Sanne84

    Sanne84 Fanatiek lid

    16 mei 2011
    1.163
    0
    0
    Brabant
    Wat ik me herinner van me vorige zwangerschap, is dat ik ook bijna geen kwaaltjes had. Was alleen wat moe de eerste 13 weken. Maar geen pijnlijke borsten, geen rugpijn, niet misselijk of iets dergelijks. Heb toen ik 7 weken was zelfs nog een extra test gedaan omdat ik me zo goed voelde haha. En ik heb een kern gezond mannetje :) Dus geniet van he zwangerschap :)
     
  10. umm81

    umm81 Nieuw lid

    14 okt 2014
    4
    0
    0
    NULL
    gelderland
    Pff kind ik ben jaloers, ik kan me dat namelijk niet voorstellen, ben vanaf dag 1 zo ziek als een hond en heb dan ook echt allle zs kwaaltjes die er zijn .
    Ik zou zeggen geniettttt er heerlijk van.
     
  11. Nuage

    Nuage VIP lid

    12 mrt 2008
    9.020
    659
    113
    Heb je al een echo gehad? Anders eentje op eigen kosten laten doen. Met 8 weken heb je al een kloppend hartje en dat kan je gerust stellen meid :)
     
  12. anoniem1106

    4 aug 2014
    51
    0
    0
    NULL
    rotterdam
    ja ik heb zelfs al 2 echos gehad ! ben nu 8 weken en 3 dagen haha eerste was omdat ik niet wist hoever ik was toen zei ze dat ik ogv 6 weken was alles was goed zag toen al een kloppend hartje en het zat goed. paar dagen later licht bloedverlies en het maakte me toch wel angstig en ik heb liever dta ik ga en er is niks dan als ik niet ga en het gaat mis. ze heeft toen weer een echo gemaakt toen was het ineens een flink stuk gegroeid toen bleek dat ik 7 weken en 1 dag was haha dus 4-5 dagen later dan ze dacht en het was echt goed gegroeid het hartje klopte zelf al wat sneller ik kan natuurlijk niet met zekerheid zeggen dat het dan goed blijft gaan maar ik geloof niet echt dt het nog fout kan gaan ookal hou ik het wel in me gedachten omdat het altijd kan gebeuren, maar als je niks hebt ik weet het nite het voelt da soms gewoon niet echt ik kan me zwanger niet voorstellen zonder misselijkheid haha soms vergeet ik het zelfs dan denk ik ohja ik ben zwanger hahah ik ben er wel heel erg blij mee hoor en mijn vriend ook ! en het is niet dat ik perse misselijk wil zijn maar het is toch wat meer een bevestiging :$
     
  13. DTtje

    DTtje Bekend lid

    19 feb 2012
    513
    0
    0
    Begeleider vg
    hier ook helemaal geen klachten!
     
  14. Wens0207

    Wens0207 Lid

    26 okt 2014
    5
    0
    1
    ik heb net een onderwerp aangemaakt dat ik ook nauwelijks iets voel en dat maakt enorm onzeker (ben ook pas 5/6 weken). Maar sterkere nagels is idd wel een opvallend iets normaal breekt alles af en nu heb ik nagels zo sterk als een huis. Geruststellend....:)
     
  15. Lelie26

    Lelie26 Nieuw lid

    3 nov 2014
    1
    0
    0
    NULL
    NULL
    Hoi allemaal, ik ben nu 10 wkn onderweg. Erg last gehad van kokhalzen maar gelukkig nooit overgegeven. Sinds gisteren is de misselijkheid ineens weg en voel ik me (op mijn gespannen borsten na) topfit. Ik heb weer trek en hoef niet meer te kokhalzen. Vreemd genoeg maak ik me juist zorgen. Weet iemand of dit ook normaal is?
     

Deel Deze Pagina