Zo moe!

Discussie in 'Eerste symptomen' gestart door jetje7891, 25 okt 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
  1. jetje7891

    jetje7891 Actief lid

    19 sep 2014
    142
    1
    18
    Ha allemaal,

    ik ben ondertussen bijna 6 weken zwanger van ons eerste kindje, en ben zo moe!!! Afgelopen week op het werk geregeld dat ik de komende tijd minder ga werken. Dat is wel een beetje een opluchting. Maar zit er nu echt even door, hoelang duurt dit nog?? En ondertussen ook nog steeds misselijk! De ene dag meer dan de andere dag, maar heb tot nu toe nog steeds elke dag overgegeven... Ook groei ik echt mn kleren uit, nu al!:$ Al echt een buikje te zien!
    Is dit allemaal normaal? Zijn er meer mensen die dit hadden?
    Ik ga even een middagdutje doen...:)

    Groetjes Jet
     
  2. kers87

    kers87 Bekend lid

    4 sep 2012
    678
    0
    0
    Ja heb ik ook last van. Eerste zwangerschap gewoon uit mijn werk een dutje en dan s avonds vroeg naar bed. Nu alleen vroeg naar bed, want dutje doen met die kleine is praktisch onmogelijk. Soms slaap ik even met hem samen als ik vrij ben, maar dat zet ook niet echt zoden aan de dijk. Gewoon er ff doorheen...gaat vanzelf weer beter!
     
  3. Tylmare

    Tylmare Fanatiek lid

    24 sep 2014
    1.111
    333
    83
    Vrouw
    Gastouder
    Amersfoort
    Ik doe met je mee.
    Vooral de eerste 1,5 week van mijn NOD heel erg moe en pijnlijke borsten gehad en rugpijn. Verder niks, daarna een poosje rustig geweest en nergens last van gehad. Nu sinds woensdag weer zo ontzettend moe!
    En de rugpijn is weer terug, maar verder mag ik in mijn handjes knijpen.
    Ook al maakt het me wel wat onzeker dat 'gebrek' aan symptomen
     
  4. Didi5

    Didi5 Actief lid

    17 nov 2012
    295
    41
    28
    Rotterdam
    Ik doe ook mee. De afgelopen 2 weken ben ik ook zooo moe!! Alsof ik niet heb geslapen pfff. Maar moet gewoon helaas door gaan met nog een kleine in huis. Maar gelukkig kon ik afgelopen week ff bijtanken. Kleine meid was 2 nachtjes gaan logeren. Naast het moe zijn, last van kokhalzen, pff das een drama. Op de meest ongunstige moment. En mijn broeken zitten ook al niet meer lekker. Bij de 1ste zwangerschap had ik dat ook vrij snel, broeken zaten niet lekker en bh's ook niet.
    Ik hoop snel dat het kokhalzen, misselijk zijn snel weggaan. Bij de 1ste ging dat langzaam weg rond de 12/13 weken. Al met al geniet ik van mijn zwangerschap en kan ik niet wachten om het te vertellen :D
     
  5. Siertje2981

    Siertje2981 Fanatiek lid

    8 apr 2013
    3.456
    2
    0
    Werkzaam in een kledingwinkel als assistentbedrijf
    Leidschendam
    Hihi! Hier ook echt onwijs moe :). Zit een dag in de week in de ziektewet ivm een kapotte knie. Die dag is m'n dochter naar de opvang en dat is mijn slaapdag :).
    Herken het niet van m'n vorige zwangerschap en heb ook geen idee hoe lang het gaat duren. Hopelijk niet al te lang ;)
     
  6. sas77

    sas77 Actief lid

    18 sep 2014
    183
    0
    0
    herken het, moe, moe, moe, kan wel hele dagen slapen. En misselijk! Succes allemaal, 't is gelukkig voor een goed doel!
     
  7. Arinna

    Arinna Actief lid

    22 sep 2014
    151
    0
    0
    Je bent niet de enige. Ik ben nu 10 weken zwanger en ben ook al vanaf het begin ontzettend moe. Ik hou hele werkdagen nog maar amper vol en doe in de pauze altijd een kleine dutje in mijn bureaustoel! Na het werk kan ik alleen nog maar op de bank hangen. Misselijk ben ik ook, maar gelukkig niet overgeven. Ik heb met 6 weken ook al voor nieuwe kleren moeten shoppen. Ik kreeg mijn broeken gewoon niet meer dicht en als ik ze al dicht kreeg dan zat het gewoon niet meer lekker.

    Ze zeggen dat de kwaaltjes maar de eerste drie maanden aanwezig zijn. Ik hoop het!
     
  8. Anna25

    Anna25 Fanatiek lid

    6 sep 2011
    2.049
    0
    0
    Herkenbaar!
    Bij zoontje was ik ook erg moe, maar na de 12 weken werd dat ineens een stuk minder en voelde ik me weer top!
    Deze keer is het ook wel wat minder geworden maar ben nog steeds vaak moe...
    Hoop dat het voor jou snel wat minder wordt!
     
  9. DTtje

    DTtje Bekend lid

    19 feb 2012
    513
    0
    0
    Begeleider vg
    herkenbaar!!! zwangerschap 3 maar idd die vermoeidheid en misselijkheid...naast werk en 2 kinderen van 1 en 4....zucht....fijn dat ik niet de enigste ben..
     
  10. BabyLovin

    BabyLovin Actief lid

    2 aug 2014
    118
    1
    18
    Den Haag
    Inderdaad heel herkenbaar en helemaal niet gek! Ik ben ook al weken moe :( en door erge overstimulatie na IVF pas ik al sinds het begin mij kleren ook niet meer! Ik draag alleen nog jurkjes en maillots haha

    Naast twee dagen op kantoor nanny ik twee dagen bij kleine kindjes (10 uur per dag) en ik vind het moeilijk vol te houden hoor! Respect voor alle zwangere mama's! Ik ben nu al moe, laat staan als je al een kleintje (of meerdere) thuis hebt lopen!
     
  11. Dufel

    Dufel VIP lid

    10 sep 2014
    5.833
    1.469
    113
    Ik ben ook zoooo moe!!! Hopelijk wordt het over paar weken beter. Ik werk en ik slaap en dat is het wel zo'n beetje
     
  12. Mags

    Mags Fanatiek lid

    1 nov 2012
    1.198
    0
    0
    Ik ben vandaag elf weken en een beetje en nog steeds doodmoe. Uitgeput gewoon. Ik werk niet, heb wel een zooontje van 15 maanden.

    Ik heb gewoon moeite om het vol te houden van ontbijt tot lunch! Na de lunch gaat de kleine gelukkig nog even slapen en ik dus ook, maar een uur na dat we weer wakker zijn na een dutje van een uur of 2, ben ik gewoon weer helemaal op.

    Ik lig nu op de bank en ben niet zozeer slaperig als wel echt compleet uitgeput, het kost me al moeite om de bladzij van een boek om te slaan... Begin me echt af te vragen of dit wel normaal is en hoe lang het nog gaat duren... Pffff..... Bij mijn vorige zwangerschap was ik niet ZO moe, maar had ik weer andere kwaaltjes. Niet echt te vergelijken dus...
     
  13. Yinxy

    Yinxy Fanatiek lid

    22 dec 2012
    1.461
    2
    38
    Noord Brabant
    Herkenbaar dames. Ook last van gehad. Ik kon rustig hele dagen slapen. Bij mij werd t vanaf week 14 minder, maar heb nu soms wel nog dat als ik een paar drukke dagen heb gehad, dan ik dan weer 1 tot 2 dgn in bed blij om bij te komen.
    Ben werkeloos en heb geen kindjes rondrennen. Respect voor degene die zo moe zijn en wel nog kleine erbij hebben rond rennen.
    Succes dames, nog een paar weken en t wordt weer beter. Is echt normaal dat je in t eerste trimester zo moe bent of kan zijn.
     
  14. Meis28

    Meis28 Fanatiek lid

    30 aug 2013
    4.026
    184
    63
    Spanje
    Had dat ook wel hoor, begon bij 6 weken dat ik echt moe werd en ook wel eens misselijk was, Die vermoeidheid ging eigenlijk weg rond de 14e week en toen voelde ik me prima! Begin nu wel weer beetje moe te worden zo af en toe :) Is heel normaal, gun het even de tijd en dan zal je zien dat je je over een aantal weken weer beter voelt
     
  15. FamilieS

    FamilieS Lid

    20 nov 2013
    12
    0
    1
    NULL
    NULL
    Ik ben vanaf het begin al erg moe, en ben nu inmiddels 33 weken zwanger.. Werk fulltime, maar toen ik 25 weken zwanger was moest ik van de verloskundige halve dagen werken anders kwam het niet goed. Het word er nog steeds niet beter op, maar hoef gelukkig nog maar 1 weekje en dan heerlijk met verlof! Het kan dus ook de hele zwangerschap aanhouden.. HB en dergelijke zijn steeds goed, dus daar ligt het ook niet aan. Elk vrij moment lig ik lekker op de bank of op bed. Maar zoals sommigen al zeggen, het is voor het goede doel! :)
     
  16. Me84

    Me84 Fanatiek lid

    18 mrt 2014
    1.180
    363
    83
    Herkenbaar... En helaas is het niet overgegaan het moe zijn..
    Moest ook minder gaan werken daardoor en ben nog steeds moe...
    Geef toe aan wat je lichaam aangeeft.
    Ik vond erg moeilijk om niet over mijn grenzen te gaan met zo weinig doen, maar het werkt wel het beste.
    Geniet van je zwangerschap :)
     
  17. Liekje81

    Liekje81 VIP lid

    6 sep 2013
    18.638
    21.132
    113
    doktersassistente
    Zevenhoven
    Heel herkenbaar! Normaal sportte ik 3-4 x per week, heb 2 maanden alleen maar kunnen werken fulltime en slapen. Pff. En vanaf een week of 13 werd het gelukkig beter, nu nergens meer last van. En denk dan: hoe voelde dat ook alweer, haha. Nu nog lekker sporten en hardlopen, dat gaat nog prima.
     

Deel Deze Pagina